Alt Du Skal Vide Før Du Køber En Ergobaby

ergobaby
Lau Christensen

Skrevet d. 13. august 2021 af Lau Christensen

Ergobaby er et af de nyeste skrud på markedet for børn og spædbørn. Ergobaby er kendt for deres høje kvalitet i svøb, vikler og bæreseler. Denne form for bæresele adskiller sig fra mange af de andre typer, ved at være ergonomisk korrekt – både for bærer og barn. Med en Ergobaby bæresele får man som forælder, god ergonomisk støtte for både ryg, skuldre og lænd, mens du bærer din guldklump på maven. I forhold til andre typer af bæreseler er denne model også udtænkt til at kunne bære et barn eller spædbarn i længere tid, uden at gøre skade på deres små led.

De mest populære Ergobaby produkter til babyen lige nu:

 

Ergobaby laver bæreseler, svøb, vikler, kombivogne, city strollers/klapvogne, ammepuder, indlæg m.m. Her får du et udvalg af de populære/bestseller produkter fra det kendte brand.

Hvilken Ergobaby skal jeg købe?

Der er mange faktorer, der spiller ind når man skal vælge den rette type i Ergobabys store sortiment. Ergobaby Original er fremstillet i 100 % bomuld, tåler maskinvask og kan bruges til børn fra spædbarnsalder til og med ca. 20 kg, hvilket svarer til ca. 1½ års alderen. Derudover finder man i sortimentet også Organic modellen, som selvsagt er fremstillet af økologiske materialer, der egner sig til den miljøbevidste forældre. Sidst, men ikke mindst, kan man kraftigt overveje Ergobaby 360, der er en bæresele, med to indstillinger, således at barnet kan kigge ud på verden.

Hvornår kan jeg købe og bruge en spædbarnsindsats til en Ergobaby?

I modsætning til mange andre former for bæreseler, kan man med Ergobaby bruge spædbarnsindsatser helt fra starten. Disse er designet således at de støtter babyens nakke og hoved, indtil de efter 3-4 måneder selv kan holde dette oppe uden meget besvær. Spædbarnsindsatsen følger ikke med, når man køber sin Ergobaby, derfor skal denne købes med separat, men er ikke en post, der sprænger budgettet. Man kan sagtens bruge en spædbarnsindsats i Ergobaby 360, dog anbefales det at barnet kun er i udadvendt stilling, i hjemlige omgivelser med få mennesker grundet sanseindtrykkene.

Hvordan bestemmer jeg mig for hvilket design mit barns Ergobaby skal have?

Når først man har forelsket sig i Ergobabys udformning, funktioner og kvalitet, er det næste spørgsmål naturligvis, hvilken model man så skal købe. Dog kan designet også spille en vigtig rolle i ens køb, da mange forældre ikke kun går op i funktionalitet, men også design og stil. Denne type bæresele findes i en lang række farver samt med eller uden mønstre, hvilket gør at man altid kan finde én model, der passer perfekt ind i ens garderobe. Venter man et sommerbarn anbefales det dog ikke at man vælger en model i mørke farver, da ens baby hurtigt kan få det for varmt, på trods af den naturlige udluftning i Ergobabyens design. Mange forældre vælger at købe en Ergobaby, der i farve og stil matcher kønnet på deres nyfødte samt deres egen garderobe, således at man ikke stikker for meget ud fra mængden.

Kan alle bruge en Ergobaby – hvorfor skal jeg købe en?

Langt de fleste mennesker kan bruge en Ergobaby, der er dog størrelser man skal tage højde for, da de fleste modeller findes i størrelser fra XS-L. Det anbefales altid at man er to personer til at tilpasse sin nyindkøbte Ergobaby på kroppen, den første gang man har denne på. Dette skyldes at man skal bruge tid på at indstille stroplængder og støtte således at ens torso ikke overbelastes, når ens guldklump tynger ned foran. Denne type bæresele er perfekt til både ude- og hjemmebrug, da man kan være tæt på sit barn og samtidig have hænderne fri til dagens gøremål. En bæresele fra Ergobaby er designet således at barnet kan være tæt på sine forældre og putte sig i trygheden. Samtidig med at man som forælder ikke kommer bagud med tøjvask, indkøb og andet, der skal gøres selvom man bare ønsker at se på sin baby hele dagen lang.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Ergobaby

Ergobaby Bæresele (På Ryggen)

Ergobaby Babyslynge (På Maven)

Ergobaby 360 Bæresele (4 Positions Bæresele)