Løbehjul test - Her er de bedste løbehjul til børn ifølge anmeldelser og eksperter

loebehjul-test
Simon Vestergaard

Skrevet d. 14. september 2022 af Simon Vestergaard

Testvinder
My-Hood-Stunt-Loebehjul-200

Testvinder: My Hood Stunt Løbehjul 200

Det bedste løbehjul i test er My Hood Stunt Løbehjul 200. Det testvindende løbehjul er af høj kvalitet på trods af en lav pris. Derudover har løbehjulet en lav vægt, så det er godt til tricks og samtidig er designet stadig flot.

Gå direkte til forhandler
De bedste løbehjul i test
Pris
Billigst hos
Link
 • My-Hood-Stunt-Loebehjul-200
  1. My Hood Stunt Løbehjul 200
  360 kr.
  Frishop.dk
 • rask-master-110-mm-neo-chrome-trick-lobehjul-2021
  2. Rask Master Neochrome 110
  689 kr.
  Eurotoys.dk
 • STIGA-Sports-Kick-Scooter-Track-120-S
  3. STIGA Sports Kick Løbehjul Track 120-S
  289 kr.
  Jollyroom.dk
 • Puky-R-1-Loebehjul
  4. Puky R 1 Løbehjul
  484 kr.
  Eurotoys.dk
 • Globber-Primo-Loebehjul
  5. Globber Primo Løbehjul
  307 kr.
  Proshop.dk
 • Street-Surfing-Ripper
  6. Street Surfing Ripper
  569 kr.
  Proshop.dk
 • Scoot-and-Ride-Highway-Kick-1
  7. Scoot and Ride Highway Kick 1
  750 kr.
  Pixizoo.dk
 • My-Hood-Trick-Loebehjul-7.0
  8. My Hood Trick Løbehjul 7.0
  487 kr.
  Pixizoo.dk
 • Razor-A5-Lux-Light-Up-Scooter
  9. Razor A5 Lux Light Up Scooter
  699 kr.
  Coolshop.dk

Igennem de sidste par år, har løbehjulet oplevet at komme tilbage fra glemslen og har opnået ny popularitet, både blandt børn, unge og voksne. Især blandt børn er løbehjul utroligt populære. De har dog fået konkurrence fra de populære el løbehjul og de traditionelle børnecykler, men det er stadig de originale løbehjul som er de mest populære. Et løbehjul drives på samme måde som et skateboard, nemlig ved at barnet, eller den der bruger løbehjulet, har et ben på hjulet og skubber sig frem med det andet ben. Når man har opnået en passende fart, sætter man det andet ben op på løbehjulet og kører afsted. Igennem de seneste par år, er det også blevet populært at lave tricks på sit løbehjul, på samme måde som man kender det fra skateboards og rulleskøjter. Dette foregår både i områder dedikeret til det, med ramper og andre forskellige udfordringer, men også rundt omkring i byerne, hvor de unge kan finde steder, hvor de kan lave deres forskellige tricks.

Det er dog en god idé, at undersøge om man overhovedet må køre på løbehjul i området, da der kan være nogle særlige regler, som kan give problemer, hvis de ikke overholdes. Man bør derfor altid undersøge om man må benytte sit løbehjul i et givent område, så man selv, eller ens barn, undgår at komme i problemer. Ved at sikre sig at man må køre på løbehjul der hvor man er, kan man undgå problemer og i stedet fokusere på at have det sjovt med vennerne. Hvis du gerne vil have et løbehjul, eller hvis du gerne vil give dit barn et løbehjul, er der et par få ting, som du bør være opmærksom på. Først og fremmest skal du sikre dig, at det pågældende løbehjul, kan bære din eller barnets vægt. Dernæst skal du også sikre dig at kvaliteten af løbehjulet, lever op til de krav du har til det. Hvis du har disse to ting med i dine overvejelser, kan du roligt vælge løbehjulet. I denne løbehjul test, vil du kunne læse og lære mere, om at vælge det rigtige løbehjul.

Disclaimer: Ingen af de udvalgte løbehjul på nedenstående liste er testet af holdet bag pegebogen.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne. Dermed finder du nogle af markedets bedste løbehjul på ét samlet sted.

