Uroer til baby

En uro til puslebord, tremmeseng eller andet sted er en klassisk ting til at aktiverer den lille. Om det er nødvendigt, kan man diskuterer. Den lille baby bliver nok mere end rigeligt stimuleret ved at kigge på mor, far og rundt omkring sig. Men en uro til baby kan dog være en sjov ting som i takt med den lilles udvikling, kan være sjovt legetøj til at aktiverer ved f.eks. puslepladsen hvor en lang stofbog med billeder, spejl m.m. kan være et godt alternativ.

Hvilken uro til baby? Udvalget af uroer er kæmpe stort, hvor du finder modeller med musik, i træ, papirklip, med perler eller meget andet. Og derfor har vi fundet et udvalg af de populære modeller, som kan give dig det nemme og hurtige overblik over mulighederne.

 

Filibabba Uro Little Moon

køb hæklet uro til baby

Forhandler Totalpris Læs mere
279,00 Til butik →
279,00 Til butik →

En smuk måne uro fra Filibabba der måske kan aktiverer den aktive baby, så bleskiftet kan ske noget mere smertefrit og hurtigt.

Uroen er en fortolkning af en drømmefanger, som udover at hænge over kommode- eller væghængte puslebord, kan hænge på værelset til den hyggelige atmosfære. Og netop at denne Filibabba måne kan fungerer som drømmefanger, betyder at uroen kan bruges i mange år frem.

Du finder modellen i grå og dusty rose farver. Den er fremstillet i filt og PU.

 

 

Sebra uro fugle

brug en Sebra uro med fugle på børneværelset

Forhandler Totalpris Læs mere
319,00 Til butik →
399,95 Til butik →

Sebra uro i træ med håndlavede fugle der hænger på en rund bøjle. En klassisk baby uro til puslebord, mellem sengehimmel og tremmeseng, babysenge m.m. som ikke bare kan stimulerer barnet, men også give det hyggelige udtryk på pusle- eller børneværelset.

Uroen er ikke babylegetøj så den skal hænge udenfor den lilles rækkevidde. Sebra uroen der måler 57 x 22 cm. er fremstillet i træ og polyester.

 

 

Filibabba ophæng hval

lav selv uro til baby

Forhandler Totalpris Læs mere
104,96 Til butik →
149,95 Til butik →
199,95 Til butik →

Denne hval fra Filibabba kan bruges som uro eller ophæng som legetøj over tremmesengen, aktivitetstæppet, barnevognen eller andet. Du får en lille sød hval med en klokke indeni, som kan aktiverer og stimulerer den lille.

Filibabba hvalen der kan købes i forskellige farver, hænges let op med en elastisk snor med velcrolukning.

 

 

Moulin Roty musikuro med safaridyr

uro holder baby

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 Til butik →

Moulin Roty træ uro til baby over puslebord, seng eller måske kravlegården. Uroen måler 35 x 65 cm. og spiller melodi: Pierre et Michèle.

Du får en solid baby uro med musik der er fremstillet i bøgetræ og CE godkendt. Hvis du søger en god ide til barselsgave eller dåbsgave, kan denne uro være den eksklusive og dejlige gave der er velegnet fra 0 mdr.

 

 

Freds World Sky musikboks

træ uro til baby

Forhandler Totalpris Læs mere
199,95 Til butik →

Freds World der er kendt for lave børneudstyr og legetøj, har fremstillet denne musikuro med de to figurer; Lille Sky og Store Sky. Legetøjet er fremstillet i samarbejde med Cecilie Hother fra vejret, TV2 m.m. der sætter fokus på fortællingen omkring skyerne.

Den søde sky der kan afspille musik til stimuleringen af pigen eller drengen, er fremstillet i 100% certificeret økologisk bomuld med polyester fyld.

 

 

Bloomingville uro med fugle

find et ophæng til at stimulerer babyen

Forhandler Totalpris Læs mere
209,96 Til butik →

Sød uro med fugle og kugler i filt fra Bloomingville i rolige farver. Bloomingville er kendt for at lave flot boligudstyr til voksne og børn, hvor denne uro er velegnet fra 2-3 års alderen til at pynte på børneværelset.

Du får en uro med to krydsende halvbuer øverst hvor der er snore med figurerer på. Modellen er fremstillet i uld og jute med polyester som fyld. Bloomingville fugle uroen måler 36 x 28 x 110 cm.

 

 

Sebra hæklet musikuro Fanto

køb en hæklet musikuro fra sebra

Forhandler Totalpris Læs mere
169,95 Til butik →
230,96 Til butik →

Enkel og sød elefant musikuro fra Sebra der kan købes i pink eller blå. Du kender nok Sebra sengen og den høje kvalitet går igen i kollektionerne af babyudstyr og legetøj.

Træk i elefantens snabel og den afspiller en afslappende vuggevise for den lille. Du sætter uroen fast til aktivitetstæppet, sengen, autostolen m.m. med en velcrostrop.

Anbefalet alder er +0 år og fremstillet i 100% bomuld og fyld af polyester.

 

 

Done by Deer uro

køb en Done by Deer musik uro med arm

Forhandler Totalpris Læs mere
209,96 Til butik →
599,95 Til butik →
599,95 Til butik →

Done by Deer musikuro med spejl i ringen der holder de forskellige søde figurer: Croco, Raffi, Ozzo og Elphee.

Uroen kan købes i sleepy blå, grå og rosa nuancer. Uroen kan stimulerer babyen med sine forskellige former, mønstre, spejlbillede og musik hvor melodien ”Mozarts Lullaby” kan afspilles.

Armen til uroen er inkluderet og er nem at monterer på vuggen, kravlegården m.m.

