Badelegetøj

badelegetøj test med de bedste ting
Lau Christensen

Skrevet d. 30. august 2021 af Lau Christensen

Legetøj til badekaret

En af de ting, der kan gøre badning af dit barn til en meget sjovere og nemmere oplevelse, er badelegetøj. Det vil ikke bare gøre det sjovere for barnet, men også nemmere for dig som forældre. Herunder kan du se det bedste badelegetøj til dit barn, der helt sikkert vil få badningen til at være en god oplevelse for dit barn.

Magni badeænder

Badeænder fra Plantoys, Playgro, Oball eller denne æske fra Magni, er et hit som badelegetøj til de større babyer.

Magni badeand æsken indeholder 5 forskellige badeænder i plastik materiale.

Denne model anbefales fra 12 måneder alderen og frem. Ænderne kommer i en størrelse af 5,5 x 6 cm. og burde være vandtætte. Men ligesom de fleste andre modeller vil der dog ofte trænge vand ind over tid i nogle af ænderne.

 • Anbefales fra 12 mdr
 • Æske med 6 stk
 • Størrelse: 6 x 5,5 cm
 • Materiale: Plastik

Yookidoo Elefant Babybruser

Yookidoo batteridrevet babybruser kommer med en blød vandstråle og udformet som en elefant med bruser på. Praktisk og sjovt legetøj til baby.

Elefant bruseren kan bruges når den bades. Det gør du ved at elefanten ligger i badet og pumper vandt op i brusehovedet. Her sidder der knapper til at aktiverer bruseren.

Når babyen bliver større kan han eller hun bruge elefanten som det sjove legetøj der aktiverer i badet.

 • CE godkendt fra 0 måneder
 • Bruger 4 styk AAA-batterier (medfølger ikke)

Rosa/lysegul Quut Cana vandkande

køb klassisk vandlegetøj til børn

En sød vandkande som denne Cana model fra Quut er ofte populært legetøj til badet, strand og selvfølgelig sandkassen.

Vandkanden kommer med to forskellige dyser. Det giver barnet mulighed for at regne med en fast stråle eller som blødt regnvejr.

Praktisk og sød vandkande i en lille størrelse, så også velegnet til at tage med på ferie, strand eller ved søen.

 • 2 forskellige dyser
 • CE-mærket

Sophie Giraph badelegetøj

Sophie Giraph er populært legetøj til børn i hele verden.

Du får en sød og blød giraf der er fremstillet i naturgummi uden skadelige kemikalier. Giraffen der flyder ovenpå vandet i badekaret er god til de små. Den lille kan trygt gumle løs på giraf badelegetøjet.

Giraffen kan suge vand ind ved at trykke på den, og sprøjte vandet ud igennem munden også.

Modellen kommer i lime eller turkis farver og kan købes til stort set samme pris hos de forskellige baby- og legetøjsbutikker.

 • Anbefalet: Fra 6 mdr.
 • Farver: Lime & turkis
 • Kommer i gaveæske

Ses Creative fang fisk i badet legetøj

køb det sjove legetøj til badet

Ses Creative er kendt for mange forskellige produkter, udstyr og spil til børn. Og her finder du også forskellig badelegetøj til pool, bad, baby m.m. Og en af de sjove ting kan være dette Ses Aqua Creative fiske spil.

Sjovt legetøj der er designet til vandspil. Spillet er det velkendte fiskespil hvor du skal fange fisk, men denne udgave er beregnet til at bruges mens du sidder i badet.

Sættet kommer med to fiskestænger og otte forskellige skumdyr fra havet.

 • 2 fiskestænger
 • 8 forskellige skumdyr

Plantoys aktivitetsbåd

Plantoys der er kendt for at lave legetøj som aktivitetstæpper, Hoppeko, gåvogne, legekøkkener, dukkevogne, legetæpper og meget andet legetøj til børn, har selvfølgelig også fremstillet forskellige sjove ting til bad.

Aktivitetsbåden er fremstillet i træ og kan være det sjove legesæt til barnet fra 2 års alderen.

Det er sjovt at sejle rundt i badet med både som denne fra PlanToys, og det gælder selvfølgelig også denne model der kommer i forskellige farvemuligheder. Der medfølger en fisker, aftagelig kabine, sammenklappelig sejl, fiskestang med snor og tre søde dyr med til fiskebåden.

 • Anbefalet: Fra 2+ år
 • Materiale: 100% bæredygtigt træ

Studio Cirkus badedyr både

Studio Cirkus fremstiller forskellige badedyr til børn.

Du finder badedyr som en frø, bondegårdsdyr og også fartøjer som denne model med både.

En pakke indeholder 4 stykker badedyr uden huller, hvad end du vælger en ko, badefrøer eller disse både badedyr.

Badelegetøjet uden hul anbefales at bruges fra 6 måneder og op.

Prisen er ganske overkommelig og kan være velegnet som den billige barselsgave, dåbsgave eller generel sjov gaveide til babyer.

 • Anbefalet: Fra 6 mdr.
 • 4 stk. badedyr uden huller

Yookidoo babyuro til badekar

Yookidoo Vandlegetøj Bruser

En babyuro kan være sjovt til badet for den lille baby. Og det gør sig også gældende for denne badeuro fra Yookidoo der har vundet adskillige priser indenfor badelegetøj.

Yookidoo babyuroen fungerer ved, at den lille batteridreven motor sidder under vandet og pumper vandet op igennem uroen.