1. My Hood Stunt Løbehjul 200

My-Hood-Stunt-Loebehjul-200

Vi fremhæver:

 • God kvalitet
 • Solidt design
 • Lav vægt
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Der er mange grunde til, at forældre bør vælge en My Hood Stunt 200 til deres børn. For det første er løbehjulet lavet af materialer af høj kvalitet, der er bygget til at holde. Rammen er lavet af kraftigt og holdbart aluminium, og hjulene er lavet af i et materiale, der er modstandsdygtigt og langtidsholdbart. Derudover er løbehjulet udstyret med justerbart styr, så den kan vokse med dit barn, efterhånden som det udvikler sine færdigheder. Sidst men ikke mindst, så er det lige til at bruge, fra man pakker det ud af sin kasse. Man bør dog altid efterspænde de forskellige bolte, for at sikre sig, at det er sikkert for dit barn.

Det perfekte løbehjul til tricks

My Hood Stunt 200 er et løbehjul, som egner sig rigtigt godt til at lave tricks. Det skyldes den utroligt kraftige og holdbare aluminiumsramme, som kan tage imod de slag, forskellige tricks giver, når barnet hopper rundt på ramper eller rails. Overordnet set, er dette et løbehjul, som tydeligvis er bygget til at kunne holde til at blive brugt. Der er altså ikke tale om et legetøj løbehjul, men et løbehjul som er ment som en måde, hvorpå dit barn kan udvikle sine færdigheder og endda sin motorik. Alt i alt, så er et tricks løbehjul, som kan holde til at barnet giver den gas med sine venner og dermed et rigtigt godt køb.

Udvalgte specifikationer:

 • Materiale: Kraftigt Aluminium
 • Længde: 92 cm
 • Ståflade: 44 x 11 cm
 • Vægt: 3,6 kg

2. Rask Master Neochrome 110

rask-master-110-mm-neo-chrome-trick-lobehjul-2021

Vi fremhæver:

 • Trick løbehjul
 • ABEC-9 kuglelejer
 • Ultra High Performance bremser
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Tricks løbehjul til børn i høj kvalitet, designet til at kunne modstå det slid og de slag, som tricks kan give. Sikkerhed er i højsædet på dette smarte løbehjul, hvilket blandt andet kan ses, i de Ultra High Performance bremser, som det er udstyret med. Det gør at du trygt kan sende dit barn ned i skateparken eller ud på vejen og ikke skal bekymre dig om deres sikkerhed. Rask Master Neochrome 110 er et sikkert og pålideligt løbehjul som kan holde til at blive brugt, både ved almindelig kørsel, men også når børnene kører til grænsen. Når du køber dette løbehjul til dit barn, giver du barnet mulighed for at udfolde sig og prøve sine grænser af, med det resultat, at dit barn formår at udvikle sin motorik, men også sine evner på løbehjulet.

Komponenter i den højeste kvalitet

Rask Master Neochrome er generelt set, et løbehjul i rigtigt høj kvalitet. Det skyldes en kombination af design og konstruktion, samt de forskellige komponenter man har valgt, da man skulle bygge løbehjulet. Ultra High Performance bremser, sammen med ABEC-9 kuglelejer og et deck lavet af High Performance aluminium, gør Neochrome 110 til et godt bud, når det kommer til at finde det bedste løbehjul til børn, som gerne vil presse sig selv og ikke er tilfreds med blot at køre rundt på det. Så hvis du leder efter et tricks løbehjul til dit barn, så er Rask Master Neochrome et godt og oplagt valg. Et valg som dit barn vil elske.

Udvalgte specifikationer:

 • Styrhøjde: 825 mm
 • Ståflade: 480 x 108 mm
 • Maks belastning: 100 kg
 • Vægt: 3,85 kg

3. STIGA Sports Kick Scooter Track 120-S

STIGA-Sports-Kick-Scooter-Track-120-S

Vi fremhæver:

 • Stilrent design
 • Foldbart
 • God til prisen
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

STIGA Sports Kick Løbehjul Track 120-S er det perfekte valg for forældre, der ønsker et sikkert og holdbart løbehjul af høj kvalitet til deres barn. Dette løbehjul har en robust aluminiumsramme, der kan tåle mange års brug, samt en fodbremse bagpå, der giver en fremragende bremsekraft. De 120 mm store hjul er også lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer en jævn kørsel. Derudover indeholder løbehjulet et styr, der er behageligt at holde om, og som ikke glider, selv når det er vådt. Med sine sikkerhedsfunktioner og den holdbare konstruktion er STIGA Sports Kick Løbehjul Track 120-S det ideelle valg for forældre, der leder efter en kvalitets løbehjul til deres barn, der gerne vil i gang.

