Puky Løbehjul

køb Puky Løbehjul til børn
Lau Christensen

Skrevet d. 26. april 2021 af Lau Christensen

Hvis du er her for at finde et godt Puky løbehjul til dit barn, så er du kommet til det rigtige sted. Puky der især er kendt for den populære Puky løbecykel, har et bredt udvalg af løbehjul til børn i alle aldre og kan derfor være et godt sted at starte.

Men måske mangler du at få noget hjælp til at finde rundt i deres store udvalg. For hvor starter man lige? Og hvad skal du holde øje med?

Løbehjul er tit et højt elsket stykke legetøj for børn og unge, enten til blot at trille rundt ude på terrassen og gaden, eller til at lave nogle vilde tricks med. Eller begge dele.

Naturligvis vil du gerne være sikker på, at du vælger det helt rigtige løbehjul til dit barn, og det kan til tider være svært at danne sig et overblik over, hvordan sådan en eftersøgning skal gribes an.

Så lad os gennemgå et par ganske simple trin.

Hvilket Puky løbehjul skal jeg vælge?

Hvad skal løbehjulet bruges til? Skal dit barn bare kunne køre rundt på det, eller skal det være et, som man kan lave tricks på? Et trick løbehjul kræver et langt mere solidt og kompliceret design, da det ikke skal kunne folde sig sammen og brættet – eller decket, som det hedder – skal kunne rotere let om styret.

Alle valg, som du foretager dig herfra, skal relatere sig til formålet med løbehjulet.

Hjulstørrelse

Et løbehjul, som blot skal bruges til transport, bør have nogle store hjul – over 110 millimeter – da de fungerer bedst ude på gader og veje. De bliver ikke nær så påvirkede af huller og grus. Hvis du vil have et godt trick løbehjul, skal du kigge efter mindre hjul, der kan give en bedre acceleration.

Klappes sammen

En løbehjul behøver ikke kunne klappes sammen. Faktisk kan det være en god idé, hvis det ikke er muligt, da du så undgår, at der går noget galt, og løbehjulet klapper sammen, imens det er i brug. Hvis du køber et, der kan foldes sammen, skal du være opmærksom på at tjekke, at mekanismen, der får løbehjulet til at klappe sammen, virker optimalt.

Størrelse

Løbehjul til børn kan strække sig fra at være under 70 centimeter og til at være næsten 80 centimeter. Hvis du skal finde et løbehjul til dit barn, bør du måle afstanden fra jorden og til henholdsvis dit barns hofte og navle. Når du har disse to mål, kan du vælge et løbehjul, hvis højde ligger mellem de to mål.

Forhåbentlig vil disse råd hjælpe dig med at finde et super fint Puky løbehjul, der kan give en masse glæde derhjemme.