Legetårn

Legetårn
Lau Christensen

Skrevet d. 14. august 2021 af Lau Christensen

Har du en lille dreng eller pige, som elsker at udforske legepladsen og altid udnytter hver en mulighed til at lege? Så vil et legetårn i baghaven uden tvivl være et hit.

Disse legeredskaber findes i alverdens former, størrelser og prisklasser, og her vil vi assistere dig i at finde frem til det bedste valg. Hvis du ender med at finde et legetårn, der matcher alle dine børns ønsker og behov, vil du uden tvivl blive højt elsket af dine børn.

 

Hvad er fordelene ved et multifunktionelt legetårn?

Hvis du køber en rutsjebane eller et gyngestativ, kan dette sikkert bringe glæde i lang tid, og det vil uden tvivl blive anvendt i et godt stykke tid. Men hvis du køber et multifunktionelt legetårn, vil dette være det eneste, børnene behøver at have i haven for at være underholdt i mange år.

 
Du kan finde legetårn med gynger, rutsjebaner, klatrevægge, rebstiger, sandkasser og alt andet, et barn kan drømme om. Du kan altså med fordel vælge et legetårn med blandt andet gyngestativ og rutsjebane, hvis du gerne vil have, at dine børn får mest muligt ud af oplevelsen.

Faktisk vil en samlet løsning (i form af et tårn) ofte ende med at koste cirka det samme, eller måske endda være billigere, end hvis du skulle købe alle tingene separat.

Her er nogle af fordele ved en multifunktionel løsning:

  • Meget leg for pengene
  • Flot design
  • Mange muligheder for leg
  • Mulighed for at skabe et samlet legeområde
  • Praktisk og sjov til børnefester eller besøg.

Hvor kan man købe et legetårn på tilbud?

Kæmpestore legetårne med en masse forskellige muligheder for leg ser ofte meget dyre ud. Men hvis du leder efter et godt tilbud på nettet, behøves du faktisk ikke at tømme hele pensionsopsparingen.

Du finder disse tårne hos mange forskellige forhandlere. Dette kan blandt andet være store dagligvareforretninger, legetøjsbutikker, håndværkerforretninger og så videre.

Der findes altså en masse forhandlere, som tilbyder disse produkter til gode priser. Selvom det kan være rart at køre ud i nogle forskellige butikker for at finde produktet, kan du faktisk spare både tid, penge og besvær ved at blive hjemme.

Du finder nemlig endnu flere tilbud, når du kigger online. Hvis I finder produktet hjemme foran computeren, kan hele familien også være samlet omkring skærmen, sådan at familiens medlemmer kan give hver deres mening til kende.

Priserne varierer meget alt efter materialer, størrelser med mere, men du kan typisk regne med at finde et godt produkt til alt mellem 1.200 kroner og 4.200 kroner.

Skal man købe et legetårn eller bygge det selv?

Hvis du er en rigtig handy man, kan du også bygge tårnet selv. Det kræver blot, at du har hænderne skruet ordentligt på, nogle materialer og en livlig fantasi. Hvis du mangler inspiration, kan du finde legetårn byg-selv tegninger på nettet, som kan hjælpe dig med at komme i gang.

Du bør dog altid vælge kvalitetsfyldte materialer, og du bør undgå at gå i gang med projektet, hvis du ikke har stor erfaring inden for området. Sikkerheden er helt essentielt, når man taler om konstruktioner som disse, og det er uden tvivl mere sikkert at købe et stykke kvalitet frem for at bygge selv.

Kan man købe et legetårn brugt?

Det er også muligt at købe produktet brugt. Her gælder egentligt det samme, som hvis du vil bygge selv. Du bør altid sikre, at sikkerheden og kvaliteten er i orden, før du laver handlen.

Derudover er der efterhånden mange forskellige produkter og mange forskellige forhandlere på markedet, hvilket er med til at presse priserne ned. Derfor er der ikke altid mange penge at spare, når man køber brugt, selvom du naturligvis kan være heldig at lave en god handel.

Om du køber et stort, brugt, dyrt eller billigt legetårn, kan du skabe en del glæde hos dine børn, og ligegyldigt hvad alle andre siger, vil du uden tvivl være årets far eller mor i deres øjne.