Organiseret leg er sjovere leg

Organiseret leg er sjovere leg
Andreas Thomsen

Skrevet d. 15. april 2021 af Andreas Thomsen

Børn er ikke de mest organiserede af mennesker. Børn er børn som ofte har for travlt med at lege til at også at rydde op. Men hvis man fra start af udpeger nogle bestemte kasser til deres legetøj, kan de nemmere overskue at lægge tingene tilbage. Så slipper man som forældre for at at skælde ud på børnene.

Det fantastiske ved børn er, at de elsker at lege, men de elsker også at lære. Som vejret bliver varmere, kan børnene komme med ud i haven og gøre den klar. De har ikke noget imod at blive beskidte og få jord på fingrene – nogen elsker det endda. Så der er god mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid sammen med børnene, samtidig med at lære dem nogle praktiske ting i haven.

Uanset hvilket haveprojekt der står for døren, kan du med stor sandsynlig finde redskaberne til at færdiggøre det hurtigt og effektivt hos Harald Nyborg. Hvis ikke børnene vil have grønne fingre, kan de i stedet hoppe i trampolin, lege en vandleg eller lege i sandkasse. Det er alt sammen aktiviteter, du kan finde redskaberne til hos Harald Nyborg.

Gør det nemt med kasser

Når det man har det lidt for sjovt, så tænker man ikke på hvornår legen stopper og den kedelige oprydningsopgave der følger. Hvis man som forældre skal rydde op efter børnene efter hver legetime, så kan der gå mange time med oprydning. Det er heller ikke sjovt at træde over små plastikdutter med bare fødder, uanset om det er i haven eller derhjemme.

Derfor kan en hel simpel løsning være at skaffe nogle udendørs opbevaringskasser til at samle al legetøjet og tilbehør. Så er det både nemt at finde og hive op af kassen for børnene, og det er også nemt for dem at smide tingene ned igen, når det er tid til at rydde op efter legen.

Harald Nyborg har et stort udvalg af opbevaringskasser som både kan være til udendørs- eller indendørsbrug. Forskellige varianter, størrelser og farver er muligt at vælge imellem, alt efter behov og smag. Har man mange store ting der hurtigt skal kunne ryddes af vejen, er den bedste løsning muligvis en stor og rummelig kasse.

Hvis barnet til gengæld begynder at holde af struktur og organisering, kan man tilføje med nogle mindre kasser, som er passende til mindre figurer og tilbehør. Det er ikke alle der synes, det er sjovt at rydde op. Men det kan hjælpe på tingene hvis man skaber en fortælling om, at hvert stykke legetøj har et hjem, som er en bestemt kasse, og efter hver legetime skal legetøjet hjem ligesom barnet skal hjem.

Besøg Harald Nyborg og find det store udvalg af obevaringskasser.