Babygynger

Der findes meget legetøj til baby, 1 år, 2 år og op. Her finder du forskellige klassiske ting, hvor en babygynge til indendørs eller udendørs brug, er en af de ting som de små poder elsker meget.

Den lille elsker at blive skubbet/vugget af mor og far. Det giver et lille sus i maven der fremtvinger meget grin og store smil. Og måske du er på udkig efter en af de bedste/populære babygynger til netop dette sjov.

Vi har fundet et udvalget af forskellige populære modeller. Det skal gerne give dig den hurtige inspiration, så du nemt kan finde den rigtige model til jeres behov i 2021.

 

Krea babygynge i træ

køb indendørs babygynge i træ

Forhandler Totalpris Læs mere
350,10 Til butik →
359,00 Til butik →
369,95 Til butik →
398,00 Til butik →

Krea Gallerigynge i multifarve er fremstillet i lyst træ. Gyngen har et sødt design som er populær i de danske hjem. Modellen der også findes i grå farve og bliver kaldt Krea Toddler, er fremstillet som en indendørs babygynge.

Modellen vil hurtig blive slidt og medtaget, hvis du lader den hænge udendørs, men er selvfølgelig ganske fin til udendørs brug hvis du husker at opbevare den indenfor.

Gyngen består af træ med tyk, rød nylon snor. Sædet er fladt og med rød strop foran, så babyen bliver holdt fast under gyngeturen. Rundt om sædet er stropperne dekoreret med farvede træperler. Øverst i ophænget er der metalringe til den nemme ophængning/montering.

 • Anbefalet alder: 1 – 3 år
 • Sæde: 36,5 x 37 cm
 • Mål: 32 x 32 x 140 cm
 • vægt: 70 kg

 

 

Small foot hestegynge i træ

babygynge bedst i test

Forhandler Totalpris Læs mere
310,00 Til butik →
379,00 Til butik →
379,00 Til butik →
499,95 Til butik →

Sød gynge i træ der er formet som en hest fra firmaet Small Foot, der fremstiller alverdens babylegetøj i træ såsom dukkevogne, gåvogne, trækvogne og meget andet.

Hestegyngen der er CE godkendt, kan anvendes både udendørs som indendørs, hvor den kan hænge ned fra loftet. Modellen er velegnet fra 1 – 3 års alderen, hvor gyngen stimulerer vestibulærsansen når der gynges.

Siderne på gynges kan løftes op, når barnet skal op eller i gyngen. Modellen har en maksimal belastning på 30 kg. Eneste ulempe ved denne gynge er, at der ikke medfølger kroge til ophæng.

 • Anbefalet alder: 1 -3 år
 • vægt: 30 kg
 • Mål: 45 x 27 x 20 cm
 • Reb længde: 140 cm

 

 

Nordic Play gynge

køb nordic play eller fisher price babygynge

Forhandler Totalpris Læs mere
118,00 Til butik →
699,00 Til butik →

Klassisk gynge i plastik til indendørs som udendørs brug. Gyngen har høj ryg og sikkerhedssele til bedre sikkerhed, stabilitet og optimal støtte.

Gyngen kan hænges op i træet udendørs, og kan blive hængende da den er fremstillet i plast materiale. Modellen har justerbar reb, så du kan tilpasse højden i træet, gyngestativet eller andet sted hvor gyngen skal hænge.

Du finder den ofte i byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bilka som den også var og er populær i legetøjsbutikker som BR, Toys R Us, Coolstuff, Babysam m.m.

Sikkerhedsselen giver en bedre tryghed, så den lille ikke falder ud under den vilde gyngetur.

Modellen kan købes i blå eller rød farve.

 • Anbefalet alder: ½ – 3 år
 • Materiale: Plastik
 • Mål: 39 x 40 x 35 cm

 

 

Hörby Bruk Exclusive gynge

babygynge indendørs til baby

Forhandler Totalpris Læs mere

Billig babygynge fra Hörby Bruk der er fremstillet i plast. Modellen kommer med høj ryg, så barnet bliver støttet og modellen har også sikkerhedssele. Det betyder dog ikke, at du kan lade babyen være uden opsyn.

Velegnet til både indendørs som udendørs brug som babygynge der kan hænge i træ eller stativ.

Modellen har en maksimal vægt belastning på 25 kg.

 • vægt: 25 kg
 • Mål: 38 x 36 x 45 cm
 • Materiale: Plast

 

 

Solvej Swings babygynge

eksklusiv gynge i stof og træ

Forhandler Totalpris Læs mere
1.499,95 Til butik →

Flot gynge fra Solvej Swings der er fremstillet i træ og akryl canvas. Du får en holdbar gynge i den høje prisklasse, der kan købes i forskellige farver.

Gyngen kan omdannes til tumlingegynge og er velegnet fra ½ – 6 års alderen. Du betaler en høj pris, men får også høj kvalitet og flot tidløst design til det moderne hjem. Helt ligesom den kan bruges udendørs, hvor gyngen kan hænges fast med de medfølgende karabinhager.

Velegnet som dåbsgave eller gave til baby der samtidig kan gå i arv.

