Find den populære Leander vugge og tilbehør

Leander vugge
Lau Christensen

Skrevet d. 16. august 2021 af Lau Christensen

En vugge er som bekendt en seng til helt små børn, en sengetype der er blevet brugt de sidste mange hundrede år. Den har nemlig den unikke egenskab, som navnet også indikerer, at den kan vugge barnet i søvn. I nedenstående gennemgår alt, hvad man skal vide for at vælge den perfekte vugge, men også hvorfor du bør kigge efter Leander vugger.

Udvalget af Leander vugger

Hvor længe kan man bruge en vugge?

Vugger er naturligvis forskellige i størrelse og funktion. Men de fleste vugger kan bruges fra barnet er nyfødt og indtil ca. 6 måneder. Her bliver vuggen ganske enkelt for træng, både fordi barnet vokser hastigt i den alder, men også fordi det får mere behov for bevægelsesfrihed. Eksempelvis har en Leander vugge en højde på 30 cm, en bredde på 50 cm og en længde på 83 cm og hører derfor til en af de mere rummelige vugger.

Hvilken vugge skal jeg vælge?

Hvilken vugge der er bedst til dit barn og jeres hjem er i høj grad en smags sag. Det kommer både an på barnets behov og på pladsen i værelset hvor vuggen skal stå. Der findes traditionelle vugger der står på gulvet, som man kan skubbe fra side til side. Og det er modeller med og uden hjul. Der findes hængevugger, som  hænger ned fra loftet eller i et stativ som med en Leander vugge. Og så findes der de såkaldte ”bedside-cribs” til helt små børn. Sengetypen sættes fast på siden af forældrenes seng, så du let kan dreje dig om på siden om natten for at give tryghed, berolige eller måske amme babyen.

Leander vuggen er bedst i test

I forskellige test fra testsider hvor der omtales vugge og tremmesenge, udpeges Leander vuggen som en af de absolut bedste vugger på markedet. Både designet, funktionen og prisen fremhæves. En Leander vugge har nemlig en rimelig pris, et lækkert skandinavisk design og en unik funktion der gør, at babyen selv kan få vuggen til at bevæge sig. Den stille vuggen får barnet til at falde helt til ro og sove tungt. Desuden findes vuggen både i en udgave hvor man hænger den fast i loftet eller hvor dens tår i et pænt og funktionelt stativ.

Hvor kan man købe en vugge?

Vugger til babyer kan købes flere forskellige steder. Autorisede forhandlere af udstyr til babyer vil typisk have et stort og varieret udvalg af vugger, det samme gør sig gældende for webshops indenfor den niche. Som alternativ kan man vælge at købe en brugt vugge, i det vuggen ikke skal bruges i så lang tid som en decideret seng for eksempel skal.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Leander vugger

Om Leander

Leander – Virtuelt Showroom