Je Porte Mon Bébé

Je porte mon bebe
Lau Christensen

Skrevet d. 14. august 2021 af Lau Christensen

Strækvikler, bæreseler, ringslynge – kært barn har mange navne. Alle har de dog det tilfældes, at det er er redskab til at bære din baby helt tæt ind til dig og samtidig have begge hænder fri. Det franske brand Love Radius by Je Porte Mon Bébé er en af de førende udbydere på det danske og europæiske marked. I nedenstående gør vi dig klogere på brandets egenskaber og på de forskellige modeller der udbydes.

Hvorfor vælge Je Porte Mon Bébé?

Som navnet antyder er mærket fransk. Det har hovedsæde i Paris og er en familiejet virksomhed, der har eksisteret siden 2005.  Designet på samtlige modeller bærer præg af det typisk franske sans for elegance. Kvaliteten er høj og priserne på et niveau, som de fleste familier kan være med på. Je Porte Mon Bébé startede med at producere vikler, sidenhen fulgte både slynger og bæreseler. I følgende afsnit gennemgår vi de forskellige varianter.

Strækvikle fra Je Porte Mon Bébé

Strækviklen er virksomhedens DNA og er således det første de brød igennem med. Viklen er et stort stykke stof på næsten 5 meter og 50 cm bredt, naturligvis i økologisk elastisk bomuld. Den passer til børn fra 3,5 kg – 10 kg. Den giver mor eller far mulighed for at bære barnet helt tæt ind til sig, mens hænderne er fri til andre gøremål. Desuden fylder den så godt som ingen ting i kufferten eller tasken. Når først man har teknikken, kan den bindes korrekt på ingen tid.

Ring-slynge fra Je Porte Mon Bébé

Ring-slyngen er perfekt til helt nybagte forældre. Den kan nemlig bruges fra barnet er nyfødt og skal ikke bindes som en strækvikle skal. Man smider den blot over den ene skulder, så sørger det kraftige elastiske stof for at holde baby godt på plads.

Bæresele fra Je Porte Mon Bébé

Bæreselen er udviklet i samarbejder med eksperter og er rent budgetmæssigt lidt dyrere end viklen og slyngen. Den er gennemtænkt ned til mindste detalje og du kan være helt sikker på, at dit barn sidder ergonomisk korrekt. Bæreselen fra Je Porte Mon Bébé har desuden masser af unikke detaljer såsom nem juster-funktion, lommer, babystøtte og net til støtte af babys hoved.

Hvor kan man købe Je Porte Mon Bébé?

Mærket sælges hos så godt som alle større forhandlere af udstyr til babyer og små børn. Desuden sælges det på en lang række førende webshops. Endelig kan du være heldig at finde en velholdt vikle, slynge eller bæresele brugt og på den måde spare lidt penge. Tag endelig et kig i vores udsigt over udvalget fra dette gode babyudstyrsmærke.

Se videoerne nedenfor og lær mere om JPMBB

JPMBB Babybærere – Frontbæring til nyfødte

JPMBB – Dobbelt Hammoch Frontbæring

Test/Anmeldelse af Je Porte Mon Bébé – JPMBB