Prinsesse senge

Køb en prinsesse seng til piger
Lau Christensen

Skrevet d. 17. august 2021 af Lau Christensen

Hvis du søger en ny børneseng til pigen, så er udvalget af senge til børn ret stort. Du finder klassiske juniorsenge i den almindelig stil som højsenge eller udformet i forskellige temaer. Hvor en bilseng eller brandbil seng er oplagt til drenge, er en prinsesse seng måske det helt rigtige til pigen. Det lyserøde prinsesse tema er måske den helt rigtige form, der giver hende den trygge og hyggelige base, hvor den store bonus som forælder er, at hun måske falder hurtigere i søvn.

Vi har fundet et lille udvalg af forskellige modeller til denne lille test/guide, hvor du finder mulighed for en himmelseng, stor karat eller den almindelige seng der er ”pimpet” med Disney lyserødt og prinsesse temaer. Det giver dig det hurtige overblik og måske nemme måde at finde den nye sjove seng til børneværelset.

Disney prinsesse karat seng uden madras

En Disney prinsesse seng der er udformet som en karat. En populær model der dog har den store ulempe, at sengen kræver meget plads og derfor kun er velegnet til det store pigeværelse.

Sengen kommer både uden og med madras, hvor prisen for sengen med madras ligger på ca. 3.000 kr.

Du får en seng der er sjov og eventyrligt udformet, hvor den lille prinsesse får mulighed for en bænk og to praktiske skuffer f.eks. til opbevaring af legetøj.

 • Størrelse udvendig sengemål: 157 x 171 x 85 cm.
 • Leveres inkl. lamelbund

Disney Minnie Mouse træ børneseng

Denne Minni Mouse juniorseng kommer i en længde af 140 cm. Størrelsen giver mulighed for, at sengen kan bruges lige indtil pigen bliver teenager, eller indtil prinsesse fascinationen forsvinder.

En flot luksus seng i lyserød tema der også kan gøre sig gældende indenfor Prinsesse teamet. Sengen kommer med baldakin og kan være en stilfuld sofa gennem dagen sammen med veninder, og den hyggelige seng for pigen når det er sengetid. Kombinerer med lignede møbler som Cam Cam børnebænk med harlekin mønster og andre.

 • Velegnet fra 18 mdr
 • Madras mål: 140 x 70 cm
 • Materiale: solid MDF

Himmelseng

Måske denne Disney Princess himmelseng er det helt rigtige til børneværelset, hvor den både kan skabe det perfekte udtryk, og være den sikre, trygge og hyggelige base til en lille pige.

Sengen er flot at se på, men ligesom de andre modeller betaler du forholdsvis meget for udformningen mere end kvaliteten i materialer. For sengen er lavet af MDF, hvilket er fint nok til de små piger, men dog ikke verdens mest solide materiale.

 • Mærke: Disney Princess
 • Størrelse: 190 x 165 x 77 cm
 • Madras mål: 140 x 70 cm.
 • Materiale: MDF
 • madras

Disney Princess juniorseng med opbevaring

En mere almindelig udformet seng til den lille pige kan være denne juniorseng fra Disney Princess.

En god og praktisk seng der kommer i 140 x 70 cm. størrelse, der er det mindste standard mål for juniorsenge. Her kan sengen sikkert bruges op til 6-7 års alderen, hvor længere seng kan blive nødvendig.

“Almindelige” børnesenge fra Flexa, Hoppekids eller en Kidkraft prinsesse seng vil nok være i en mere robust og bedre kvalitet, men prisen vil tilsvarende også være højere. Derfor kan denne seng være oplagt til at glæde børnehave pigen, hvor den nok skal udskiftes, når skolealderen rammer 1 klasse alt afhængig af, om pigen ligger under eller over gennemsnittet for at vokse.

 • Velegnet fra 2 år
 • Med 2 skuffer under seng
 • Madras størrelse: 140 x 70 m

Girls Rose Træ Himmelseng Junior børneseng

Hvis du søger det romantiske og klassiske look, er sengen med himmelgardiner et oplagt valg. Denne seng er en sød model med madras mål på 140 x 70 cm. Der medfølger desværre ikke madras med til sengen.

Sengen er fremstillet i MDF og velegnet fra omkring 24 måneder.

 • Egnet fra 2-3 års alderen
 • Madras medfølger ikke
 • Størrelse: 142,5 x 76,5 x 124 cm

Alternativer?

Hvis pigen har skudt sig fast på prinsesse eller Frozen temaet, kan det være svært at overbevise hende om en Hello Kitty, Hoppekids eller anden type seng. Men du finder faktisk mange andre sjove børnesenge, hvor f.eks. de halvhøje senge kan være udformet på den sjove måde, så hun kan lave en hule, opbevare eller have legerum under sengen.

En anden mulighed for gør-det-selv personer, er at bygge en prinsesse seng selv. Her kan du læse en fantastisk historie om en far, som må siges at være handyman, der byggede en imponerede seng til sin datter – Se her på Idenyt.