Legehuse i Plastik

Legehus I Plastik
Lau Christensen

Skrevet d. 14. august 2021 af Lau Christensen

Det er altid rart med diverse haveaktiviteter til børnene. Specielt hvis de kan bruges både i de kolde vintertimer og i det lune sommervejr. Køber du et legetårn, gyngestativ eller et legehus, går du sjældent galt i byen, da disse et hit blandt både drenge og piger i diverse aldersgrupper.

Er du i tvivl om, hvilken model du skal gå efter, så får du her nogle gode guidelines.

Populære legehuse i plastik

Hvor stort et legehus i plastik bør jeg købe?

Størrelsen afhænger først og fremmest af, hvad du har af plads i din have som huset kan stå på. Det er heldigvis til at få modeller i både større og mindre størrelser, så selv dem med de helt små haver stadig kan få glæde af det.

Ydermere kan du også ofte nøjes med en mindre model, hvis der som udgangspunkt kun er et enkelt barn, der skal benytte sig af at lege i det. Har du to eller flere børn kan det derimod være en fordel at købe en af de større modeller, så der er plads til alle.

Kan jeg købe et legehus i plastik til indendørs brug?

I langt de fleste tilfælde placeres legehuse udendørs. Både grundet deres størrelse, men også fordi mange gulve ikke kan tåle den store belastning. Dog er fordelene ved legehuse i plastik, at de sjældent vejer de samme som modellerne i træ og ofte fås i de helt små størrelser. Har du masser af plads på eksempelvis børneværelset, eller har i et ekstra legeværelse, kan man derfor snildt finde en model til indendørs brug.

Hvilke aktiviteter kan der være i legehuset?

Vælger man at købe en af de større udgaver, kan der tit tilkøbes eller udbygges med diverse aktiviteter. Nogle modeller kan købes i flere lag, således at der bliver en ekstra etage på huset, samt mulighed for at påsætte en rutsjebane.

Derudover er det populært med en sandkasse, der enten er påsat på ydersiden af legehuset eller fungerer som gulvet inde i selve huset.

Hvor kan jeg købe et legehus i plastik?

Af mange årsager kan det oftest bedst betale sig at købe legehusene hos online forhandlere. Først og fremmest får du et langt bredere overblik over, hvor de forskellige modeller og størrelser forhandles. Ligeledes kan du på ganske få minutter finde frem til, hvor de fås til den billigste pris, og hvilke forhandlere der kan levere til din hjemmeadresse.

Går du på udkig efter modeller hos fysiske butikker, er der generelt et langt mindre, end hvis du søger hos diverse online forhandlere.