Cykelstol test - Komplet testguide over de bedste cykelstole til børn og babyer i 2022

cykelstol-test
Simon Vestergaard

Skrevet d. 10. september 2022 af Simon Vestergaard

Testvinder
Thule-RideAlong-Cykelstol

Bedste cykel stol i test: Thule RideAlong Cykelstol

Thule RideAlong Cykelstol kåres som den bedste cykelstol i test. Testvinderen har et innovativt design og er flere steder kåret som den bedste cykelstol i test. Læs meget mere om Thule RideAlong Cykelstol og de andre bedst i test cykelstole i denne artikel.

Gå direkte til forhandler
De bedste cykelstole i test
Pris
Billigst hos
Link
 • Thule-RideAlong-Cykelstol
  1. Thule RideAlong Cykelstol
  1.069 kr.
  Babysam.dk
 • Hamax-Kiss-Cykelstol
  2. Hamax Kiss Cykelstol
  329 kr.
  Jollyroom.dk
 • Urban-Iki-Cykelstol
  3. Urban Iki Cykelstol
  485 kr.
  Cykelgear.dk
 • Bobike-Go-Mini-Cykelstol
  4. Bobike Go Mini Cykelstol
  434 kr.
  Frank.dk
 • Thule-Yepp-Nexxt-Maxi-Cykelstol
  5. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol
  999 kr.
  Pedalatleten.dk
 • Hamax-Hamax-Caress-Cykelstol
  6. Hamax Caress Cykelstol
  661 kr.
  Pinkorblue.dk
 • Qibbel-Air-Q851-Cykelstol
  7. Qibbel Air Q851 Cykelstol
  610 kr.
  Outmore.dk
 • Polisport-Bilby-Jr-Cykelstol
  8. Polisport Bilby Jr Cykelstol
  304 kr.
  Bilka.dk

Det er almindeligt kendt, at Danmark betragtes som en cykelnation, og det er der en god grund til. cykel infrastrukturen er yderst veludviklet, og størstedelen af danskerne ejer en cykel. Cykling er en bekvem og praktisk måde at komme rundt på både til hverdagens ærinder og til længere ture. Det er også miljøvenligt og godt for helbredet. Desuden er det relativt sikkert at cykle i Danmark, da der er cykelstier i stort set alle byer, som er dedikeret specifikt til cyklister. I Danmark findes cyklisterne i alle aldersgrupper, der er dog en gruppe der ikke er repræsenteret, af gode grunde, nemlig de helt små danskere. De kommer dog stadig med far og mor rundt på cyklen, ved hjælp af en såkaldt cykelstol. Så selvom de ikke cykler selv, så vokser de mindste danskere stadig op, med en overbevisning om, at det at cykle er det mest naturlige.

En god cykelstol er derfor et must, til familier med små børn, som bruger cyklen i deres hverdag. Hvis du leder efter en god cykelstol til dit barn, er der et par ting, du bør være opmærksom på. Først og fremmest skal den være komfortabel. Kig efter en stol, der har polstring og er justerbart, så dit barn kan sidde behageligt, mens i cykler. For det andet skal den være sikker for barnet at sidde i. Sørg for, at sædet har et sikkert selesystem, der holder dit barn godt fast og sikkert under kørslen. Endelig skal den være nem at bruge. Det skal ikke være nødvendigt at rode med remme og spænder, hver gang du vil tage dit barn med på tur. Kig efter en stol, der er nem at installere og bruge, så I kan nyde jeres ture sammen uden besvær.

I denne artikel har vi samlet et udvalg, af nogle af de bedste cykelstole, som der findes på markedet lige nu. På den måde kan du få en fornemmelse for hvad der findes, samt finde frem til den bedste cykelstol. Det vil sige, at der ikke er tale om en decideret cykelstol test, men en samling af de bedste cykelstol, udvalgt fra forskellige cykelstol test. Det gør, at du kun vil se et udsnit af de allerbedste produkter på markedet og derfor kan være sikker, på at du her kan finde en god, komfortabel og sikker cykelstol til dig barn.

Bemærk venligst: Ingen af de udvalgte cykelstole på nedenstående liste er testet af holdet bag pegebogen.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne. Dermed finder du nogle af markedets bedste cykelstole på ét samlet sted.

