5 tips til at vælge pusletaske

Køb af pusletaske
Andreas Thomsen

Skrevet d. 21. april 2020 af Andreas Thomsen

Pusletasker er en utrolig praktisk opfindelse til forældre, der skal på tur med deres baby. I pusletasker er der nemlig plads til alt det nødvendige udstyr som puslemåtte, bleer, skiftetøj, vådservietter, sutteflasker, sutter samt babycremer. Dermed bliver det lettere at være på farten med hele familien.Brug disse 5 tips til at vælge pusletaske, så du får den rigtige til dit behov.

1. Pusletaskens størrelse

Går du efter at finde den helt rigtige pusletaske, er det klart, at du bør kigge efter en taske, som kan indeholde alle de ting, du har brug for. Dog er det ikke altid de største pusletasker, der er de bedste. Du skal nemlig kunne håndtere både pusletaske, baby og barnevogn på samme tid.

Du kan både købe din pusletaske som skuldertaske eller rygsæk. Dermed får du selv mulighed for at afgøre, hvad du finder mest praktisk.

2. Vaskbar og udtagelig puslehynde

Efterhånden som du får brugt pusletasken et par gange, vil puslehynden uden tvivl trænge til en vask. Derfor kan det være en rigtig god idé at finde en pusletaske med en puslehynde, som du kan tage ud af tasken og vaske.

Kan puslehynden ikke vaskes, er det et godt alternativ med en puslehynde, som kan tørres af. På den måde kan puslehynden nemlig blive ren og lækker igen efter brug.

3. Rigeligt med rum og lommer

Når du tager på tur, er det ganske normalt at medbringe mange mindre genstande. Derfor er det en god idé at investere i en pusletaske, der har rigeligt med rum og lommer. Således bliver det nemlig lettere for dig at finde lige det, som du har brug for.

Desuden kan det være praktisk med et net eller en gennemsigtig lomme. På den måde kan du nemlig se, hvad du fisker efter. Et lille trick kan også være at kigge efter en pusletaske med lyst for indvendig. Det lyse for gør det nemlig også lettere for dig at finde, hvad du søger.

Se også: Hvad skal der være i en pusletaske?

4. Kan pusletasken hænge på barnevognen?

Da pusletasker egner sig til udflugter, vil pusletasker og barnevogne ofte gå hånd i hånd. Derfor er det en rigtig praktisk funktion, hvis pusletasken kan hænge på barnevognens håndtag. På den måde kan du nemlig nemt stikke hånden ned i tasken og hive fat i det, som du har brug for.

Kan pusletasken ikke hænges på barnevognens håndtag, kan du naturligvis altid smide den i kurven under barnevognen. Skal du hente genstande op i tasken i denne position kræver det dog, en større opstandsning.

5. En justerbar rem

Når det gælder pusletasker, er det utrolig brugbart med en justerbar rem. På den måde kan du nemlig tilpasse pusletasken alt efter, om den skal hænge på barnevognen, eller du vil have den på skulderen.

Derudover er det ikke sikkert at begge forældre har samme størrelse. Hvis både dig selv og andre skal kunne bruge tasken, er det derfor smart, at den kan tilpasses til bæreren. På den måde er der også andre, der kan få lov til at skifte ble på din lille guldklump.