Drengecykler – 24 Tommer

Drengecykel 24 Tommer
Lau Christensen

Skrevet d. 15. august 2021 af Lau Christensen

Børn vokser hurtigt. Du skal konstant ud på jagt efter nyt tøj, nye sko, nyt alting, fordi ungen bliver ved med at vokse ud af det hele. Det betyder også, at cykler ikke holder længe blandt børn.

Før du får set dig om, er din søn blevet for stor til sin ellers splinternye cykel, og nu skal du så ud for at finde en ny en. Igen.

Det kan virke som et forfærdeligt spild med denne nærmest konstante udskiftning, men det er nødvendigt for at sikre, at din søn kan nyde sine cykelture og ikke skal sidde helt krøllet sammen på cyklen.

Nå, men nu sidder du så her foran computeren og leder efter cykler. Igen. Hvordan kan du hurtigst muligt finde en ny og god børnecykel?

Hvornår kan man køre på en 24-tommers drengecykel?

Mange børn får deres første rigtige cykel, når de skal til at starte i skole, og nu hvor de skal til at have en ny cykel, er det forhåbentlig et kvalificeret gæt, at din søn er omkring 8 år – måske lidt ældre.

Han er steget et par grader, både i højder og klasser, og han har brug for en opgradering i cykelstørrelse.

Hvis din søn er mellem 8 og 11 år og mellem 130 og 150 centimeter, bør du generelt se efter drengecykler, der har en hjulstørrelse på 24 tommer. Det kan være et godt sted at starte, så du kan få indskrænket det uendelige hav af valgmuligheder(Se 20 tommer drengecykler).

Skal en 24-tommers drengecykel have gear?

Det næste valg du skal forholde dig til, er om cyklen skal have gear. Dette kan endnu en gang hjælpe med at indskrænke din søgning.

Gear er som regel ikke tvingende nødvendige til små børn, men hvis du leder efter en cykel til din 8-årige dreng, kan det godt være, at det er ved at blive mere oplagt at søge efter cykler med gear.

Jo ældre din søn bliver, jo længere ture kan han drage ud på, så et gear kan blive mere og mere aktuelt, når han skal rundt omkring og op ad stejle bakker.

Når du har fået styr på den ønskede størrelse, og om der skal være gear på eller ej, er det tid til at involvere din søn i søgningen.

Nu er det nemlig op til ham at finde ud af, hvilken af de udvalgte cykler, han godt kunne tænke sig. Der findes mange forskellige slags cykler derude, så det bliver næppe svært at finde en, der passer til hans smag.