Barnevognspuder

barnevognspude
Lau Christensen

Skrevet d. 15. august 2021 af Lau Christensen

Med en lille ny i familien får man hurtigt indkøbt en masse forskelligt udstyr til pleje af den lille. For man vil som forældre gerne give sin lille guldklump en så god og tryg behandling og pleje som muligt. Som når man putter barnet, så det ligger trygt og godt i den fine barnevogn med lækkert sengetøj og hyggelige ting omkring sig.

Netop barnevognen kommer ofte til at spille en stor rolle i en babys hverdag – med de mange gåture og lure, man får i den. Efterhånden som barnet bliver lidt ældre og selv kan sætte sig op, skal verden gerne indtages og opdages, når man er på tur i barnevognen. Og her kan en barnevognspude være en god støtte og ekstra luksus for baby.

Hvad er en barnevognspude?

En barnevognspude er en praktisk pude med en form for armlæn. Den er beregnet til at bruge som støtte til babyen, når denne gerne vil sidde op i barnevognen og følge med i, hvad der sker.

Barnevognspuden giver støtte til barnets ryg og gør det lettere og mere komfortabelt og blødt for barnet at sidde op. Armlænene i siderne gør, at barnet ikke så let falder til den ene og den anden side.

En pude findes i mange forskellige udgaver. Selv om faconen i det store og hele er den samme ved de forskellige modeller, er der alligevel forskellige udformninger og størrelser. Der er selvfølgelig også forskel på stof, farver og mønstre, og nogle puder minder endda om dyr. Så der er nok at vælge imellem – og gode muligheder for at finde den helt rigtige pude til guldklumpen, helt ligesom en barnevogns test giver mulighed for at finde den rigtige barnevogn.

Hvornår kan man bruge pude?

Når barnet, typisk omkring 6 måneders alderen, kan sidde selv og sætte sig op, kan man begynde at bruge en barnevognspude. Det er her, hvor hele verden skal indtages – og man helst skal kunne følge med i det hele på barnevognsturene. Her er barnevognspuden ideel at have med som trofast støtte.

Du kan selvfølgelig først og fremmest bruge puden i barnevognen, men der er også andre anvendelsesmuligheder for en pude. Den kan for eksempel bruges som ekstra – og hyggelig – støtte til barnet, når det sidder på gulvet og leger. Eller som en ”ekstra sofa” i sofaen – eller andre steder og i andre situationer, hvor barnet kan have glæde af lidt ekstra støtte til at sidde.

Hvorfor vælge en barnevognspude?

Selv om du kan bruge andre former for støtte for sit barn i barnevognen, som for eksempel en dyne, kan man alligevel godt overveje barnevognspuden.

Puden er lavet og formet netop til det formål at støtte barnet optimalt i barnevognen. Den er hurtig at få til at sidde rigtigt i barnevognen, og den er blød og komfortabel. Derudover har man helt sikkert valgt den i det sødeste og bedste design, man kunne finde. Og som kan blive en fast god og tryg ven for barnet. Som kan bruges i mange sammenhænge – og give baby masser af glæde, hygge og gode oplevelser i selskab med sin skønne støttende barnevognspude.

Find inspiration og vejledning:

Roommate Barnevognspude

Tag et kig på den skønne økologiske barnsvognspude fra Roommate.