15 søde, smarte eller stilfulde højdemålere til dit barn

Højdemåler børn til at følge barnets udvikling
Lau Christensen

Skrevet d. 24. august 2021 af Lau Christensen

Højdemåler – Vælg en sød model til børn

Børneværelset kan indeholde mange ting som opbevaring til legetøj, klædeskab, børneseng og diverse andre ting. Her kan en højdemåler til væg eller som stående, både pynte og være det sjove instrument til at følge barnets udvikling for ham/hende selv og selvfølgelig også for forældre i 2021.

Udvalget er ret stort. Derfor har vi samlet nogle flotte og sjove højdemålere i træ til væg, med billeder m.m. til at give dig den hurtige og nemme inspiration. Og måske du finder den helt rigtige model, der kan dekorerer børneværelset.

Raffi højdemåler

Done by Deer Højdemåler - rosa

Raffi højdemåler fra danske Done By Deer der er kendt for nordisk og moderne design indenfor legetæpper, aktivitetstæpper, gåvogne, tøjdyr og meget andet til baby og børn.

Raffi højdemåleren kommer i blå eller rosa farve. Designet er en sød giraf der med garanti vil fascinerer den lille dreng eller pige, helt ligesom den vil tage sig godt ud på børneværelset.

  • Mål: 75 x 25,5 cm

Noahs Ark højdemåler

Noahs ark, højdemåler

En anden model kan være denne målestok til børn i træ fra tyske Goki. Du får Noahs Ark tema der kan pryde på væggen med sit flotte udtryk og træ materiale. Barnets højde kan måles op til 160 cm. hvor målestokken fysiske form er en meter lang.

  • Måler op til 160 cm

Giraf måler fra Roommate

Giraf højdemåler

En anden sød måler/målestok til børn kan være denne Roommate giraf højdemåler i pulverlakeret metal. Målestokken kommer i lyserød til pigerne og blå/grøn farve til drengene.

Du får en magnetisk måler som du kan skrive på med en whiteboard pen. Det giver dig en nemt mulighed til at følge med i udviklingen af barnet eller børnene. Modellen kan måle fra 70 – 150 cm.

  • Måler op til 150 cm

Sebra højdemåler

Sebra højdemåler

Du kender måske den populære Sebra seng og de andre ting til børn i høj kvalitet. Her finder du også de søde målere fra Sebra. Her er Sebra Seven Seas/Daydream og Nightfall målere populære modeller med deres søde udtryk.

Sebra modellen kan måle børn fra 55 til 175 cm. i højden. Måske den perfekte til at pryde børneværelset eller legeværelset, hvor den kan være velegnet både som barselsgave, dåbsgave eller generelt gave til babyer og børn.

  • Måler op til 175 cm

Bloomingville højdemåler

Bloomingville Højdemåler, Nature

Sød højdemåler i træ fra Bloomingville der kan måle højden fra 80 til 140 cm. Højdemåleren har en sød giraf med en lang hals, hvor du kan markerer barnets højde. Den er fremstillet i krydsfiner og måler 81,5 x 19,5 cm.

Højdemåler plakat med luftballoner

Plakat med luftballoner der både kan pryde børneværelset og samtidig måle barnets udvikling fra 75 til 150 cm. hvor du skal måle 75 cm op fra gulvet til måling. Højdemåleren i plakatform har en magnetramme i top og bund.

Plakaten måler 21 x 100 cm. og har et sødt og minimalistisk udtryk.

  • Måler op til 150 cm

Ramasjang måler

En anden sød plakat der kan pynte og måle barnets udvikling, er denne plakat med det populære Ramasjang tema. Plakat højdemåleren er udviklet i samarbejde med DR Ramasjang og har illustrationer af de populære figurer fra børneprogrammerne. Plakaten måler 100 x 21 cm.

  • Måler op til 150 cm

Goki Dyrepyramide

Højdemåler, Dyrepyramide - Goki

Dyrepyramide måler fra tyske Goki der er kendt for deres træprodukter indenfor babylegetøj og miljørigtig babyudstyr. Højdemåleren med de søde dyr er 1 meter lang og fremstillet i træ. Du kan måle dit barn indtil han/hun er 160 cm.

  • Måler op til 160 cm

Jabadabado måler med stjerner

Jabadabado måler i træ med stjerner kan købes i enten blå/grøn eller rosa farver. Måleren har 2 fotorammer, hvor du kan indsætte et par søde eller sjove billeder.

Måleren i det enkle og søde udtryk kan måle barnets længde fra 75 – 155 cm. Fysisk måler modellen 80 x 12 cm. hvor du også finder andre modeller med f.eks. sky og stjerner aftryk.

  • Måler op til 155 cm

Goki måler med fotoramme

Højdemåler - Dværge

Goki er kendt for deres populære udstyr og legetøj til børn. Og i udvalget finder du også en del forskellige højdemålere i træ, som denne model med fotoramme. Her får du mulighed for indsætte jeres egne billeder så det bliver en mere personlig måler.

  • Total højde 78 cm

Giraf højdemåler, pastel blå

Denne måler designet som en glad gravhund er måske den rigtige måler til dit barn eller børn. Roommate højdemåleren er i 100% stål og kan måle mellem 70 – 150 cm.

  • Måler op til 150 cm