Let og nemt at tage med på farten

Når man snakker om løbehjul og det at tage det med farten, tænker nogle måske, at man da bare kan køre på løbehjulet, hvis man er på farten. Det kan man selvfølgelig også godt, men det vi mener, er, at det at løbehjulet kan foldes sammen og opbevares let, gør at det er let at have med på rejsen, om det så er til udlandet, eller en uge hjem til bedsteforældrene. Det er let at folde og det fylder ikke mere, end at det sagtens kan være i en stor taske, eller blot opbevares i bagagerummet på bilen. STIGA Sports Kick Track 120-S er et utroligt praktisk og stilrent løbehjul i høj kvalitet, og dermed et rigtigt godt valg.

Udvalgte specifikationer:

 • Styrhøjde: 76-86 cm
 • Hjuldiameter: 120 mm
 • Materiale: Stål/Aluminium
 • Maks belastning: 100 kg

4. Puky R 1 Løbehjul

Puky-R-1-Loebehjul

Vi fremhæver:

 • Perfekt til de mindste
 • Vedligeholdelsesfrit
 • Let og sikkert at betjene
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Puky R 1 er et fantastisk løbehjul til de yngste. Det er let og nemt at manøvrere, hvilket gør det perfekt til små børn, der lige er ved at lære at køre. Det lave tyngdepunkt gør det stabilt og let at balancere, og bremsen er placeret inden for nem rækkevidde af barnets fod. Desuden leveres løbehjulet med et justerbart styr, så den nemt kan tilpasses, så det passer til barnets højde. Hvis din mindste gerne vil være lige så sej og stor, som storebror- eller storesøster, så er Puky R 1, en rigtig god mulighed, for at dine små kan komme i gang, på en let og sikker måde, som både kan give dem selvtillid og evner, til at køre på deres løbehjul, ligesom deres ældre søskende, som de ser op til og gerne vil imponere. Alt i alt, et fornuftigt valg.

Brug et 3 hjulet løbehjul til børn som forberedelse til cyklen

Det at Puky R 1, er et trehjulet løbehjul, gør at det er lettere for barnet at lære at holde balancen, samt hvordan man manøvrerer, mens man holder balancen. Af denne grund, er dette et løbehjul, som er en god måde at forberede sit barn på at cykle, når det kommer dertil. Der er selvfølgelig forskel på et løbehjul og en cykel, men konstruktionen minder om den man kender fra løbecykler uden pedaler. Fordelene ved løbehjulet er dog, at barnet står op i stedet for at sidde ned og derved bliver udfordret på deres balance, så når de først har lært at holde den, så bliver det endnu nemmere for dem, at komme i gang med at cykle.

Udvalgte specifikationer:

 • Højde: 55-67 cm
 • Længde: 73 cm
 • Maks belastning: 20 kg
 • Fra 2 år og op

5. Globber Primo Løbehjul

Globber-Primo-Loebehjul

Vi fremhæver:

 • Fra 3 år og op
 • Stabilt design
 • God for motorikken
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Børn elsker at kører rundt på deres løbehjul på egen hånd, så det er vigtigt at sørge for, at de er sikre, mens de gør det. Globber Primo V2 er et fantastisk løbehjul til yngre børn, da den har en række sikkerhedsfunktioner, der gør det let for barnet at betjene løbehjulet på egen hånd. Dækket er lavt til jorden, hvilket gør det nemt for børn at balancere, og styret er justerbart, så det kan vokse med dit barn. Baghjulets bremsesystem er også let at betjene for små hænder, så dit barn kan bremse eller stoppe sikkert. Desuden vil de lyse farver og sjove designs helt sikkert appellere til børn i alle aldre. Med sin kombination af sikkerhed og sit sjove design er Globber Primo V2 det perfekte løbehjul til dit barn.

