Ergobaby 360

Ergobaby 360
Lau Christensen

Skrevet d. 14. august 2021 af Lau Christensen

En måde at opleve verden på med tryghed omkring sig, når man er lille og ny her i verden, er i en bæresele. Mens man sidder trygt og godt i bæreselen hos mor eller far, er man med på tur på en anden måde, end når man ligger i barnevognen. Man kan se sig lidt omkring, man har en god udsigt – og man kan hurtigt finde mor eller far, når man trænger til øjenkontakt.

For forældre kan det være rart og praktisk at bruge bæresele til sit barn nogle gange. Når barnevognen bliver for upraktisk at have med, når man skal ud blandt mange mennesker – eller når du blot har lyst til en hyggelig gåtur med dit barn. En Ergobaby 360 er et rigtig godt bud på en bæresele, der både kan give dig og dit barn mange glæder ved en gåtur. Læs mere om det i det følgende.

Ergobaby 360 Bæresele Cool Air, Grå

køb en ergobaby 360 bæresele

[afp id=”1155″]

Ergobaby Omni 360 Bæresele, French Bull Flores

ErgoBaby Omni 360 French Bull Flores fra 0 - 3 år

[afp id=”1166″]

 

Ergobaby Omni 360 Bæresele, Blå

køb en omni baeresele til baby

[afp id=”1165″]

Ergobaby Omni 360 Bæresele, Sort

køb en sort ergobaby bæresele til barnet

[afp id=”1156″]

Ergobaby 360 Bæresele, Beige

køb den beige ergobaby 360 bæresele

[afp id=”1157″]

Ergobaby 360 Bæresele, Pearl Grey

Ergobaby 360 gør det muligt at bære dit barn i 4 forskellige positioner

[afp id=”1158″]

Ergobaby 360 Cool Air Mesh Bæresele, Khaki Green

Ergobaby 360 Cool Air Mesh Bæresele for børn mellem 5,5 og 20 kg

[afp id=”1159″]

Ergobaby Omni 360 Cool Air Bæresele, Midnatsblå

Kan bruges fra nyfødt til 36 måneder, der behøves intet spædbarnsindlæg

[afp id=”1161″]

Ergobaby Adapt Bæresele, Sort

køb ergobaby adapt bæresele

[afp id=”1160″]

Ergobaby Adapt Bæresele, Blå

bæresele uden spædbarnsindlæg fra Ergobaby

[afp id=”1162″]

Ergobaby Embrace Bæresele, Blå

ergobaby er ammevenlig

[afp id=”1163″]

Ergobaby Embrace Bæresele, Bordeaux

embrace bruges hvis du ønsker at bære baby med fronten udad

[afp id=”1164″]

Hvordan kan en Ergobaby 360 give god komfort?

Som navnet, Ergobaby 360, antyder, er bæreselen ergonomisk og skaber med sine funktioner rigtig god komfort for både barnet og den voksne, der bærer. Man har med den mulighed for 4 bærepositioner. Man kan have barnet på maven, og hvor barnet enten har front eller ryg mod den, der bærer. Eller man kan bære på hoften eller ryggen. Det giver en god fleksibilitet og mulighed for at skifte mellem bærepositioner, hvilket kan være godt for både barnet og den voksne, der bærer. Derudover sidder barnet, i en Ergobaby 360, i en ergonomisk korrekt stilling, hvor den rigtige og nødvendige støtte giver barnet komfort. Bæreren mærker komforten ved de polstrede skulderremme, der er behagelige at have på, og som hjælper med at fordele barnets vægt. Et ekstra bredt og justerbart hoftebånd, der er udstyret med velcro, hjælper også med at fordele barnets vægt og giver ekstra støtte til bærerens lænd. På den måde er man godt hjulpet på vej til en behagelig og komfortabel gåtur – både for baby og bærer.

Er der andre fordele ved at bruge en Ergobaby 360?

Udover at Ergobaby 360 både er behagelig at have på og sidde i, er der mulighed for at tilpasse bæreselen for både barnet og den, der bærer. For eksempel kan sædebredden tilpasses efter barnets størrelse, ligesom remmene er lette at justere – alt efter hvem der skal bære barnet. Derudover er der indbygget sovehætte i bæreselen, der understøtter barnets hoved og beskytter mod sol og vind, når det er blevet tid til en lur. En Ergobaby 360 indbyder med andre ord til mange gåture med baby, hvorfor det kan blive tiltrængt at vaske bæreselen. Dette er heldigvis ikke noget problem, da den er lavet i 100 % bomuld og sagtens tåler maskinvask.

Hvornår kan man bruge en Ergobaby 360 til sit barn?

Man kan bruge en Ergobaby 360 fra barnet er helt lille og vejer 3,2 kg. Her skal man dog sørge for at have en spædbarnsindsats med i bæreselen, indtil barnet kan holde hovedet selv og vejer omkring 6 kg. Herfra udvikler anvendelsesmulighederne sig i takt med barnet. For eksempel skal barnet være lidt ældre/større (og først når nakkemusklerne er stærke nok), før det kan begynde at sidde med fronten udadtil. Her bør man også tage med i tankerne, at et lille barn hurtigt kan blive (over)stimuleret af mange indtryk, når det sidder med ansigtet udadtil. Udover det kan det ikke få øjenkontakt med bæreren, som sikkert er mor eller far, og ergonomisk er denne bærestilling ikke så god som den indadvendte stilling. Derfor kan det være en god ide kun at bruge den position i kortere tid ad gangen. Man kan, afhængig af model, bruge Ergobaby 360 bæreselen, indtil barnet er omkring 1½-3 år gammelt eller vejer 15-20 kg. I den tid kan man nå at få rigtig mange gode gåture sammen med sin baby, der trygt følger med i turens gang… Siddende i en skøn og komfortabel bæresele – og tæt på mor eller far.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Ergobaby 360

Ergobaby 360 – Vejledningsvideoer

https://www.youtube.com/watch?v=j8zu5Jxh48E https://www.youtube.com/watch?v=FgAfIov9tGI https://www.youtube.com/watch?v=dUL6TxWcxuo

TEST: Ergobaby 360 Bæresele

https://www.youtube.com/watch?v=cUixpxEl084