 

 

Nattou Adele og Valentine musikuro

brug en uro over babysengen

Forhandler Totalpris Læs mere
469,95 Til butik →

Alede & Valentine uro med musik fra franske Nattou. En sød uro med små figurer i 100% polyester der sidder på en solid fæstearm og mekanisk spilledåse.

Den sikkerhedstestet uro spiller ”La-le-lu” vuggevise og passer til de gængse kravlegårde, tremmeseng eller hænge over puslebordet. Den er velegnet fra 0 måneder og kan bruges et godt stykke tid frem.

 

 

Filibabba luftballon uro

køb babyudstyr som trappegitter, ammepuder m.m. fra filibaBBA

Forhandler Totalpris Læs mere
599,95 Til butik →
599,95 Til butik →

Lufballon fra Filibabba der kan bruges som uro til at pynte på børneværelset eller over puslebordet i stue, soveværelse, badeværelse eller andet sted.

Du finder luftballon uroen i den store størrelse som vist her, eller i en mindre model til halv pris. Luftballonen findes i guld, rosa, grå, sølv og sort farver.

Modellen som vist, måler 12 x 22 x 22 cm. og har små fine detaljer der giver et flot udtryk.

 

 

Cam Cam Copenhagen uro svane

baby uro med musik og lys

Forhandler Totalpris Læs mere
349,00 Til butik →
349,95 Til butik →

Cam Cam Copenhagen uro med klassisk rund arm hvor der hænger tre hvide svaner.

En sød uro til at pynte og give barnet noget at kigge på over sengen, puslebord eller måske kravlegården. Uroen måler Ø20 cm. og er fremstillet i 100% økologisk bomuld og 100% polyester.

Modellen fra Cam Cam er håndlavet.

 

 

Smallstuff musik uro kat

hvilken uro til baby?

Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 Til butik →
269,00 Til butik →
269,95 Til butik →
269,95 Til butik →

Sød lille kat der kan hænge over puslebordet men også bruges som stimulerende legetøj i barnevogn, tremmeseng, klapvogn m.m.

Du får et sødt kattehoved i bomuld som kan spille den klassiske vuggevise til babyen. Musikuroen måler 30 cm inkl. snor til at spille melodien. Smallstuff musikuro du finder i blå eller rosa, som du selv vælger om skal være til drengen eller pigen.

 

 

Goki uro med sommerfugle

køb goki baby uro med lys

Forhandler Totalpris Læs mere
94,00 Til butik →
96,00 Til butik →
119,00 Til butik →

En billig uro med søde sommerfugle i alle farver fra Goki. Hvis du søger en sød uro til at hænge over babyens seng, kravlegård eller puslebord, kan denne model med pastelfarver måske være det stimulerende for den lille dreng eller pige.

Goki uroen er fremstillet i træ og måler 33 x 42 cm.

 

 

Authentic Models uro med solsystem

solsystem træ uro til baby

Forhandler Totalpris Læs mere

Authentic Models uro med solsystem er i den høje prisklasse, som kan bruges til flot pynt i flere år frem. De runde planeter kan fascinerer barnet over sengen eller puslebord. Og på sigt kan være det være det lærende legetøj om vores verden.

Uroen med solen, Jupiter, Saturn, Pluto, Mars, Jorden m.m. måler 51 x 45 x 135 når den hænger. Den er fremstillet i naturlige materialer som træ, metal, stof, pap og snor. Derfor er den ikke velegnet til legetøj men kun til pynt.

 

 

Magni Noahs Ark uro

hæklet baby uro opskrift

Forhandler Totalpris Læs mere
149,00 Til butik →
179,95 Til butik →

Magni uro i træ med Noahs Ark tema der er populært i mange danske hjem. Du får en farveri uro med med dyr der hænger i snore med forskellige afstand under båden.

Uro over puslebord, kravlegård eller andet som er anbefalet fra 0 år. Babyuroen bevæger sig langsomt rundt og derved stimulerer babyens sanser eller kan virke søvndyssende for den lille.

Magni er kendt for at lave legetøj i træ som gyngehest, fødselsdagstog, slåbræt og diverse babyudstyr som strækvikle, baby sengetøj mm.m. Modellen måler 72 x 32 x 22 cm. og er fremstillet i træ.

 

 

Klappa uro

køb en billig Klappa uro i Ikea

Forhandler Totalpris Læs mere
49,00 Til butik →

Hos Ikea hvor du finder gode og billige ting som puslepuder, voksiposer, slyngevugger, natlamper, skråstole og andet, her finder du også billige uroer til de små.

Denne Klappa uro i gul koster lige under 50 kr. og kan være den stimulerende uro med farver der fænger babyen. Det er ikke legetøj, så den skal hænge udenfor barnets rækkevidde. Produktet er CE-godkendt og har en diameter på 18 cm.

 

 

Nattou musikuro Mia & Basile

nattou baby uro med musik

Forhandler Totalpris Læs mere

En klassisk musikuro fra Nattou der kan spille ”La-le-lu”. Nattou Mia og Basile uroen kommer med små søde og figurer i 100% polyester som kan fange den lilles interesse. Hæng den over puslepladsen, kravlegården eller tremmesengen hvor uroen har en størrelse på 37 x 31 x 8,5 cm.

 

Uro over puslebordet eller ej?

En uro er en klassisk ting at hænge over puslebordet. Men er det overhovedet nødvendigt i forhold til at stimulerer barnet? Her er svaret; nej.

Dit baby vil blive rigelig stimuleret af dig når i har pusletid. Og tiden ved puslepladsen er en hyggelig tid til at mærke dit barns glæde.

Babyer vil selv fortælle når de er blive stimuleret, for så vil han eller hun nok dreje hovedet væk.