Trækvogne i træ

køb trækvogn i træ og metal
Lau Christensen

Skrevet d. 29. august 2021 af Lau Christensen

Børn har godt af at komme udenfor, men det med at gå lidt længere kan godt være lidt hårdt for de små ben. Og her kan en trækvogn til børn være praktisk på samme måde som en sækkevogn, trillebør og lignede til at opbevare og flytte ting. Trækvognen er samtidig også ret sjov for de små; For hvem elsker ikke at blive kørt rundt og opleve ting.

En trækvogn i træ eller metal findes i mange forskellige modeller. Og for at danne det nemme overblik, finder du her et udvalg af forskellige trækvogne. Den nemme inspiration til at give dig en ide om hvilken model du/i eventuelt skal købe. Du finder også betegnelsen trækvogn om legetøj der bruges af den lille til at trække bamser og andet, men disse har vi dog undladt i udvalget nedenfor.

De bedste trækvogne i træ lige nu:

Billy trækvogn

Trækvogn billy blå

DKK860,00
Til Butik

Trækvogn billy rød

DKK860,00
Til Butik

Billy trækvogn fra hollandske Sunny, er en klassisk vogn i træ der kan være ganske praktisk til ture med børnene, udstyr eller mad.

Trækvognen kommer samlet, og er velegnet fra 2-3 års alderen og op til ca. skolealderen. Legetøj til 2 år og op der kan bruges til fødselsdags- eller måske årets julegave.

 • Mål: 92 x 61 x 96 cm
 • Vægt: 18 kg

XXL trækvogn i træ

Stor robust trækvogn, XXL

DKK1.449,00
Til Butik

Trækvogn Sort XXL 4 personer 110 x 61 cm

DKK1.149,00
Til Butik

Stor og robust trækvogn med solide gummidæk der dog ikke kommer med bremse. Her vil anbefalingen ud fra juridiske hensyn være, at den ikke er tilrådelig at transporter børn i. Men hvis du har en fin fysik, der sagtens kan holde en trækvogn, så skal de fleste nok ikke op og ned af Himmelbjerget; Og trækvogne i forlystelsesparker som Ree Park, Zoo og lignede, har nu heller ikke vogne med bremse på.

Trævognen i sort og lyst træ har en siddehøjde på 30 cm. og en maksimal vægt belastning på 80 kg. Størrelsen er ganske stor, som giver mulighed for at to mindre størrelser kan sidde i vognen.

 • Farve: Sort
 • Mål: 61 x 57 x 110 cm
 • Vægt: 21 kg

Maxi trækvogn til flere personer

Trækvogn Maxi i træ m. bremse

DKK1.579,00
Til Butik

Robust trækvogn, Maxi

DKK1.399,00
Til Butik

Trækvogn Maxi i træ

DKK1.349,00
Til Butik

MAXI Trækvogn 4 personer luft hjul 87×49 cm

DKK949,00
Til Butik

Maxi trækvogn kan rumme op til flere mindre børn da vognen kommer i en størrelse af 99 x 60 cm. Størrelsen og at vognen kommer med specielt styretøj, der gør at vognen ikke vælter, gør modellen velegnet til brug i institutioner og børnehaver.

Trækvognen kommer med store luft gummihjul der giver en stabil og godt kørende trækvogn. Ergonomisk håndtag med mål på 85 cm.

 • Siddehøjde: 31 cm
 • belastning: 80 kg
 • Mål: 99 x 60 x 57 cm
 • Vægt: 18,22 kg

Trækvogn i træ til 2 børn

Trækvogn 4 personer luft hjul 95×60 cm

DKK1.395,00
Til Butik

Trækvogn 2 personer luft hjul 80×40 cm

DKK1.199,00
Til Butik

2 Barns Trækvogn 80×40 cm Med Faste Hjul

DKK899,00
Til Butik

Trækvogn der er designet til at to mindre børn kan sidde i vognen på vej hjem eller måske til børnehaven. Vognen måler 80 x 40 cm. og har 15 cm. faste hjul, der meget sjældent kan punkterer.

Trækvognen der er CE mærket, er fremstillet i skandinavisk træ. Designet er med lodrette sider, og indeni er der to sæder. Det giver en bedre komfort for børnene, og samtidig nemmere at holde ved i siden af vognen under kørsel.

 • Materiale: Ubehandlet fyrretræ
 • Størrelse: 80 x 40 cm
 • 15 cm faste hjul

Moover prærievogn

Moover træk- prærievogn

DKK980,00
Til Butik

Denne Moover trækvogn er mest beregnet til at barnet kan trække sine bamser, badedyr, dukker og andet legetøj, men kan dog også bruges til at trække de mindre børn.

Du får en robust prærievogn, der kan bruges både indendørs og udendørs. Dog bør den ikke bruges i regnvejr og det fugtige vintervejr. Vognen er fremstillet i birketræsfinèr og vil hurtigt blive ødelagt i det våde vejr.

Modellen der er velegnet fra 2 år, er designet af Kåre Tofte. Du får gode gummidæk på modellen, som også er hurtig at samle med klik nøgle system.

 • Materiale: Birketræsfinèr
 • Velegnet: fra 2 år
 • belastning: 50 kg
 • Mål: 50 x 27 x 36 cm

Sammenklappelig trækvogn?

Trækvogne kommer i mange typer, materialer og former. Og blandt udvalget finder du også enkelte sammenklappelige trækvogne, hvor der dog skal skelnes mellem modeller til at køre børn og modeller der bruges til indkøb, shopping og andre formål.

En sammenklappelig eller foldbar trækvogn kommer ofte ikke i træ, men har så den fordel, at den fylder mindre når den skal transporteres eller opbevares i kælderrum, garage eller andet sted.

Outwell eller Pinolino sammenklappelig trækvogn som du finder hos Sundleg, kan være en praktisk trækvogn der nemt kan klappes sammen og tages med. Modellen er fremstillet i vandafvisende stof og har aftagelig bagagekurv og lommer – Se den her.

Trækvogn med tag?

Babytrold trækvogn med tagAlmindelig og folde trækvogne kan også købes med tag på, som kan være ganske smart til det lunefulde og fugtige danske vejr. Trækvogn med tag kommer både i de klassiske modeller og de sammenklappelige modeller.

Trækvogne i træ er robuste, men efterhånden er de fleste trækvogne med vandafvisende stof og i en ganske og holdbar kvalitet.

Hvis du ønsker en stor model med tag, kan den smarte Fun trækvogn fra danske Babytrold være et godt køb. Prisen er høj, men du får også en rummelig trækvogn med plads til 4 børn fra 6 mdr. til 3 års alderen.

Hjul til trækvogn?

Selvom du ofte har punkterfri dæk på trækvogne, så kan de i sjældne tilfælde godt punkterer helt ligesom en trillebør, sækkevogn og lignede udstyr. Denne type hjul kan det sjældent betale sig at lappe. Her er det nemmere og næsten billigere at købe et nyt hjul online eller hos Bilka, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem & fix og lignede butikker og byggemarkeder. Prisen for hjul ligger fra 50 kr. og opefter.