Neonate Babyalarmer

neonate babyalarm
Lau Christensen

Skrevet d. 14. august 2021 af Lau Christensen

Som forælder er det vigtigste, at ens baby har det godt og er sikker døgnet rundt. Det kan derfor være svært, når baby skal sove og man ikke er i samme rum. Neonate babyalarmer har udviklet en række alarmer, der kan hjælpe med at lindre denne angst, man som nybagte forældre typisk oplever. Men man kan let blive forvirret over det store udbud af diverse babyalarmer. Hvilke funktioner har de, og hvilken bør man vælge? Læs med her og bliv klogere på dette område. Forhåbentlig kommer du tættere på det rette valg af babyalarm

Hvorfor skal jeg vælge en babyalarm Neonate?

Alle babyalarmerne har en rækkevidde på op til 800 meter. Dette er en rigtig god egenskab, da man fx kan sætte barnevognen et roligt sted i enden af haven og selv være inden for imens man stadig har forbindelse mellem de to enheder. Derudover bruges der genopladelige batterier med lang levetid samt ladestationer. Der er termometer i babyenheden. Det smarte er her, at babyalarmen tilmed er udstyret med et advarselssystem. Man selv kan indstille til de grænser, temperaturen enten ikke må overstige eller komme under. Hvis dette sker begynder alarmen i forældreenheden. Denne funktion er guld værd, hvis barnevognen ofte står udenfor når baby skal sove i vinter- eller sommermånederne. Yderligere sættes der gang i alarmfunktionen, hvis rækkevidden mellem de to babyalarmer overskrides eller hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm. Alarmfunktion er suppleret af vibrering, så man er sikker på at opdage alarmen.

Hvilke forskellige babyalarmsmodeller findes der fra Neonate?

Neonate har udviklet en masse babyalarm modeller, der hele tiden opdateres på den ene eller anden måde. Flere af funktionerne går igen, men ofte i forbedret version. Nogle af modellerne skiller sig lidt ud. BC-4600D er budgetmodellen, der indeholder de basale funktioner en babyalarm skal have til en billigere pris. Modellerne BC-5700D og BD-5800D er de mest sælgende modeller. De minder meget om hinanden, men har forskellige farver – grå og sort. Begge har 80 timer standby-tid og LCD-display modsat BC-4600D.

Hvilke babyalarmer fra Neonate har flest funktioner?

En af de nyere modeller fra Neonate er BC-6900D. Lyd- og mikrofonkvaliteten er opdateret til at være ekstra god. Der er ligeledes justerbar mikrofonfølsomhed og lydstyrke, som på de tidligere modeller. LCD-displayet er større end på de tidligere modeller. Modellerne BC-6500D og BC-6900D skiller sig ud ved at have et større LCD-display og talk-back funktion. Det vil altså sige, at man fra forældre-enheden kan tale tilbage til babyenheden. På den måde kan man berolige den lille, til man når ud til barnevognen eller børneværelset. Derudover har begge modeller 90 timers standby-tid og man kan koble tre enheder til en enhed, og have forbindelse, hvis man har flere babyalarmer i brug på én og samme tid. Der er ligeledes tilføjet en audio-jack udgang, så man kan tilslutte høretelefoner, hvis man er i miljøer med højt støjniveau.

Har Neonate babyalarmer videofunktion?

BC-8000D modellen er den eneste babyalarm, der er udstyret med videofunktion. Babyenheden indeholder et kamera, som sender billedet til forældreenheden. Man kan altså holde øje med sit lille sovende pus på op til 300 meters afstand. Man kan stadig bruge babyalarmen på længere afstand, da audio-funktionen rækker op til 800 meter. Derudover har netop denne model også talk-back funktion og kan kobles til fire babyenheder af gangen. Den er altså en af de mest udviklede alarmer i serien.

Er Neonate bedre end andre babyalarmmærker?

Neonate er nogle af de førende på markedet. De største fordele ved Neonate alarmerne er, at de har den laveste stråling sammenlignet med andre mærker. Modellerne med de laveste strålingsværdier kommer ikke over 25mW, og de avancerede modeller holder sig under 125mW. Hvor de fleste andre babyalarmmærker oftest ligger på 500mW. Standby funktionen medvirker, at der ingen stråling er, når der ikke er lyd fra babyenheden. Kommunikationen mellem babyalarmerne er digital kodet og forbindelsen bygger på krypteret transmissionsteknologi, hvilket gør signalet fuldstændigt sikkert mod både interferens og hacking. Babyalarmen finder automatisk en ledig kanal og man slipper altså for den analoge forbindelse, hvor man selv skal indstille kanaler og bakse med skrattende lyd, som man skal med mange andre babyalarmer. Undersøg udvalget, og find din nye babyalarm fra Neonate!

Her er de mest populære Neonate babyalarmer:

 

Se videoerne nedenfor og lær mere om Neonate Babyalarmer

Lær Neonate Babyalarmerne Bedre At Kende

Neonate Babyalarm BC-8000DV