Telt til trampoliner

Opdateret maj, 2024

Telt Til Trampolin
Lau Christensen

Skrevet d. 18. marts 2019 af Lau Christensen

Telt til trampolin i opdateret 2024 udgave

 • Testvinder
  1
  Northfield Pro Tepee 8 - Telt til Trampoliner - Pegebogen.dk
  Northfield Pro Tepee 8

  Set til 1.799 kr. På lager

  Køb hos Northfield Pro Tepee 8 hos Bilka
  1.799 kr.
I samarbejde med PriceRunner. Oplysninger er vejledende.

Er sommeren på sit højeste, har man sjældent lyst til at holde sig indendørs – heller ikke i nattetimerne.

Med et telt til trampolinen har du mulighed for at overdække din trampolin, så du kan overnatte på den i de lune sommernætter eller bruge den som hule i dagtimerne.

Her får du et par gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal til at købe dit telt.

Hvilken størrelse bør jeg gå efter?

Modellerne fås til de fleste trampoliner, der ligger inden for de mest gængse størrelser. Har den en diameter på mellem 2,5 og 4 meter, er det derfor til at finde et telt, der passer.

De fleste modeller, man kan få, er lavet til at sætte fast rundt om trampolinkanten. Dermed er det vigtigt, du køber et telt, der er lavet til lige præcis den størrelse havetrampolin, du har, da det ikke blot skal placeres oven på den, men skal sættes i spænd i kanten.

Hvilken model bør jeg købe?

Mange der vælger at købe et telt til trampolinen gør det, så de har mulighed for at overnatte på den i tørvejr. Er dette tilfældet bør du gå efter modellerne i høj kvalitet. Her anbefales de, der kan spændes fast rundt i kanten, så ikke de let blæser af, samt de der er regntætte.

Skal det i stedet benyttes til at lave en legehule til børnene, kan der sagtens købes udgaver, der blot er til for at overdække og skygge for solen. Disse fås også i diverse farver eller udformet som eksempelvis et cirkus eller et slot for at gøre dem mere festlige.

Da mange af teltmodellerne er lavet til at påsætte rundt i kanten, vil et net i de fleste tilfælde sidde i vejen. Dog er net som regel til hurtigt at tage af, så man kan erstatte det med et telt, og derefter bytte rundt igen, når man ikke længere skal benytte teltet.

Nogle af teltene er dog også lavet til, at de kan spændes fast på indersiden af nettet. Dette er især en fordel, hvis du har en type net, der er besværlig at tage af og på igen.

Hvor kan jeg købe et telt til trampolin?

Det er langt fra alle fysiske butikker, der ligger inde med trampolintelte. Skal du have en model med den helt rette størrelse og de rette egenskaber, bør du derfor søge hos online forhandlere.

Her kan du hurtigt danne dig overblik over, hvilken model der passer bedst, og samtidig vælge en udgave, der lever op til dine krav.