Gurli Gris dukkehuse

køb gurli gris dukkehus til den lille pige
Lau Christensen

Skrevet d. 27. august 2021 af Lau Christensen

Gurli Gris dukkehus giver mange timers sjov for den lille der elsker den frække gris i 2021.

Gurli Gris(Peppa Pig orginal titel) tv-serien fra Astley Baker kører på Ramasjang. Det er en populær serie der fanger børn fra 2-3 års alderen. Og glæden/fascination af grisefamilien kan vare helt op i skolealderen. Gurli, George, Mor og Far er familien som serien handler om.

Med populariteten er der også kommet accessories, børnemøbler, service og legetøj. Og her er et dukkehus det klassiske legetøj til især piger, og hvorfor ikke give et Gurli Gris dukkehus som barnets første?

Her finder du de populære modeller i forskellige priser og design.

Gurli Gris familiens hus

gurli gris familiehus tilbud

Nok det mest solgte dukkehus med Gurli Gris temaet. Du får Familiens hus der byder på seks værelser som badeværelse, soveværelse, køkken, stue, studie og loftsrum. Helt ligesom der er sjove ting som åbning af hoveddøren m.m.

Huset der vejer 1,4 kg. kommer med 14 ting som dukkehusmøbler og en Gurli Gris figur.

 

Gurli Gris hus og have legesæt

gurli gris legeplads og hus

Fold-sammen dukkehus i en lidt mindre størrelse. Dukkehuset med Gurli Gris byder på fire rum/værelser + loftrum. Her kan barnet udleve kreativiteten og fantasien med de tilhørende figurer og have legesæt.

Måske det rigtige legetøj til 2 årige piger eller drenge der kan bruges som gave til jul eller fødselsdag.

 

Kæmpe Gurli Gris legehus i træ

deluxe gurli gris legetøj i træ

Stort legehus i træ med 8 værelser/rum hvor der kan leges i køkken, badeværelse, stue, entre, soveværelser og andre værelser.

Huset byder på forskellige sjove ting som ovnen i køkkenet kan lyse og lave lyde, på børneværelset hvor Gurli & George sover, spiller radioen vuggeviser. Med til dukkehuset følger der et udvalg af forskellige møbler.

Dukkehuset i træ måler 75 x 57 cm.