Udvikler barnets balance og selvtillid

Globber Primo V2 er udviklet med henblik på at være mere end bare et løbehjul. Det skal være et værktøj, som kan være med til at udvikle dit barn, både når det kommer til barnet motorik og balance, samt selvtilliden og troen på, at de godt kan selv. Ved at starte når børnene er små, giver man dem samtidig de bedste forudsætninger for at klare sig, ikke blot på deres løbehjul, eller cykel når de når dertil, men igennem hele livet generelt. Et barn med selvtillid har bedre chancer for at vokse op og blive en succes. Af denne grund alene, bør forældre overveje Globber Primo, hvis deres barn skal have et løbehjul.

Udvalgte specifikationer:

 • Maks belastning: 50 kg
 • Mål: 675 x 575 x 775 mm (H x D x B)
 • Antal hjul: 3
 • Vægt: 2,3 kg

6. Street Surfing Ripper

Street-Surfing-Ripper

Vi fremhæver:

 • Sejt design
 • Robust og pålideligt
 • Til begyndere og øvede
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Når det kommer til at lave tricks på et løbehjul, er Street Surfing Ripper svær at slå. En af de vigtigste funktioner, der gør det så godt til stunts, er dets holdbare konstruktion. Ripper er lavet af materialer af høj kvalitet, der kan tåle meget slid, så du behøver ikke at bekymre dig om, at det går i stykker, hvis du lander et trick akavet. Derudover er Ripper designet med henblik på hastighed og manøvredygtighed, hvilket gør det nemt at udføre selv de mest komplekse tricks. Den er også relativt let, hvilket gør den nem at have med dig rundt. Alt i alt er Street Surfing Ripper et fremragende valg for alle, der ønsker at lave tricks på sit løbehjul og det egner sig godt til de øvede, men også til dem, som kun lige er begyndt med tricks.

Sejt design der vil få de andre til at kigge

Street Surfing Ripper har et cool og trendy design, der vil få de andre i skateparken til at se misundelige ud. De stilrene linjer vil helt sikkert få hovederne til at vende, og det komfortable styrgreb gør det nemt at bevare kontrollen, mens du shredder gaderne. Dette løbehjul har også en holdbar aluminiumsramme, der kan modstå masser af brug, hvilket gør den ideel til ryttere, der kan lide at skubbe grænserne. Med sin imponerende ydeevne og sit fantastiske udseende vil Street Surfing Ripper helt sikkert blive et hit hos enhver løbehjuls entusiast. Af denne grund alene, vil det være et køb dit barn vil elske dig for.

Udvalgte specifikationer:

 • Farve: Sort/Rød
 • Ståflade: 50 x 11 cm
 • Kuglelejer: ABEC-9
 • Maks belastning: 100 kg

7. Scoot and Ride Highway Kick 1

Scoot-and-Ride-Highway-Kick-1

Vi fremhæver:

 • Løbehjul- og cykel i ét
 • Let at indstille
 • Klods forhindrer at den tipper
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Scoot and Ride Highway Kick 1 er det perfekte første løbehjul til de helt små børn. Det har en robust konstruktion, der kan tåle hård brug, men er let at manøvrere. Det trehjulede design gør det ekstremt stabil, og klodsen foran, forhindrer at barnet kan tippe forover. Den brede base giver masser af plads til de små fødder, som ikke kan komme i klemme. Derudover betyder den justerbare styrhøjde, at den kan vokse med dit barn. Highway Kick 1 har også et indbygget bremsesystem, der er med til at holde dem sikre, mens de lærer at køre. Alt i alt er Scoot and Ride Highway Kick 1 et ideelt valg for førstegangs ryttere på løbehjul.

Bygget til at holde og til at lære på

Scoot and Ride Highway Kick 1 er holdbar, let og nem at styre, hvilket gør den til den perfekte måde for dit barn at udforske sin verden på. Fordelen ved denne model er, at det gør at barnet kan lære at styre på et løbehjul og en gå cykel, på en sjov og sikker måde. Det gør at du, som forælder, trygt kan lade dit barn udforske sin balance og sin motorik, mens det lærer og på samme tid styrker sin egen selvtillid. Så hvis du leder et trygt løbehjul til dit mindst barn, så bør du stærkt overveje at vælge Scoot and Ride Highway Kick 1.

