Sjove børnesenge

køb de sjove børnesenge til værelset
Lau Christensen

Skrevet d. 5. september 2018 af Lau Christensen

Sjove børnesenge til værelset

Søger du en seng til barnet, og i den sammenhæng overvejer du en af de mange sjove børnesenge der findes? Du finder nemlig et hav af forskellige senge i den sjove udformning, hvad end det er juniorsengenden halvhøje seng eller måske køjesengen.

Udvalget spænder vidt, hvor de populære figurer som børnene nok især kender fra Ramasjang, Disney Channel og lignede, ofte vil være dragende for barnet. Her kan det være Thomas Tog, Spiderman, Disney prinsesserne, Hello Kitty, Monsters Inc, Frozen og mange andre.

Vi har fundet et udvalg af forskellige senge til børn, hvor du finder både de dyre modeller som de billige.

Lynet McQueen juniorseng (junior)

Køb en cars juniorseng til sønnen

Til drenge der elsker Cars, kan denne juniorseng der illustrerer Lynet McQueen, måske være verdens bedste ting.

En seng er, helt ligesom det er for voksne, noget vigtigt. Og hvor vi andre tænker det skal være dejlig komfortabelt, vil det med hyggen og det fede over sengen, vægte meget højere ved børn end ved voksne. Og derfor kan udformningen være det helt rigtige.

Som seng, vil en ganske almindelig Flexa Seng i junior størrelse nok være bedre i både kvalitet og komfort. Prisen på denne Cars seng ligger på lige over 3.000,- kr. hvilket er relativt meget for seng lavet af holdbar MDF. Dog får du en fint tekstil opbevaringkasse med i fronten af sengen. Her er der mulighed for den gode opbevaring af barnets legetøj eller til sengetøj.

McQueen sengen kommer med lys i McQueens øjne, som slukker automatisk efter 10 minutter ved tryk på tænd/sluk knappen. Med denne seng følger der en skummadras med, som kommer i størrelse 140 x 70 cm.

  • Med skuffe i fronten
  • Madras størrelse 140 x 70 cm.

Disney prinsesse seng med opbevaring (junior)

Køb en prinsesseseng til den lille pige

Til pigen der er skudt i det lyserøde prinsesse univers, her kan denne Disney prinsesse seng til 1.679,- kr. måske være den helt perfekte juniorseng til hende.

Igen kan en Flexa eller Hoppekids seng være en mere fornuftig investering, men prinsesse looket vil dog nok trække mere i barnet.

Du får to opbevarings skuffer med, som sidder under sengen og er lavet i kraftigt stof. Sengen er egnet til piger fra ca. 18 måneder og op.

Madras medfølger ikke med denne prinsesse børneseng.

  • Med 2 skuffer under sengen
  • Madras størrelse 140 x 70 cm.

Flexa White Halvhøj seng med rutchebane (200 x 90 cm)

Flot og sjov halvhøj seng med forhæng

Danske Flexa giver dig den robuste seng der kommer med en sjov rutchebane. Sengen kan gøres ekstra hyggelig og sjov, med et forhæng til at dække for rummet under sengen.

Prisen for sengen ligger på 4.719,- kr. uden rutsjebane og forhæng. Og prisen er absolut ikke i den billige ende, men i forhold til de viste modeller, får du dog en meget mere robust og samtidig også mere elegant seng til børneværelset.

Med rutsjebane og forhæng til hulen under sengen, kan denne halvhøje seng måske være det perfekte til din dreng eller pige. For du får den velkendte høje kvalitet fra Flexa, og barnet får både en sjov rutsjebane, og en sjov hule til legeplads.

Madras og forhæng følger ikke med sengen.

  • Halvhøj seng m. rutsjebane
  • Madras mål 200 x 90 cm.

Grand Prix børneseng (180 x 90 cm)

grand prix børneseng

Denne Grand Prix børneseng er i et cool udtryk med blå og hvide farver.

En cool bilseng der er i størrelse 180 x 90 cm. som gør, at sengen kan bruges i rigtig mange år frem.

Et godt alternativ til Cars sengen, hvor denne kommer i melamin og laminat materiale. Sengen giver drengen chancen for at lege racerkører. Og samtidig er sengen ganske praktisk både med størrelse og med en praktisk hylde i sengens gavl, hvor der kan opbevares bøger, Ipad og andet.

Der medfølger lameller med, men der følger ikke madras med sengen. Her skal du huske at lægge prisen på madrassen til den samlet pris på sengen.

  • Seng i racerlook
  • Madras størrelse 180 x 90 cm