15 søde, smarte eller stilfulde højdemålere til dit barn

Børneværelset kan indeholde mange ting som opbevaring til legetøj, klædeskab, børneseng og diverse andre ting. Her kan en højdemåler til væg eller som stående, både pynte og være det sjove instrument til at følge barnets udvikling for ham/hende selv og selvfølgelig også for forældre i 2021.

Udvalget er ret stort. Derfor har vi samlet nogle flotte og sjove højdemålere i træ til væg, med billeder m.m. til at give dig den hurtige og nemme inspiration. Og måske du finder den helt rigtige model, der kan dekorerer børneværelset.

 

Raffi højdemåler

find en højdemåler i træ til værelset

Forhandler Totalpris Læs mere
10,46 Til butik →
99,95 Til butik →
99,95 Til butik →

Raffi højdemåler fra danske Done By Deer der er kendt for nordisk og moderne design indenfor legetæpper, aktivitetstæpper, gåvogne, tøjdyr og meget andet til baby og børn.

Raffi højdemåleren kommer i blå eller rosa farve. Designet er en sød giraf der med garanti vil fascinerer den lille dreng eller pige, helt ligesom den vil tage sig godt ud på børneværelset.

 • Mål: 75 x 25,5 cm

 

Noahs Ark højdemåler

giv en måler med Noahs Ark tema

Forhandler Totalpris Læs mere
109,00 Til butik →
149,00 Til butik →

En anden model kan være denne målestok til børn i træ fra tyske Goki. Du får Noahs Ark tema der kan pryde på væggen med sit flotte udtryk og træ materiale. Barnets højde kan måles op til 160 cm. hvor målestokken fysiske form er en meter lang.

 • Måler op til 160 cm

 

Giraf højdemåler fra Roommate

Køb en giraf målstok i træ til børneværelse

Forhandler Totalpris Læs mere
399,00 Til butik →
427,00 Til butik →

En anden sød højdemåler/målestok til børn kan være denne Roommate giraf højdemåler i pulverlakeret metal. Målestokken kommer i lyserød til pigerne og blå/grøn farve til drengene.

Du får en magnetisk højdemåler som du kan skrive på med en whiteboard pen. Det giver dig en nemt mulighed til at følge med i udviklingen af barnet eller børnene. Modellen kan måle fra 70 – 150 cm.

 • Måler op til 150 cm

 

Ferm Living højdemåler

Køb en Elegant højdemåler til børneværelset

Forhandler Totalpris Læs mere
269,95 Til butik →
559,96 Til butik →

Ferm Living laver tidløst og elegante ting til hjemmet. Og produktudvalget dækker også over ting som tæpper til børneværelset, børnebænke eller højdemålere, hvor denne Ferm Living højdemåler der både kommer i mintgrønt, hvid og rosafarvet, kan være den elegante højdemåler der passer ind på pigen eller drengens værelse.

Måleren der giver dig mulighed for at følge barnets eller børnenes udvikling, kommer med en lædersnor i toppen, så den nemt kan hænges op. Ud for højden kan du skrive dato og navn på det mintgrønne eller rosafarvet papir.

 • Måler op til 170 cm

 

Roommate højdemåler Dog

sejt design i form af en glad gravhund

Forhandler Totalpris Læs mere

Højdemåler designet som en glad gravhund er måske den rigtige måler til dit barn eller børn. Roommate højdemåleren er i 100% stål og kan måle mellem 70 – 150 cm.

 • Måler op til 150 cm

 

Sebra højdemåler i træ

Køb en højdemåler til barnet

Forhandler Totalpris Læs mere
199,00 Til butik →

Du kender måske den populære Sebra seng og de andre ting til børn i høj kvalitet. Her finder du også denne stilfulde højdemåler i kejsertræ.

En let og flot højdemåler som du finder i turkis og pink farver. Sebra modellen kan måle børn op til 140 cm. i højden. Måske den perfekte til at pryde børneværelset eller legeværelset, hvor den kan være velegnet både som barselsgave, dåbsgave eller generelt gave til babyer og børn.

 • Måler op til 140 cm

 

Jollein målestok ABC

køb en billig papir højdemåler

Forhandler Totalpris Læs mere
159,00 Til butik →

Jollein målestock ABC findes i lyserød, lyseblå og grå farver. Stilrent og nordisk design der kan kombineres med reoler, bænke og andre ting til værelset fra Jollein ABC serien. Målestokken er fremstillet i 100% bomuld.

