Gør rejsen god for familiens mindste med trunkie giraffe

Gør rejsen god for familiens mindste
Andreas Thomsen

Skrevet d. 18. juni 2020 af Andreas Thomsen

Det er ikke altid nemt at være med på farten, når man er familiens yngste medlem. Ventetid, kø og sikkerhedsforanstaltninger kan hurtigt give udfordringer, når trætheden sætter sig i kroppen.

Er du på udkig efter en sød og sjov rejsekammerat til de mindste? Rejsen bliver meget sjovere med trunkie giraffe, hvor underholdningen er lige ved hånden, og muligheden for at hvile de trætte fusser aldrig har været tættere på.

Liewood – Et børnemærke med fokus på økologi og kvalitet

Er du den stolte mor eller far til en dejlig, lille guldklump? Som forælder er du sikkert enig i, at kun det bedste er godt nok til dit barn. Derfor er det også vigtigt at træffe de rigtige valg, når barnet skal klædes på. Med liewood vil du opleve et børnemærke, der sætter fokus på den gode, økologiske kvalitet.

Hvert enkelt produkt er fremstillet, så det passer på miljøet – og dermed også dit barn. Vil du give dit barn frihed til at bevæge sig og lege? Uden at gå på kompromis med designet, har liewood netop børnenes leg og bevægelsesfrihed i centrum. Her får du nemlig et børnemærke, der har fokus på de mindstes behov.

Det er godt for miljøet, og det er godt for dit barn, der får tøj, der er behageligt at have på – også på de længere ture.

En dag på farten med trunkie giraffe

Er vi der ikke snart? Det er nok et af de spørgsmål, du som forælder oftest er blevet stillet, når du er på farten med familiens mindste. Det kan nemlig være udfordrende at rejse, når man ikke er særligt gammel. Vil du gøre rejsetiden til en spændende del af turen? Trunkie giraffe blander praktik og underholdning til din fordel.

Trunkie giraffe kan give dit barn et velfortjent hvil på farten, når benene bliver trætte. Samtidig er legetøj og underholdning også inden for rækkevidde. Har du brug for en kuffert med god plads? Trunkie giraffe har plads til alt fra skiftetøj til malebøger, så du får mulighed for at pakke mange ting på lidt plads.

Tag en pause og mærk roen

Det kan være stressende at rejse, og som forælder er der mange ting, du skal have styr på undervejs. Imidlertid er det vigtigt, du ikke glemmer, at familiens mindste hurtigt kan blive træt på turen. Trunkie giraffe kan hjælpe dig, når uroen spreder sig i den lille barnekrop.

Trunkie giraffe er nemlig lavet af et hårdt materiale, som gør det muligt for barnet at bruge kufferten som stol. Det er jeres mulighed for midt på rejsen at tage en pause og mærke, hvordan roen og nærværet genskabes, så rejsen kan fortsætte med fornyet energi.