Yepp Cykelstole

køb en Yepp Cykelstol
Lau Christensen

Skrevet d. 15. august 2021 af Lau Christensen

Når du skal til at kigge efter cykelstole, kan markedet let virke uoverskueligt. Der er mange ting, som vi alle er vant til at købe – tøj, sko, ting som film og elektronik – men børnestole til cyklen er ikke blandt disse.

Cykelstole er ikke noget, som du køber hvert år eller hver måned. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvor du skal starte, og hvordan du dog kan indsnævre din søgning og gøre det hele en tand mere overskueligt.

For hvad skal en god børnestol til cyklen lige kunne? Sidste gang du havde noget med en stol til cyklen at gøre var muligvis dengang, du selv var lille nok til at sidde i den.

Hvis du har brug for hjælp, er der et forholdsvis simpelt sted at starte.

Hvilken størrelse Yepp cykelstol skal jeg købe?

Børnestole til cyklen spænder bredt i størrelser, da de bruges i en periode, hvor dit barn vokser meget. Hvis du specifikt kigger på Yepp cykelstole, kigger du på stole til cyklen, som kan bruges indtil dit barn er omkring 6 år. De kan maksimalt bære 22 kilo, så du kan bruge dem til både dagplejebørn og børnehavebørn.

Det er vægten, som du især skal være opmærksom på. De fleste børnestole til cyklen kan bruges til dagplejebørn, men hvis du skal købe en Yepp cykelstol til et børnehavebarn, skal du virkelig holde øje med, at du køber en børnestole til cyklen, der er stor nok.

Hvilken Yepp cykelstol skal jeg købe?

Udover at stole til cyklen skal passe til din søn eller datter, skal du tjekke, at den også passer til din cykel. Alle stole til cyklen har forskellige størrelser, og dermed passer de også til forskellige cykelstel, der ligeledes ikke er ens. Nogle stel er tykkere eller tyndere end andre. Helt ligesom du finder Yepp mini cykelstol til montering foran.

Cykelstoles monteringsudstyr veksler derfor også i størrelser, og du skal sørge for at tjekke, at cykel og cykelstol matcher hinanden.

Du vil uden tvivl gerne finde frem til de sikreste Yepp cykelstole på markedet. Der er en europæisk sikkerhedsstandard, som langt de fleste cykelstole heldigvis lever op til, og de kan alle kendes på mærkatet EN14344. Alternativ kan være Hamax eller Bobike cykelstole der minder meget om Yepp.

Skal jeg købe en Yepp cykelstol med ekstra udstyr?

Stole til cyklen kan ofte kræve ekstra udstyr. For eksempel i form af regnslag, så du kan beskytte dit barn mod vejret eller i form af nyt monteringsudstyr, hvis det gamle går i stykker.

Og så skal du selvfølgelig ikke glemme cykelhjelmen til dit barn. Du vil gerne have en stol til cyklen, som er sikker at bruge, men du skal også huske på alle de sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger som et barn bør pakkes ind i, når hun eller han kommer op på en cykel.