Søde julesokker med barnets navn

Opdateret maj, 2024

køb julesok med navn til børn
Lau Christensen

Skrevet d. 22. november 2021 af Lau Christensen

Søde julesokker med navn

Julen med alt sin hygge, kan være en fantastisk tid.

Men der skal også arbejdes lidt med at pynte op, findes på julegaver, vælge adventsgaver, julekalender til børnene eller måske kalendergaver i en julesok, som især er populært til de mindre børn; alt efter jeres traditioner selvfølgelig.

Køb en almindelig eller den personlige julesok med navn til pigen eller drengen i 2021.

Se også: Året julekalendere på tv

Julesokken kan bruges til en daglig kalendergave i december, weekendting eller anden tradition. Og derfor har vi fundet nogle søde og forskellige julesokker hvor der kan trykkes/broderes barnets navn på.

Disclaimer: Ingen af de udvalgte julesokker med navn på nedenstående liste er testet af holdet bag pegebogen.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne. Dermed finder du nogle af markedets bedste julesokker med navn på ét samlet sted.

Rød nisse julesok med navn


strikket julesok med navn


Til Butik

Hvis drengen eller pigen skal have en klassisk rød julesok, kan denne min egen julesok med navn måske være det helt rigtig. Du får en Bramming julestrømpe med en sød spillemandsnisse på. Her kan du få broderet navnet på drengen eller pigen på sokken, hvor der maks. kan bruges 11 tegn. Du vælger selv farve til navne broderiet.

 • Broderet navn
 • 11 tegn til navn

Hessian julesok med julekane


brodreret julesok med navn


Til Butik

Gammeldags julesok i hessian der kan glæde barnet med en lille gave. Julestrømpen har motiv af julekane, der er påført med sort stregtegning.

Strømpen måler 40 cm. og har broderet navn på maksimal 11 tegn. Du vælger selv farve til navne broderiet.

 • Broderet navn
 • 11 tegn til navn
 • Størrelse: 40 cm

Julesok Nissemor


find en hæklet julesok med syet navn


Til Butik

Sød julesok i filt der kan købes i rød/grå farve.

Navnet bliver broderet på, hvor du kan vælge mellem 20 forskellige farver i sytråd til navn.

 • Navn syet på efter valgfri farve
 • Størrelse: 45 cm

Pingvin julestrømpe med navn

køb julesok med broderet navn

Til Butik

Sød og billig julestrømpe i grå mulighed for navn på. Pingvin Julestrømpen har et sødt pingvin motiv i et moderne og stilrent design der kan passe ind i alle hjem. Øverst er der mulighed for tryg med dit barns navn, hvor der kan vælges mellem forskellige skrifttyper og trådfarver.

 • Navn forskellige farver
 • Åbning 20 cm
 • 100% polyester materiale

Julesok i filt
Til Butik

Enkel og moderne julesok i filt der kan købes i flere forskellige farver, til dig der ønsker en mere stilren julesok.

Juleksokken i filt med julehjerte tryk på midten. Sokken er i rød og hvid, hvor du får broderet navn. Her kan maksimalt vælges 11 tegn, hvor tråd kan købes i mange forskellige nuancer.

 • Navn tryk forskellige farver
 • Størrelse: 45 cm

Stor julesok m. navn


køb stor julestrømpe med navn


Til Butik

Stor julesok i både det gamle nisseudtryk, men også i den moderne stil med masser af tryk på den knaldrøde og hvide baggrund.

Den lange julestrømpe måler 99 cm. og er fremstillet i 100% polyester. En sok hvor der kan være store eller mange kalendergaver i.

Julesokken kan få broderet navn på, hvor du kan vælge mellem forskellige farvemuligheder.

 • Navn broderet på
 • Størrelse: 99 cm

Se også: Tips til juleferie med børnene

Andre julesokker?

Hvis du ikke er meget for julesokker med navn, så finder du andre klassiske eller moderne typer fra Liewood, Ferm Living, House Doctor, Cam Cam, Fabelab m.m. i stof eller strikket julesokker. Helt ligesom du finder julesokker med børns yndlings legetøj eller figurer som Batman, Harry Potter, Gurli Gris og andre fra tv-serier og kanaler som Ramasjang.

Hvis du kan broderer, kan du også vælge at lavede den hjemmelavede julesok med navn. Her kan du købe et sæt med alt hvad der kræves, til at lave den hjemmelavet julestrømpe – Se hos Rito her