1. Thule RideAlong Cykelstol

Thule-RideAlong-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Testvinder
 • Innovativt design
 • Passer til de flest cykler
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Thule RideAlong cykelstolen betragtes af mange, som en af de bedste cykelstole på markedet på grund af dens innovative design og konstruktion. Stolen er fremstillet i materialer som er stærke og holdbare, og den har et komfortabelt polstret sæde, som kan justeres for at give barnet bedst mulig komfort. Derudover har stolen et punkt sele-system, der hjælper med at holde dit barn sikkert og trygt. Det bedste af det hele er, at Thule RideAlong cykelstolen er nem at montere og fjerne igen, hvilket gør den til et godt valg for travle familier på farten. Med sin kombination af sikkerhed, komfort og bekvemmelighed er det ikke underligt, at Thule RideAlong cykelstolen er en af de mest populære valg på markedet og dermed et oplagt valg for dig.

Kåret som bedst i test

Hvis du ikke er overbevist af ovenstående, så vil det måske hjælpe på det, når vi fortæller dig, at Thule RideAlong blev kåret som en cykelstol bedst i test af det anerkendte svensker forbruger medie bäst-i-test.se. Her begrundede man blandt andet kåringen med, at det er en velfungerende cykelstol, som er behagelig for barnet, let at bruge for forældrene, ligesom at der blev lagt vægt på, at stolen kan lænes tilbage. På de fleste parametre, er der tale om en cykelstol i utroligt god kvalitet og derfor en stol, som du trygt kan vælge til dit barn, så i kan nydes jeres ture sammen, på den mest komfortable og sikre måde.

Udvalgte specifikationer:

 • Til børn fra 9 måneder og op til 6 år
 • Maks belastning: 22 kg
 • Overholder internationale standarder
 • Vægt: 5 kg

2. Hamax Kiss Cykelstol

Hamax-Kiss-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Norsk design
 • Justerbare fødder
 • Rigelig plads til cykelhjelm
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du er på udkig efter en sikker og komfortabel cykelstol til dit barn, er Hamax Kiss det perfekte valg. Den har et blødt, polstret design, der sørger for at dit barn, sidder trygt og behageligt på korte og lange ture. Derudover har oplever man naturlig affjedring, på grund af den frithængende bøjle. Sædet er også udformet på en måde der gør, at det kan vokse med barnet. Sidst men ikke mindst, så er Hamax Kiss let at montere på din cykel, ligesom den er let at tage af igen. Alt i alt, så er der tale om en rigtig god cykelstol, som både er komfortabel og sikker at bruge til dit barn. Dette gør den til en cykelstol man bør overveje.

Komfortabelt fit og rigeligt med plads til cykelhjelmen

Et kendt problem med mange cykelstole på markedet, er at deres udformning gør, at der ikke er meget plads til at barnet har en cykelhjelm på. Nogle tænker måske, at det ikke gør så meget, da barnet jo sidder sikkert i stolen i sig selv, men en cykelstol beskytter altså ikke barnets hoved, hvis man vælter. Det er derfor en stor sikkerheds fordel og godt set af Hamax, at man har udviklet stolen sådan, at der er rigeligt med plads til et barn, der har en cykelhjelm på, så det kan sidde komfortabelt og naturligt i stolen, når i cykler rundt, ligesom at man ikke skal bekymre sig om barnets sikkerhed, hvis man skulle være så uheldig at vælte.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 380 x 790 x 350 mm
 • Farve: Rød
 • Maks belastning: 22 kg
 • Montering: Runde stel 28-40 mm

3. Urban Iki Cykelstol

Urban-Iki-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Elegant design
 • Click & Go montering
 • Til frontmontering
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Urban Iki-cykelstolens japansk inspirerede design gør den til en af de mere æstetiske cykelstole, som man kan finde på markedet. Ydersiden har et unikt designet bølgemønster, der skal symbolisere og udtrykke ”En stor bølge af held”. Det japanske design er unikt på det danske marked for cykelstole og ikke noget man har set før, så hvis du gerne vil have en cykelstol til dit barn, som skiller sig ud fra mængden, så er Urban Iki det oplagte valg. Stolen monteres på styret, hurtigt og nemt, hvilket gør at du nemt kan bevare kontakten til dit barn, når i er ude at cykle. Det gør det blot til en endnu mere behagelig og tryg oplevelse for dit barn.

