Bedste slyngevugger til den lille

Ønsker du og din partner at forøge familien med et nyt medlem eller venter I allerede en lille ny i nærtstående fremtid? I så fald har I sikkert allerede opdaget, hvor meget forberedelse, der er op til fødslen.

Der er mange ting, I skal sætte jer ind i og anskaffe jer, og det hele kan måske virke lidt overvældende. En rigtig god ting at anskaffe sig i god tid, er en slyngevugge.

En slyngevugge vil nemlig udgøre et vigtigt sted for dig og din baby i den første tid. Her får du en guide til, hvordan du anskaffer dig den helt rigtige slyngevugge til dig og dit barn.

3 bedste slyngevugger

Moonboon slyngevugge

Nonomo slyngevugge

Natures Sway vugge

Hvad er en slyngevugge?

En slyngevugge er en særlig form for vugge, hvor selve vuggen er udgjort af et stort stykke stof, som hænger fra en krog. Fordi den er lavet af stof, kan vuggen nemt transporteres rundt og er derfor også oplagt at bruge som rejseseng, hvis i skal på ture af forskellige arter. Slyngevuggen kan desuden hænges op mange forskellige steder i huset eller lejligheden, så dit barn nemt kan følge med dig rundt i løbet af dagen.

Hvilken slyngevugge skal jeg vælge?

Der findes slyngevugger i mange forskellige designs. Alle har de til fælles at de skaber øget tryghed og ro for barnet, når det ligger i dem. Vuggerne fås i mange forskellige materialer og farver og mønstrer, så det vil være muligt at finde en vugge, der passer til enhver smag og vil klæde ethvert hjem. Det vil afhænge enormt meget af den enkeltes behov, hvilken vugge, der nærmere bestemt er den rette og vælge, og det kan derfor være en rigtig god idé at undersøge mulighederne lidt nærmere, før du eller I bestemmer jer.

Du kan desuden få rigtig meget forskelligt tilbehør til vuggen – eksempelvis ekstra kroge, så den kan hænges op flere steder eller et smart myggenet, så din baby undgår at få myggestik, når vuggen hænger udenfor eller hvis i for eksempel godt kan lide at sove med vinduet åbent i den varme sommerperiode.

Natures sway Slyngevuggen – Natures sway Original – Naturhvid
DKK2.099,00
Natures sway Slyngevuggen – Junior
DKK2.199,00
Sampak – Slyngevugge, vuggemotor & stativ
DKK4.376,00
Nonomo slyngevugge med uldmadras GRÅ
DKK1.299,00
Økologisk slyngevugge, Seagrass
DKK1.495,00
Nonomo slyngevugge med mikrofiber madras Wild Dots
DKK1.299,00
Økologisk slyngevugge, Ocean
DKK1.495,00
Økologisk slyngevugge
DKK1.495,00
Sampak – slyngevugge & vuggemotor
DKK2.870,00
NONOMO Slyngevugge inkl. kapok madras – grå
DKK1.599,00
NONOMO Slyngevugge – grå
DKK1.499,00
NONOMO Slyngevugge inkl. uld madras – natur
DKK1.495,00
Nonomo® slyngevugge, økologisk med kapok – natur
DKK1.495,00
Nonomo® slyngevugge TODDLER, økologisk – grå
DKK1.795,00
Nonomo® slyngevugge, økologisk med kapok – grå
DKK1.495,00
Nonomo® slyngevugge, økologisk + GRATIS karmophæng
DKK1.495,00
Nonomo® slyngevugge med uld, økologisk – natur
DKK1.495,00
Nonomo® slyngevugge med uld, økologisk – grå
DKK1.495,00
Nonomo® slyngevugge tvillinger med uld – Grå
DKK2.995,00
Nonomo® slyngevugge tvillinger med uld
DKK2.995,00

Hvornår kan jeg bruge en slyngevugge?

En slyngevugge er rigtig god til at sikre dit barn (og dermed også dig) mere og bedre søvn. Fordi vuggen hænger fra en krog, imiterer den de bevægelser, en baby er vant til fra maven under graviditeten og giver derfor en følelse af noget velkendt og tryghed.

Hvor længe kan den bruges?

Slyngevugger er formidable til alle babyer, men er måske ekstra meget værd at prøve, hvis du har en baby, der lider af søvnproblemer. Alle disse fordele kan du nyde godt af i helt op til to år eller indtil dit barn vejer 15 kg. Herefter skal slyngevuggen typisk skiftes ud med en anden form for seng eller vugge. Der er desuden gode muligheder for at købe særlige madrasser, som er tilpasset til forskellige vægtklasser efterhånden som dit barn vokser. På den måde kan du og dit barn få glæde af slyngevuggen i lang tid.

Ikke den optimale løsning for alle

Der er dog en række tilfælde, hvor en slyngevugge ikke er anbefalelsesværdig at benytte. Det kan for eksempel være ved medfødte skævheder i barnets ryg eller nakke. Hvis du er i tvivl, om slyngevuggen er det rette valg for dit barn, kan du spørge en sundhedsplejerske eller læge til råds. Det er også vigtigt at sætte sig grundigt ind i sikkerhedsforanstaltningerne, som er knyttet til en slyngevugge. Eksempelvis vil barnet, når det bliver lidt større, kunne vriste sig ud af vuggen, og det er derfor vigtigt, at den ikke placeres for højt over gulvet, når dette bliver aktuelt. Slyngevuggen er dog sikkerhedstestet omfangsrigt og har en række egenskaber, som har til formål at sikre den maksimale sikkerhed, så både du og din baby kan føle jer hel trygge ved at benytte vuggen.

Se videoerne nedenfor og lær mere om slyngevugger

Anbefaling af Slyngevuggen fra Natures Sway

Sådan Hænger Du En Slyngevugge Op