Gør noget ud af sjov leg i haven og på stranden

Gør noget ud af sjov leg i haven og på stranden
Andreas Thomsen

Skrevet d. 9. februar 2021 af Andreas Thomsen

Oplever du også, at det som forældre kan være svært at motivere børnene til at komme væk fra skærmen og lege ligesom man gjorde i de gode gamle dage? Engang fandtes skærme ikke på samme måde som i dag, og derfor var børn også tvunget til at underholde sig selv på andre og mere kreative måder.

Det er noget, som de fleste af nutidens voksne er vokset op med, og derfor er man sikkert også interesseret i at give noget af dette videre til egne børn, i stedet for at se dem falde hen til de meget attraktive skærme.

Det gælder om at få børnene ud i den dejlige friske luft, hvor der ikke er skærme, og hvor børnene bliver ramt af den dejlige, friske luft.

Få børnene udenfor

I disse tider, hvor man ofte ser, at selv de mindste børn sidder og spiller på tablets og telefoner, har de mere end nogensinde brug for at komme ud i den frisk luft og lege lidt. Det er godt for børnene at lege udenfor, fordi at de for det første får nyt godt af den friske luft, og for det andet fordi at de får lov til at lege mere med deres nysgerrighed og fantasi.

Når børn leger udenfor har de nemlig typisk nogle begrænsede remedier og legetøj, som kan bruges – og hvis de er heldige også en rutsjebane eller en gynge. Det er altså en god måde at gøre barnet opmærksom på andre måder at finde underholdning på, og det er altså meget sundt for udviklingen.

Gør legen sjov med det rette udendørs legetøj

Hvis man gerne vil have barnet til at lege mere udenfor, så gælder det selvfølgelig også om, at gøre det attraktivt for barnet – især hvis man har at gøre med et barn, som har svært ved at løsrive sig fra de meget tiltrækkende skærme.

Her er det eksempelvis en rigtig god ide at investere i noget godt udendørs legetøj, da det vil gøre udendørsleg mere attraktiv. Så se udendørs legetøj her hvis du gerne vil gøre det meget mere motiverende for dine børn at komme ud i den dejlige friske luft og lege. Det vil gavne både forældre og børn at mere af legen foregår ude i det fri.