Du tænder uroen ved at trykke på fugleknappen. Styrken kan indstilles på tre forskellige niveauer og kan give fryd for den lille som større baby.

 • Ce godkendt fra 0 mdr
 • Bruger 4 stykker AA-batterier (medfølger ikke)

Götz Newborn Badedukke

En badedukke er noget som især de små piger fra 2 års alderen gerne vil have med i badet. Og her kan denne Newborn badedukke fra Götz måske være det rigtige valg.

Götz dukken kan tages med i bad og iklædes dukketøj, som dog ikke medfølger men er tilkøb. Barnet kan give dukken sutteflaske som efterfølgende kan tisses ud af dukken.

Du finder dukken udformet som enten dreng eller pige. Her er pigedukken med blå øjne og drengedukken er med brune øjne.

Du får badelegetøj uden phthalater og andre skadelige stoffer. Götz dukker er fremstillet i vinyl og i en god kvalitet der holder til mere en et par gange i badet.

Dukken måler 33 cm og anbefales til børn fra 2 års alderen.

 • Anbefalet: 18 mdr
 • Størrelse: 33 cm
 • Findes som dreng eller pige

Edushape ubåd

brug det sjove legetøj der flyder til badetid

Helt ligesom rangler og andet legetøj til at aktiverer barnet der skal bades, så kan denne sjove ubåd fra Edushape måske være det rigtige valg.

Det sjove ved denne ubåd som anbefales til børn fra 1 års alderen, er, at den synker og sejler under vand som en rigtig ubåd gør.

Ubåden kan også flyde ved at presse den fleksible overdel ned i underdelen.

 • Anbefalet: Fra 1 år
 • Længde: 13 cm
 • Kan sejle under & på vandet

Bathblock Prinsesseslot

køb flydende klodser som badelegetøj

Legoklodser og lignede er ikke specielt godt sammen med vandet. Men hvis drengen eller pigen elsker at bygge, som de fleste børn gør, kan dette prinsesseslot til vandleg måske være det helt rigtige.

Bathblock laver forskellige lignede modeller med klodser der klistrer sammen når de våde, så børn kan bygge et prinsesseslot, politi, brandstation eller andet.

Badelegetøjet fra Bathblock anbefales fra 3 år og op.

Sættet kommer med 21 klodser i en praktisk pose med net i bunden til opbevaring af legetøjet. Godt legetøj til at styrke barnets motoriske udvikling.

 • Anbefales: 3 år
 • Net til opbevaring
 • 21 klodser

Gurli Gris badelegetøj

Gurli gris splash

Bedstefar Gris Båd til den sjove leg i badekaret for den lille dreng eller pige.

Gurli Gris der er kendt fra Ramasjang, er en populær tegnefilm for de mindre årgange. Og indenfor temaet med grise familien finder du mange ting som pakkekalender, tøj, opbevaring og diverse legetøj.

Legetøjet anbefales fra 3 år og er CE-mærket. Med til badebåden med bedstefar Gris medfølger der to figurer.

 • Anbefalet: Fra 3 år
 • Materiale: Plastik
 • 2 figurer medfølger
 • CE-mærket

Barbie havfrue

giv den populære barbie dreamtopia havfrue dukke

Barbie Dreamtopia Feature havfrue kan være den søde gave til pigen der er til Barbie.

Du får en lysende havfrue. Placerer dukken i vandet, og den vil svømme. Her kan pigen få sjov med at se havfruens lysende, gennemsigtige halefine der lyser op, når dukken svømmer. Dukken kan også aktiveres ved at trykke på knappen der sider midt på dukken.

Bloopies Baby Sweety Bath Doll

køb en sjov badedukke til pigen eller drengen

Bloopies er nyt sjovt badelegetøj der kan give underholdning til drengen eller pigen. Du får en badedukke der findes i 6 forskellige figurer.

Dukken kan sprøjte vand fra mund og snorkel ved at trykke dukken på maven.

Legetøjet indeholder en dukke med unik badedragt og dykkerudstyr.

Godt badelegetøj til stranden?

Helt ligesom der skal bruges barnevogn, pusletasker, tremmeseng, aktivitetstæppe, puslebord, puslepuder, babylegetøj og meget andet, så er legetøj til udeleg også en god ide til at aktiverer børn. Og her er badelegetøj til stranden rart at have med, så du som forælder slipper for at skulle opholde dig i vandet med barnet hele tiden.

Populært legetøj til stranden kan være disse ting:

 • Vandkande: En vandkande er noget de fleste små børn elsker at bruge ved stranden, sø eller badebassin. Og her kan en Quut vandkande som den viste eller andre modeller være helt rigtig.
 • Skovl: En skovl er ligeså obligatorisk som vandkanden når der skal leges ved vandet. Køb en holdbar skovl så den ikke brækker første gang du som forælder skal blære dig med byggeevner indenfor slotte. En Scoppi skovl kan være en god model.
 • Forme: Forme til at lave sandmad eller bygge slotte med, er andet godt legetøj som er populært ved de fleste mindre som lidt større børn.
 • Badebassin til stranden: Til den lille der ikke er stor nok til at bade i havet, kan du tage et lille badebassin designet til stranden med. Grav den ned i sandet og fyld det op med vand, så kan den lille hygge sig i dette mens du/i som forælder kan nyde vejret og udelivet.
 • Badedyr: Til de større børn er badedyr ofte et hit. Og her er udvalget kæmpe stort indenfor udformninger som krokodiller, delfiner og meget andet.