Udvalgte specifikationer:

 • Styrhøjde: 570-640 cm
 • Sædehøjde: 225 x 290 mm
 • Maks belastning sæde: 20 kg
 • Maks belastning fodplade: 50 kg

8. My Hood Trick Løbehjul 7.0

My-Hood-Trick-Loebehjul-7.0

Vi fremhæver:

 • Ny og forbedret udgave
 • Flex Fender bremser
 • Fladt deck til grinding
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

My Hood Trick 7.0 Løbehjul er det perfekte valg for børn, der allerede er dygtige til at udføre tricks på deres løbehjul. Den særlige egenskab ved dette løbehjul er dens justerbare styr, som giver kørerne mulighed for at tilpasse styrets højde og vinkel til deres personlige kørestil. Denne justerbarhed gør det nemmere for børnene at udføre de forskellige tricks, og hjælper også med at beskytte dem mod skader, hvis de skulle falde. Desuden har My Hood Trick 7.0 Løbehjul et bredere dæk end de fleste andre løbehjul på markedet, hvilket giver kørerne mere stabilitet, når de lander deres tricks. Med sin kombination af stabilitet, samt justeringsmuligheder og dets holdbarhed, er My Hood Trick 7.0 Løbehjul det ideelle valg for de børn og unge, som allerede er øvede i at udføre forskellige former for tricks, på deres løbehjul rundt omkring.

Udstyret med topmoderne komponenter i høj kvalitet

Da man skulle udvikle denne efterfølger, til det kendte My Hood Trick løbehjul, satte man sig for, at man ikke ville gå på kompromis med kvaliteten, af de komponenter, som man ville bruge. Det ses i den generelle kvalitet, der inkluderer en ramme i kraftigt aluminium, ABEC-7 kuglelejer, samt Flex Fender bremser. Det gør at dette løbehjul er pålideligt, robust og holdbart, og af samme grund, egner sig perfekt til at grinde og lave tricks på. Så hvis du leder efter et løbehjul, som er designet til at blive brugt og til at tage nogle slag og skrammer, så er My Hood Trick 7.0 det rette valg, som dig og dit barn ikke vil fortryde.

Udvalgte specifikationer:

 • Maks belastning: 100 kg
 • Højde: 810 mm
 • Ståflade: 480 x 110 mm
 • Vægt: 3,6 kg

9. Razor A5 Lux Light Up Scooter

Razor-A5-Lux-Light-Up-Scooter

Vi fremhæver:

 • Stærk konstruktion
 • Oplyste hjul
 • God til begyndere
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Razor A5 Lux Light Up er det perfekte valg for forældre, der leder efter et godt begynder løbehjul til deres barn. Med en holdbar aluminiumsramme og gode hjul er A5 Lux bygget til at holde og til at lære på. Det helt store plus på dette løbehjul, i hvert fald for barnet, er det oplyste hjul. Det ser sejt ud når barnet kommer kørende og vil helt sikkert være noget, som vennerne på vejen vil kigge på med misundelse og beundring. Alt i alt, så er der tale om et utroligt smart og praktisk løbehjul, der egner sig rigtigt godt til begyndere. Det betyder dog ikke, at det ikke også kan bruges af de øvede. Så hvis du er på udkig efter et sejt løbehjul til dit barn, som barnet kan lære på, så er Razor A5 Lux Light Up det helt perfekte valg.

Utrolig stærk konstruktion

Razor A5 Lux Light Up er et af de mest holdbare og pålidelige løbehjul på markedet. Det skyldes at det er fremstillet af aluminium i flykvalitet, hvilket gør den utrolig stærk og modstandsdygtig over for skader. Aluminiums kroppen gør det også ekstremt let, så det er let at tage med sig rundt. De oplyste hjul tilføjer et sjovt element til løbehjulet, og de er også med til at gøre den mere synlig i dårlige lysforhold. De polstrede greb gør det let for barnet at holde fast, når det suser ned af vejen sammen med sine venner. Af alle disse grunde, er A5 Lux Light Up et rigtigt godt valg til dit barn og et valg, som barnet vil være taknemmeligt for.

Udvalgte specifikationer:

 • Fra 8 år og op
 • Maks belastning: 100 kg
 • Hjulstørrelse: 20 cm
 • Vægt: 3,97 kg

Hvorfor er løbehjul blevet så populære igen?