 • Mål: 120 x 25 cm

 

Goki Dyrepyramide

farverige dyr som vil pynte på børneværelset

Forhandler Totalpris Læs mere
115,00 Til butik →

Dyrepyramide højdemåler fra tyske Goki der er kendt for deres træprodukter indenfor babylegetøj og miljørigtig babyudstyr. Højdemåleren med de søde dyr er 1 meter lang og fremstillet i træ. Du kan måle dit barn indtil han/hun er 160 cm.

 • Måler op til 160 cm

 

Frost højdemåler

Giv Frost højdemålestok til pigen

Forhandler Totalpris Læs mere
199,00 Til butik →

Til den lille pige der er forelsket i Elsa og Anna, som jo gælder ret mange, her kan denne højdemåler i Frost temaet måske være det helt rigtige. Helt ligesom legetæpper, figurer, skoleting og meget andet i temaet er et hit.

En enkel og nem måler at sætte op, og som går fra 24 – 150 cm. En sød og stilfuld ting der kan pynte pigens værelse og samtidig give hende mulighed for at følge med i sin egen udvikling.

 • Måler op til 150 cm

 

Kids Concept højdemåler

køb Natur højdemåler fra Kids Concept

Forhandler Totalpris Læs mere

En anden måler i træ kan være denne fra Kids Concept. Du får en måler med mulighed for at skrive dato, navn m.m. med tavlekridt i de sorte felter på højdemåleren.

En sød måler i natur træ der måler fra 70 – 170 cm. og som kan foldes sammen på midten med hængsler.

 • Måler op til 170 cm

 

Room Mates Wallstickers Dinosaur højdemåler

køb wallstickers til højdemåler på værelset

Forhandler Totalpris Læs mere
125,96 Til butik →

Room Mates Wallsticker består af søde klistermærker der kan sættes sammen til en stor højdemåler med en sød dinosaur. Du kan vælge enten mellem blå eller brun farve.

Du får 2 ark med 21 klistermærker der er aftagelige og flytbare. Disse sidder bedst fast på glatte overflader frem for f.eks. ujævn tapetoverflade.

 • Mål: 167,6 x 91 cm

 

Højdemåler i træ til væg

Køb en højdemåler i træ der passer ind med legetøjet

Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 Til butik →

En elegant højdemåler til væg hvor du med stærkt dobbeltklæbende tape på bagsiden, hurtigt og nemt kan sætte højdemåleren i træ op på væggen i hjemmet.

Du får en stilfuld og enkel måler i træ, som kommer med egetræs front med graverede detaljer. Du kan måle barnet fra 55 – 165 cm.

 • Måler op til 165 cm

 

Målestok til væg med små skyer

Køb små træ engle med numre til målestok

Forhandler Totalpris Læs mere
499,00 Til butik →

Denne højdemåler/målestok i træ til væggen er lidt anderledes, da den består af små skyer med årstal. Det giver dig mulighed for at måle barnet hvert år, og sætte en af disse små skyer op for den respektive højde.

I takt med barnet bliver ældre, får du en flot udsmykning af vægge med de små skyer i træ. Denne type er velegnet ud fra udsmykningen, hvor du får en lidt anderledes højdemåler der pynter.

 • Kan måle op til 12 år

 

Højdemålende enhjørning plakat

køb en målestok plakat til væggen

Forhandler Totalpris Læs mere
349,00 Til butik →

En plakat med enhjørning og højdemåler der nok mest er til piger, kan være den smarte udsmykning på værelset. Og samtidig den smarte måde frem for at tegne på dørkam eller væggen, til hvordan barnet kan følge med i sin egen udvikling. Det med udvikling er vigtigt for børn. Jo højere du bliver, jo ældre bliver du, og det at blive ”voksen” higer alle børn efter.

Egetræs magnet ramme medfølger med den søde enhjørning plakat med citat på.

 • Størrelse: 106 x 30 cm

 

Sort Roommate højdemåler

køb den stilrene målestok til børn

Forhandler Totalpris Læs mere
499,00 Til butik →

Roommate højdemåler i sort med design som et hus. Her får du en 113 cm. høj måler med dør og vinduer, i et enkelt og stilrent design.

Højdemåleren er fremstillet i pulverlakeret metal, så der kan bruges magneter og whiteboardpen. Det giver mulighed for at bruge måleren kan gå i arv.

 • Mål: 113 x 22 cm