 • Anbefalet alder: ½ – 6 år
 • vægt: 40 kg
 • Materiale: 100% akryl canvas
 • Mål: 26 x 26 x 26 cm

 

 

Krea babygynge i plast

brug plastik gynger udendørs

Forhandler Totalpris Læs mere
160,00 Til butik →

Krea babygynge med høj ryg der er fremstillet i plast og findes i sort eller rød farve.

Gyngen giver bedre støtte med sin høje ryg, og er velegnet fra omkring 6 måneders alderen. Bruges ofte til at hænge i gården eller i haven udendørs, hvor den med sin plast er mere vejrbestandig.

Der medfølger solide reb til ophængning udendørs og kan hænge i dørkarm, kroge eller lignede indendørs.

 • Anbefalet alder: Fra 6 mdr.
 • Mål: 50 x 36 x 24 cm
 • Materiale: Plastik

 

 

Amazonas Kangoo babyhængekøje

køb den populære hængevugge der kan gynge

Forhandler Totalpris Læs mere
839,95 Til butik →

Amazonas babykøje eller gynge er en noget anderledes model, som nok bruges mere som alternativ til en vugge end den bruges som legetøj. For du vugger den lille i alderen fra 0 til 9 måneder. Amazonas modellen er designet til at virke som om den lille føler han eller hun ligger i mors mave og derved vugges i søvn.

Helt ligesom andet babyudstyr som tremmeseng, puslepude, aktivitetstæppe m.m. kan en vugge være hyggelig til den lille. Og denne model er et godt alternativ til kravlegården eller vuggen.

Babyvuggen eller gyngen er nem at monterer i dørkarm, stander eller hænge i loftet. Og sikkerheden er også i orden, da den er med sikkerhedssele, så den lille ikke falder ud.

Den store ulempe ved Amazonas Kangoo er dog, at den hurtig kan blive for lille i takt med at barnet vokser.

 • Anbefalet alder: 0 -9 mdr
 • Materiale: 100% bomuld og galvaniseret stål
 • Mål: 90 x 40 x 70 cm

 

 

Chicco elektrisk babygynge

køb en elektrisk gynge til babyen

Forhandler Totalpris Læs mere

Poly Swing Up elektronisk babygynge fra Chicco der også er kendt for deres populære bedside crib, bæreseler, højstole m.m.

En noget anderledes babygynge der styres med fjernbetjening. Her finder du 4 forskellige hastigheder der aktiverer gyngen. Helt ligesom det er en babygynge med musik.

Gyngen er designet med en blød pude og justerbar ryg. Du kan justerer i to positioner, hvor der vælges mellem at ligge og sidde.

Med til gyngen følger der et bakkebord og legetøj til at stimulerer.

 • 4 hastigheder
 • belastning: 9 kg
 • Bakkebord medfølger

 

 

Krea sansegynge

køb den populære sansegynge til små og større børn

Forhandler Totalpris Læs mere
489,00 Til butik →
539,10 Til butik →
599,95 Til butik →

Krea motorikgynge som det gode alternativ til de almindelige gynger. Den er dog ikke anbefalet som babygynge, men mere velegnet fra 2-3 års alderen.

En gynge der er god motorik legetøj. Barnet kan tumle og ligge ned på gyngen, mens du skubber den. Balancen bliver udfordret ved denne gynge.

Du kan bruge Krea sansegyngen både indendørs som udendørs, hvor du dog bør tage den ind efter brug for ellers vil det danske vejr og vind hurtig tærre på den.

 • Anbefalet alder: 3-6 år
 • Mål. Ø: 100 cm
 • vægt: 100 kg
 • Materiale: 100% nylon

 

Hvorfor købe en gynge?

Du skal købe en gynge fordi det er sjovt legetøj helt på højde med magformers, sandkasse, plast legehus, legetelt, løbecykel, vandlegetøj, hammerbræt og meget andet.

En gynge er ikke en nødvendighed, og er noget som den lille sagtens kan leve uden. Men som forælder kommer du dog ikke udenom, at skulle gynge dit barn, hvad end det er som baby, vuggestuebarn eller det større barn i børnehaven. Her er det selvfølgelig afgørende, om gyngen kun kan bruges til babyer eller den er designet til at holde til større børn også.

Gyngen kan berolige

Til babyen virker en gynge beroligende med den vuggende bevægelse. Og udover det meget sjov, så kan gyngen også bruges til at berolige barnet der måske ikke falde i søvn. Her kan gyngen være god til forældre med kolikbørn.

Gyngen styrker motorik og balance

En gynge er også med til at styrke barnets motorik og balanceevne. De gyngende bevægelser stimulerer vestibulærsansen som står for balance, indlæring og motorik.

Hæng rigtig op indendørs

Hvis du vil hænge gyngen op indendørs, så vær sikker på at den hænges op i en loftbjælke, så den ikke falder ned. Dørkarme kan bruges, men her er der ofte begrænsninger i forhold til hvilken vægt belastning de kan klare.

Del

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Følg os

Flere gode indlæg

Fik du læst disse?