Små Fodboldmål

Små Fodboldmål
Lau Christensen

Skrevet d. 16. august 2021 af Lau Christensen

Kunne du tænke dig sjove aktiviteter til haven? Men er der trængt med plads? Så kan et oplagt valg være at købe fodboldmål i små størrelser, der ikke fylder meget og som samtidig er både god motion og sjov leg.

Er du i tvivl om, hvilke modeller du skal vælge? Så kan du få god inspiration i følgende guide.

Populære små fodboldmål

I hvilket materiale kan jeg købe små fodboldmål?

Mål i de små størrelser kan fås i både metal og plastik, afhængigt af hvad du har af behov.

  • Fordelene ved dem i metal er, at de står væsentligt bedre fast end de i plastik. Skulle det blæse op, er der dermed større chance for, at de stadig står, hvor de er sat dagen efter.
  • Her er det blot vigtigt at tjekke, de er i rustfrit materiale. Ydermere er metal et mere holdbart materiale, og kan derfor holde til mere.
  • Fordelene ved modellerne i plastik er, at de er langt lettere at rykke rundt på, da de ikke vejer det store. Dette kan især gøre underværker, hvis de skal benyttes af mindre børn, så de selv kan rykke rundt på dem.

Hvor mange mål bør jeg købe?

Er hovedformålet at få gang i nogle vilde fodboldkampe, kan det klart betale sig at købe to mål. Dog vælger mange de små fodboldmål grundet mangel på plads i haven, og er det snævert med plads, kan det også hurtigt blive kedeligt at spille kamp.

Har du ikke plads til to, kan du derfor med fordel investere i et enkelt fodboldmål til haven. Dette kan også benyttes til sjov og leg og kan gøre store underværker, hvis man eksempelvis ønsker at træne målskud.

Hvor små mål kan jeg købe?

Ofte kan det være både sjovt og udforende med helt små mål. Dog kan de også blive så små, at man sjældent kan ramme målet, og da tages lidt af glæden pludselig ud af kampen.

Som udgangspunkt er en god tommelfinger regel, at jo mindre børn der skal benytte målene, jo mindre kan de være. Skal de benyttes til større børn eller voksne, kan det ofte skabe mere glæde at købe et enkelt større mål frem for to små.

Hvor kan jeg købe små fodboldmål?

Selvom mange legetøjskæder sælger fodboldmål, er det sjældent de har et synderligt stort udvalg. For at finde frem til de modeller, der passer bedst hjem i din have, kan det derfor anbefales at søge hos online forhandlere. Her kan du hurtigt finde frem til, hvem der forhandler små fodboldmål i den rette størrelse.

Ydermere kan du også tjekke, hvor de eventuelt er på tilbud, eller hvor de fås til billigste pris.