Sjove børnesenge

Søger du en seng til barnet, og i den sammenhæng overvejer du en af de mange sjove børnesenge der findes? Du finder nemlig et hav af forskellige senge i den sjove udformning, hvad end det er juniorsengen, den halvhøje seng eller måske køjesengen.

Udvalget spænder vidt, hvor de populære figurer som børnene nok især kender fra Ramasjang, Disney Channel og lignede, ofte vil være dragende for barnet. Her kan det være Thomas Tog, Spiderman, Disney prinsesserne, Hello Kitty, Monsters Inc, Frozen og mange andre.

Vi har fundet et udvalg af forskellige senge til børn, hvor du finder både de dyre modeller som de billige.

 

Lynet McQueen juniorseng (junior)

Til drenge der elsker Cars, kan denne juniorseng der illustrerer Lynet McQueen, måske være verdens bedste ting.

En seng er, helt ligesom det er for voksne, noget vigtigt. Og hvor vi andre tænker det skal være dejlig komfortabelt, vil det med hyggen og det fede over sengen, vægte meget højere ved børn end ved voksne. Og derfor kan udformningen være det helt rigtige.

Som seng, vil en ganske almindelig Flexa Seng i junior størrelse nok være bedre i både kvalitet og komfort. Prisen på denne Cars seng ligger på lige over 3.000,- kr. hvilket er relativt meget for seng lavet af holdbar MDF. Dog får du en fint tekstil opbevaringkasse med i fronten af sengen. Her er der mulighed for den gode opbevaring af barnets legetøj eller til sengetøj.

McQueen sengen kommer med lys i McQueens øjne, som slukker automatisk efter 10 minutter ved tryk på tænd/sluk knappen. Med denne seng følger der en skummadras med, som kommer i størrelse 140 x 70 cm.

 • Med skuffe i fronten
 • Madras størrelse 140 x 70 cm.

 

Disney prinsesse seng med opbevaring (junior)

Køb en prinsesseseng til den lille pige

Til pigen der er skudt i det lyserøde prinsesse univers, her kan denne Disney prinsesse seng til 1.679,- kr. måske være den helt perfekte juniorseng til hende.

Igen kan en Flexa eller Hoppekids seng være en mere fornuftig investering, men prinsesse looket vil dog nok trække mere i barnet.

Du får to opbevarings skuffer med, som sidder under sengen og er lavet i kraftigt stof. Sengen er egnet til piger fra ca. 18 måneder og op.

Madras medfølger ikke med denne prinsesse børneseng.

 • Med 2 skuffer under sengen
 • Madras størrelse 140 x 70 cm.

 

Flexa White Halvhøj seng med rutchebane (200 x 90 cm)

Flot og sjov halvhøj seng med forhæng

Danske Flexa giver dig den robuste seng der kommer med en sjov rutchebane. Sengen kan gøres ekstra hyggelig og sjov, med et forhæng til at dække for rummet under sengen.

Prisen for sengen ligger på 4.719,- kr. uden rutsjebane og forhæng. Og prisen er absolut ikke i den billige ende, men i forhold til de viste modeller, får du dog en meget mere robust og samtidig også mere elegant seng til børneværelset.

Med rutsjebane og forhæng til hulen under sengen, kan denne halvhøje seng måske være det perfekte til din dreng eller pige. For du får den velkendte høje kvalitet fra Flexa, og barnet får både en sjov rutsjebane, og en sjov hule til legeplads.

Madras og forhæng følger ikke med sengen.

 • Halvhøj seng m. rutsjebane
 • Madras mål 200 x 90 cm.

 

Cabane børneseng udformet som hytte (200 x 90 cm)

Køb Cabana børneseng der ligner en hytte

Hvis du vil have en anderledes men sjov udseende seng, så kan denne Cabane børneseng måske være det helt rigtige.

Sengen er udformet som en hytte, og vil være den anderledes og hyggelige seng til børneværelset. Sengen er hævet fra jorden, så du kan bruge sengeskuffer eller måske rullende opbevaringsbokse under sengen.

Sengen kommer med en lille trappe der sidder i siden. Lameller medfølger, men madras kommer med ved køb af sengen.

 • Seng udformet som hytte med trappe
 • Madras størrelse 200 x 90 cm

 

Fee børneseng til piger (190 x 90 cm)

køb en sjov eventyr seng til børneværelset

Hvis du søger en prinsesse seng til pigen, kan denne Fee børneseng i eventyr tema, måske være det helt rigtige til hende børneværelse.

Sengen kommer i et sødt tema hvor rammen i hvid kommer med fe-motiver og lilla stjerner til det anderledes, søde og sjove udtryk.

Madras og lameller medfølger ikke, hvilket vil gøre prisen på 1.249,- kr. højere. Sengen er ikke med rutsjeebane, hule eller andre ting. Den kommer dog i det lidt anderledes udtryk, som især vil gøre den mindre pige super glad og stolt når tremmesengen skal udskiftes. Og netop det er grunden til, hvorfor denne seng måske er at foretrække frem for andre.

 • Sød børneseng med stjerne- og fe-motiver
 • Madras størrelse: 190 x 90 cm

 

Grand Prix børneseng (200 x 90 cm)

Køb den sjove bilseng som cars eller andet

Denne Grand Prix børneseng er i et cool udtryk med blå og hvide farver.

En cool bilseng der er i størrelse 200 x 90 cm. som gør, at sengen kan bruges i rigtig mange år frem.

Et godt alternativ til Cars sengen, hvor denne kommer i melamin og laminat materiale. Sengen giver drengen chancen for at lege racerkører. Og samtidig er sengen ganske praktisk både med størrelse og med en praktisk hylde i sengens gavl, hvor der kan opbevares bøger, Ipad og andet.

Der medfølger lameller med, men der følger ikke madras med sengen. Her skal du huske at lægge prisen på madrassen til den samlet pris på sengen.

 • Seng i racerlook med hylde i gavlen
 • Madras størrelse 200 x 90 cm

 

Autocamper køjeseng (190 x 90 cm) – Udgået

køb den sjove køjeseng til børneværelsetHvis du søger en sjov køjeseng til drengen eller pigen, kan denne Autocamper model måske være det helt rigtige. Sengen er i pink til piger, men kommer også i det sjove blå tema der nok er mest velegnet til drenge.

Sengen er udformet som en sjov autocamper, hvor drengen eller pigen både har sin seng, men også den fede hule som er hans/hendes helt egen private sted. Her finder du nemlig et skrivebord område og plads til at sidde på en siddebænk med plads til opbevaring af legetøj eller bøger.

Sengen er i en solid konstruktion, hvor materiale er trykte MDF paneler med stålrør. Derudover er der stof gardiner og sædehynde.

Du får en sjov køjeseng, som kan være det praktiske valg på det mindre børneværelse.

 • Køjeseng med siddebænk og skrivebordsplads
 • Madras størrelse 190 x 90 cm