Let at montere og let at bruge

Urban Iki er også en cykelstol, som er utroligt let at montere og installere, og det tager blot et par minutter før stolen sidder fast på styret og du kan spænde dit barn fast, så i kan komme afsted. Barnet spændes fast ved hjælp af en komfortabel og sikker 5-punktssele, som sikrer at dit barn sidder godt og sikkert i stolen. Modsat mange andre cykelstole på markedet, skal man med Urban Iki, ikke bekymre sig om det danske værd, med masser af våde regnvejrsdage, da stolens hynde er vandafvisende og derfor kan modstå regnen. Alt i alt, så er Urban Iki en unik, komfortabel og sikker cykelstol, som udtrykker stil og elegant design.

Udvalgte specifikationer:

 • Montering: Front/Styr
 • Fra 9 måneder til ca. 3 år
 • Maks belastning: 15 kg
 • TÜV-certificeret

4. Bobike Go Mini Cykelstol

Bobike-Go-Mini-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Slankt og moderne design
 • Farverigt materiale
 • Slidstærk og sikker for barnet
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Når du vil finde den bedste cykelstol til dit barn, er sikkerhed altid den højeste prioritet. Der er dog også en række andre faktorer, som du skal tage hensyn til. Bobike Go Mini-cykelsædet har en række fordele, der gør det til et fremragende valg for familier med små børn. Det enkle, slanke og moderne design gør ikke blot at sædet ser godt ud, men også at det er let at placere barnet i stolen, ligesom det er let at tage barnet ud igen, hvilke de fleste forældre vil mene er en stor fordel, da det nogle gange skal gå stærkt om morgenen. Så hvis du er på jagt efter en simpel, men effektiv og sikker cykelstol til dit barn, er Bobike Go Mine et godt bud, som alle forældre bør overveje, når de står og skal købe cykelstol til børn.

Simpel men komfortabel og sikker

Med sit slanke, enkle og moderne design, er Bobike Go Mini hurtigt blevet en populær cykelstol blandt forældre. Selvom den ved første øjekast kan stolens enkelhed og slanke form, få den til at se mindre komfortabel og sikker ud, men det kunne ikke være mere forkert. Stolens design har ikke taget noget fra komforten og der er tale om en utroligt slidstærk og sikker stol, som du trygt kan bruge til dit barn. Nogle foretrækker et design der skiller sig ud, mens andre foretrækker det simple og det får man med denne stol.

Udvalgte specifikationer:

 • Til børn fra 9 måneder op til 3 år
 • Maksimal belastning: 15 kg
 • Monteres på cyklens forside
 • Monteringsplade medfølger

5. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol

Thule-Yepp-Nexxt-Maxi-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Let og sikker
 • Stødabsorberende inderside
 • Justerbare fodstøtter og seler
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

For forældre, der nyder at cykle med deres børn, er Thule Yepp Nexxt Maxi cykelstolen den perfekte løsning. Den giver en komfortabel og sikker tur for børn på op til 22 kg, og den kan nemt monteres på de fleste cykler. Desuden kan sædet lægges tilbage for at give plads til at dit barn kan sidde afslappet og måske endda få en lille lur. Det bedste af det hele er, at Thule Yepp Nexxt Maxi cykelstolen er nem at montere og afmontere, så man hurtigt kan skifte fra den ene cykel til den anden. Med sine mange funktioner og fordele er Thule Yepp Nexxt Maxi cykelstolen et ideelt valg for forældre, der ønsker en komfortabel og sikker stol.

Justerbare fodstøtter og seler for ekstra komfort

Thule Yepp Nexxt Maxi er en yderst komfortabel cykelstol i sig selv, men de justerbare fodstøtter og seler, gør den endnu mere komfortabel, da den kan tilpasses barnet mere præcist, ligesom at den kan vokse med barnet. De justerbare seler gør også, at dit barn altid sidder sikkert og trygt i stolen, når er ude på cykelture. Denne feature er også med til at gøre, at barnet sidder komfortabelt på jeres ture. Når alt kommer til alt, så er Thule Yepp Nexxt Maxi en rigtig god, komfortabel og sikker cykelstol, som du trygt kan vælge til dit barn.