I de sidste par år har løbehjul gjort et stort comeback. De var engang glemt legetøj, men er nu en af de mest populære transportformer, især blandt unge mennesker. Der er et par grunde til denne genopblomstring af populariteten. For det første er løbehjul billige, hvilket gør dem til en mere tilgængelig form for transportmiddel. De er også meget mere kompakte og kan nemt gemmes væk, når de ikke er i brug. Derudover er løbehjul nemmere at betjene end en cykel og kan derfor bruges af de fleste børn, uden problemer. Et løbehjul kræver meget lidt vedligeholdelse og kan derfor bruges i mange år og gå i arv til mindre søskende. Af alle disse grunde er det ikke overraskende, at løbehjul er blevet så populære igen.

Sådan finder du de bedste løbehjul til børn

Når man skal finde et løbehjul til sit barn, så er den bedste og samtidig den hurtigste og letteste metode, at bruge en løbehjul test, som man kan finde på nettet. En løbehjul test er en test, på samme måde som for eksempel en trampolin test eller en tablet test. Man tager en masse produkter indenfor den samme genre og sammenligner dem herefter, ud fra nogle udvalgte parametre, og kommer herefter frem til, hvilken model er den bedste. For forbrugerne, betyder at det er lettere at overskue markedet og finde frem til det løbehjul, som passer bedst til sit barns behov og niveau. Det gør også at man bliver præsenteret for nogle forskellige muligheder, som man ikke engang vidste eksisterede. En løbehjul test er den bedste metode.

Hvor kan man købe et løbehjul til sit barn?

Hvor det før i tiden, eksklusivt var legetøjsbutikker og cykelhandlere, som forhandlede løbehjul, er der heldigvis sket et skift, her i de moderne tider. I dag kan man købe et løbehjul rigtigt mange steder og man kan også købe det brugt, hvis det er det, som man foretrækker. Hvis man foretrækker personlig service, så kan man med fordel købe løbehjulet i en fysisk butik. Hvis man derimod foretrækker komfort, så kan man med fordel bestille løbehjulet på nettet og få det sendt direkte hjem, til ens hoveddør, eller til en pakkeshop- eller boks, i nærheden. Hvis man gerne vil finde et brugt løbehjul, kan man kigge på loppemarkeder, i genbrugsbutikker, eller prøve at finde et, ved at melde sig ind i forskellige køb-og-salg grupper på Facebook. Sidst men ikke mindst, kan man vælge at købe det på en platform, som for eksempel Den Blå Avis, eller andre lignende hjemmesider og platforme, hvor man kan sælge sine aflagte ting.

Hvad koster et løbehjul?

Hvis ens barn, har givet udtryk for at de ønsker sig et løbehjul og gerne vil i gang med at lære at køre, eller hvis du har bestemt dig for, at et løbehjul er den rigtige gave til dit barn, så skal du have fundet et løbehjul, der passer til dit budget. Der findes heldigvis mange forskellige løbehjul på markedet, indenfor forskellige prisklasser. Det vil sige, at der findes et løbehjul for enhver pengepung og dermed også et løbehjul, som matcher dit budget. Et løbehjul koster typisk fra et par hundrede kroner og op til par tusinde. Som med mange andre produkter, så er der ofte en sammenhæng mellem prisen og kvaliteten på et produkt. Dette er også tilfældet med løbehjul, så hellere give lidt mere, for at få bedre og mere sikkert produkt til dit barn.

Oftest stillede spørgsmål om løbehjul

Hvilket løbehjul til børn er det bedste i test?
I og med at der er forskellige niveauer, såsom begyndere og øvede, så er det ikke let at sige, at et bestemt løbehjul er bedst i test. I stedet kan man tale om det bedste løbehjul til børn, til begyndere eller til prisen. Et løbehjul er kun godt, hvis det matcher barnets behov og det niveau, som det befinder sig på.
Der er ikke nogen lov, der foreskriver at børn skal have beskyttelse på, når de kører på et løbehjul, men enhver ansvarlig forælder, vil insistere på, at deres barn har hjelm og anden beskyttelse til rådighed, når de skal ud at køre på løbehjulet. Så nej, det er ikke noget man skal, men noget vi kraftigt vil anbefale dig.