Gratis babypakker

Det er dyrt at få børn, og til den nyfødte skal du købe meget udstyr og babyting.

Her kan du med fordel overveje at få en af de mange gratis babypakker fra forskellige babyforretninger og supermarkeder der giver babypakker indeholdende forskellige ting. Ikke bare får du forskellige vareprøver, udstyr, vouchers og legetøj, men du får også en ide om produkter der kan være gode at købe fremover.

Liste med gratis babypakker i Danmark

Vi har samlet de forskellige gratis baby/startpakker som er tilrådelig for dig. Det giver dig det hurtige overblik, og du kan komme i gang med at søge. Populære pakker som Libero, Matas, Fakta m.m. er desværre udgået, men hvis du skulle kende til en gratis startpakke der ikke er på listen, så skriv gerne til os.

Populære udgåede babypakker

Der har eksisteret mange flere gratis babypakker, hvor de populære udgåede pakker er :

  • Bilka babypakke
  • Club Matas Mamma
  • Fakta startpakke
  • H&M startpakke
  • Illum babypakke
  • Libero babypakke
  • Netto startpakke
  • Superbruges startpakke
  • Änglemarks babypakke

Hvad får du med gratis babypakker?

Babypakker kommer både som gratis pakker men også babypakker der koster noget, hvad end du skal købe en vare og så får en babypakke med, eller du skal købe for bestemt beløb. Disse pakker går ofte også under navnet gravid pakker eller startpakker. Hvis du vil se udvalget af babypakker der koster noget, kan du finde lister over mulighederne i vores andre indlæg her på siden.

Gratis babypakker kommer i forskellige udgaver, hvor nogle pakker er designet til den gravide mor, mens andre pakker er designet med ting til babyen. Som du kan se i udvalget ovenfor, kan du f.eks. få en babypakke fra Lidl med babyprodukter af mærket Toujours hvor du får en pusletaske, bleer, bodystocking og vådservietter. Andre supermarked pakker som de populære udgåede pakker fra Fakta og Superbrugsen, kom med ting til både mor og baby, hvor du fik vareprøver på cremer, sæber og lignede til mor. Tjek de forskellige muligheder fra vores liste og se, om ikke nogle af dem kunne være ganske rare og sjove at få gratis.

Baby startpakker?

Babysam, Mamamilla, Coop og andre sælger forskellige baby startpakker. Her kan det være babypakker med barnevogn, startpakke med babyseng, babypleje, babytøj, legetøj og generelt udstyr. Hvis du f.eks. skal købe en Emmaljunga kombivogn, kan du måske være fristet af at spare penge på at købe en pakke hvor du får forskellige ting med, som du ofte vil tilkøbe alligevel.