Net til Trampoliner

Net Til Trampolin
Lau Christensen

Skrevet d. 15. august 2021 af Lau Christensen

Når først børnene er i gang med trampolinhop og vild leg, skal der ikke meget til, før de får ramlet ind i hinanden. Netop af den grund er det en god idé at omkranse den med et net, så ikke nogen ender ude over kanten.

Heldigvis fås sikkerhedsnettene til mange forskellige trampolin modeller. Her kan du finde frem til, hvilket der passer til netop din model.

Populære sikkerhedsnet til trampoliner

I hvilke størrelser kan jeg købe et net til trampolin?

Langt de fleste ønsker at have påsat et net omkring trampolinen, uanset størrelse på trampolinen. Med efterspørgsel kommer udbud, og det er derfor muligt at købe net i stort set alle størrelser – hvad end du har de helt små modeller til de mindste børn eller en kæmpeudgave med plads til hele familien.

Hvilken model er mest sikker?

Havetrampoliner er og bliver nogle af de mere risikofyldte haveaktiviteter, da de ofte rummer både vild leg og høje spring. Det er derfor ikke uden grund, de fleste vælger at putte et net omkring, da de færreste vil gå på kompromis med sikkerheden. Dog er alle typer af net lavet til at skabe en vis sikkerhed, og uanset hvor du vælger at købe sit sikkerhedsnet, behøver du ikke være bekymret for sikkerheden.

Dog er det som udgangspunkt, som med alle andre produkter, at pris som ofte hænger sammen med kvalitet. Vil du have det holder så længe som muligt, kan det derfor være en fordel at springe de billigste modeller over og skyde lidt flere penge efter modellerne i topkvalitet.

Dog skal det siges, at ingen net er en garanti for sikkerhed, men blot mindsker risikoen for, at man falder ud over kanten og volder sig selv skader.

Bør jeg købe net til en nedgravet trampolin?

En af hovedfordelene ved de nedgravede trampoliner er netop, at de bliver langt mindre farlige at hoppe på, da der ikke er nogen højde på og dermed ikke er langt ned at falde. De fleste vælger derfor at undlade sikkerhedsnettet til de nedgravede modeller.

Ønsker du alligevel at have trampolinnet på din nedgravede model, kan det lade sig gøre, så længe trampolinen er nedgravet med ben, som det kan spændes fast til. Mange af de nedgravede modeller er placeret på et hul oven på jorden, således at det ikke står på ben og dermed ikke har noget, trampolinnettet kan fastspændes til.

Hvor kan jeg købe net til trampolin?

Hvis du vil finde et sikkerhedsnet i den helt rette størrelse, bør du springe køen over i de fysiske butikker og i stedet sætte dig foran computeren derhjemme. Tager du et kig hos de online forhandlere, har du væsentlig større mulighed for at finde den helt rette model. Ydermere er det også overskueligt for dig at finde frem til, hvor der eventuelt måtte være gode tilbud og besparelser at hente.