Udvalgte specifikationer:

 • Montering: Sadelpinde op til Ø46 mm
 • Maksimal belastning: 22 kg
 • Sele: 5-punkt
 • Vægt: 4,6 kg

6. Hamax Hamax Caress Cykelstol

Hamax-Hamax-Caress-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Høj kvalitet
 • Justerbart ryglæn
 • Monteres på stellet
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hamax Caress Cykelsæde er designet med henblik på at give maksimal komfort til dit barn, på cykelturen. Det justerbare ryglæn er med til at sikre komforten, da det kan indstilles til at passe til dit barns højde, ligesom de behagelige skulderstropper, sikrer at barnet sidder trygt, sikkert og komfortabelt. Hamax Caress er utroligt let at montere og kræver blot fire skruer. Når stolen monteres vil man se en grøn indikator, som viser at cykelstolen er korrekt og sikkert monteret i sit beslag. Alt i alt, så er Hamax Caress en utrolig sikker og komfortabel cykelstol, som er let at montere, så man hurtigt og let kan komme afsted på den næste tur.

Montering og afmontering har aldrig været lettere

Som nævnt, så er Hamax Caress utroligt let at montere, med kun fire skruer. Når beslaget er monteret, sættes selve stolen let fast, hvilket bekræftes af den grønne indikator, samt et ”klik”, når beslaget har låst stolen fast. Som om at det ikke skulle være nok, så er det også utroligt let at sætte barnet op i stolen, ligesom det er let at tage barnet ud igen. For at løsne bøjlen fra beslaget, sikrer hurtig koblingssystemet, med et let tryk på forsiden af beslaget, at det er nemt at frigøre bøjlen. Hamax Caress er på alle områder en utrolige let-at-betjene cykelstol, som både er sikker og komfortabel for dit barn, at sidde i, når i er på tur.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 365 x 940 x 280 mm
 • Maksimal belastning: 22 kg
 • Ryglæn vinkel: Op til 20 grader
 • Vægt: 4,6 kg

7. Qibbel Air Q851 Cykelstol

Qibbel-Air-Q851-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Enkelt og praktisk design
 • Front Montering
 • God til prisen
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Qibbel Air Q851 er et cykelsæde af høj kvalitet, der er perfekt til forældre, der ønsker det bedste for deres børn. Dette sæde giver en behagelig tur og er også meget sikkert med en fempunktssele og beskyttende polstring. Sædet er også let at installere og justere, hvilket gør det til et godt valg for travle forældre. Desuden er Qibbel Air Q851 meget overkommelig, hvilket gør den til en god værdi for pengene. Forældre, der er på udkig efter en sikker, komfortabel og billig cykelstol foran, bør overveje Qibbel Air Q851.

God cykelstol til prisen

De fleste børnefamilier har rigeligt at bruge deres budget på, så det at skulle ud og investere i en cykelstol, kan være en stor post, som nogle i sidste ende må fravælge. Qibbel Air er godt alternativ til de dyre stole på markedet og er med sin pris, i en klasse, som gør at de fleste kan være med. Dette tager dog ikke noget fra stolens sikkerhed og komfort. Her er stadig tale om en sikker og komfortabel stol, som du trygt kan bruge, til at transportere dit barn, på både korte og lange ture, hvad end i skal til børnehave eller blot ud i naturen.

Udvalgte specifikationer:

 • Farve: Sort/blå
 • Materiale: Plast
 • Fra 9 måneder til 3 år
 • Sikkerhed: EN 14344

8. Polisport Bilby Jr Cykelstol

Polisport-Bilby-Jr-Cykelstol

Vi fremhæver:

 • Front Montering
 • Ekstra sikkerhed
 • Stor komfort
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Polisport Bilby Jr Bicycle Seat er en fantastisk måde for forældre at få deres børn til at engagere sig i cykling. Ikke alene giver den dem et sikkert og behageligt sted at sidde, men den giver dem også en fantastisk udsigt over landskabet. Desuden er sædet let at installere og fjerne, hvilket gør det perfekt til familier, der gerne tager på cykeleventyr. Det bedste af det hele er, at Bilby Jr Cykelsædet er overkommelig i forhold ti prisen, hvilket gør det til et godt valg for forældre, der ønsker at få deres børn i gang med at cykle uden at sprænge banken. Så hvis du leder efter en cykelstol, hvor du får mest for dine penge, er den et godt valg.

Ekstra sikkerhed og ekstra komfort

En af de helt store fordele ved denne cykelstol fra Polisport, er at man har haft ekstra meget fokus på sikkerheden og komforten. Dette ses blandt i det unikke indpakning design, som stolen er udstyret med. Derudover har man haft fokus på komfort, ved at bygge stolen med et system, der gør at stolen kan lænes tilbage, i en position på op til 20 grader, der gør at barnet kan sidde ekstra komfortabelt under cykelturen. Sidst men ikke mindst, har stolen også justerbare fodstøtter og remme, med fem forskellige positioner. Alt dette lagt sammen, gør dette til en utrolig komfortabel og sikker cykelstol, som er perfekt til de mindste.

Udvalgte specifikationer:

 • Siddeflade: 280 x 160 mm
 • Højde ryglæn: 47 cm
 • Maks belastning: 22 kg
 • Egenvægt: 2,5 kg

Hvorfor skal man vælge en cykelstol til børn?

En cykelstol er en god måde, at introducere de mindst til det at cykle, ligesom at de også kan bruges til børn der har alderen til at lære at cykle selv, men som af den ene eller anden grund, endnu ikke har lært det. Hvis man som familie, bruger cyklen som det primære transportmiddel, så findes der forskellige løsninger man kan vælge, til at tage børnene med sig. Nogle vælger en anhænger, der hænger efter cyklen, men ulempen ved dette er, at man er længere væk fra sine børn, så man ikke kan se dem eller nå at reagere, hvis der er noget der skal reageres på. Derfor er en cykelstol til børn, for mange, den bedste mulighed, da man er tæt nok på barnet, til at man kan snakke og holde øje med det. Dette er dog ikke den eneste fordel. Cykelstole er forskellige, men tilsammen har de flere forskellige fordele, som gør dem værd at vælge.

Cykelstol baby eller cykelstol børn, uanset, så er sikkerheden det vigtigste for enhver forælder. Dernæst kommer komforten og det, at barnet kan sidde ergonomisk. Alt dette får man ved at vælge en cykelstol, fremfor en anhænger eller andre løsninger. Der findes cykelstole til stort set alle cykeltyper, selv cykelstol til elcykel, så det er ikke det, der er afgørende for, at man kan finde den bedste cykelstol til sit barn. En anden fordel ved at vælge en cykelstol, er at de fleste cykelstole på markedet, er lette at montere og afmontere, ligesom det er let at sætte barnet op i den, ligesom det er let at tage barnet ud igen. Med alle disse fordele, er der ikke noget at sige til, at cykelstole er den mest populære måde at transportere sit barn på en cykel, medmindre man selvfølgelig har en ladcykel. Der er stort set kun fordele ved cykelstole.

Hvorfor bruge en test til at finde en cykelstol?

At bruge en cykelstol test, til at finde en cykelstol til sit barn, er ikke kun en god idé, når det kommer til at finde det bedste produkt på markedet. Hvis man skal finde en paraplyklapvogn til sit barn, kan en test af disse også være den absolut bedste måde at finde den bedste model på, ligesom en test af autostole, er den bedste måde, at finde frem til den bedste autostol på. Grunden til at det er den bedste måde at finde det bedste produkt på, skyldes at de folk der står bag disse tests, bruger tid og kræfter på at finde de bedste produkter på markedet og herefter sammenligne dem på forskellige parametre, som for eksempel sikkerhed, komfort, udstyr, funktioner og prise. Ud fra dette vælges så det produkt, som er ”bedst i test” og blive samtidig kåret som testvinder. I nogle tilfælde findes der flere vindere, eller en vinder indenfor bestemte kategorier, som for eksempel ”bedst til prisen” eller ”bedst til børn under 10 år” eller lignende.

Om man skal købe en cykelstol eller en flyverdragt til sit barn, er ligegyldigt, så længe testen af dem er udført som beskrevet ovenfor, ved at sammenligne de forskellige produkter med hinanden, så findes der ikke en bedre måde, at finde det bedste produkt til sit barn på. En cykelstol test er derfor det du skal gå efter som det første. Herefter kan du så læse anmeldelser af den specifikke cykelstol, som du finder frem til er den bedste, ved at have læst testen. Der er dog det forbehold, både når det kommer til en cykelstol test og de anmeldelser man efterfølgende finder frem til, at man skal være opmærksom på hvem der har lavet testen eller skrevet anmeldelsen. Der kan nemlig være tilfælde, hvor personerne der har udført testen eller skrevet anmeldelsen, på de ene eller anden måde, er blevet betalt for at promovere et bestemt produkt.

Hvor er det er det bedst at købe en cykelstol til sit barn?

Hvis du er kommet frem til, at du vil købe en cykelstol til dit barn, eller måske allerede har taget denne beslutning og ovenikøbet har fundet frem til den helt rigtige stol, ved at bruge en cykelstol test, så skal du også finde ud af hvor man kan købe den specifikke stol. Den letteste måde at finde ud af dette på, er ved at foretage en Google søgning. Her skriver du blot navnet på cykelstolen og scroller forbi de sidder, der blot omtaler den pågældende cykelstol og kigger på de sider, som rent faktisk forhandler stolen. Det kan kræve at du bruger lidt tid på at sortere i søgeresultaterne, men hvis du ikke har tid til dette, kan du også bare klikke på ”Shopping” fanen under søgefeltet, øverst på Googles side. Her kan du se et udpluk af forhandlere, som forhandler den specifikke stol og derefter klikke dig ind på deres hjemmesider og købe stolen, eller finde en adresse til deres butik, hvor du kan købe stolen. Det bliver ikke nemmere og hurtigere.

Mange forældre står overfor valget, om de skal købe det produkt de er på jagt efter i en fysisk butik, eller om de skal købe det i en webshop på nettet. Begge steder har sine fordele og ulemper, men i sidste ende kommer det ud på ét og handler mest af alt om ens behov og om hvad, man føler sig tryg ved. Det er ikke alle der er trygge ved handle på nettet, selvom det i 99,9% af tilfældene er lige så sikkert som at handle i en fysisk butik. Nogle mennesker har stadig en mistro til internettet og fred med det. Hvis man har det sådan vælger man blot en fysisk forhandler, frem for en webshop og så er man ude over det problem. En af fordelene ved nethandel, er dog at man kan sidde og ro og mag derhjemme, og foretage sit køb, ligesom at det produkt man køber, bliver sendt direkte til ens hoveddør, så man slipper for at skulle ned i gågaden eller ud i storcentret, for at finde en butik, der forhandler den cykelstol, man nu er interesseret i.

Oftest stillede spørgsmål om cykelstole

Hvornår må baby sidde i cykelstol?
Som udgangspunkt er der ikke nogen specifik alder, hvor en baby må sidde i en cykelstol, men derimod nogle ting som ens baby skal være i stand til, før at man prøver. Barnet skal først og fremmest kunne sidde op selv og holde sit hoved oppe, ligesom at det vil bedst, hvis det er stort nok til at bruge en cykelhjelm.
Ud fra de parametre en test udstikker, så kan man let konkludere at en cykelstol er den bedste, men da alle forældre har forskellige behov til en cykelstol, er det svært at sige, at en cykelstol er den bedste. Nogle forældre har brug for frontmontering, hvis den bedste er til bagagebærer, er den ikke bedst for dem.
Først og fremmest om dit barn opfylder de krav som er nævnt ovenfor. Hvis det kan sidde op selv, have en cykelhjelm på og føle sig tryg ved at sidde i en cykelstol, så kan man gå videre. Vigtigst af alt, er sikkerhed og så kommer komfort. Man skal derfor være mest opmærksom på disse to ting og resten efterfølgende.