De populære julekalendere til piger & drenge

køb populær julekalender til børn
Lau Christensen

Skrevet d. 19. september 2021 af Lau Christensen

Når året rinder ud, så skal der hygges med jul. Og her er julegaver og julekalender til børn selvfølgelig noget af det vigtigste blandt de forskellige traditioner.

I dag er en julekalender rigtig mange ting. Du finder almindelige Toms, Haribo, Kinder og lignede julekalendere der kan købes i alle supermarkeder m.m. Men der også et kæmpe udvalg af pakkekalendere med legetøj, accessories, sminke og andet fra 3-4 års alderen og opefter.

Vi har fundet årets nye julekalendere og selvfølgelig også de klassiske kalendere der stadig hitter. Brug oversigten som inspiration til at findes den rigtige julekalender til drenge og piger i 2021.

3 bestseller julekalendere til børn

Gurli Gris julekalender

Børnehavebørn elsker ofte Gurli Gris fra Ramasjang. Og derfor er de forskellige Gurli Gris pakkekalendere et hit.

Lego Harry Potter julekalender

Lego pakkekalendere med legetøj er et hit. Og her er Harry Potter kalenderen et hit hos både drenge og piger.

Schleich heste julekalender

Heste er noget som især piger elsker. Og heste julekalenderen med det tyske legetøj har været et hit i mange år.

Lego julekalendere 2021

Lego julekalendere er populære blandt drenge og piger. Lego Harry Potter, Star Wars, Lego Friends, Lego City og Marvel Avengers er udkommet i nye udgaver. Men du kan stadig købe ældre modeller, hvor legen og glæden er helt den samme.

Hvis drengen eller pigen elsker Lego, så giv kalenderen der passer til favorit temaer, hvad end det er Star Wars, sørøvere, politi eller andet.

Slik julekalendere

De søde sager er et hit både blandt de små som voksne. Og en julekalender med slik er noget alle børn vil elske.

Du kan købe en traditionel Toms chokolade,M & M kalender, Haribo julekalender eller den klassiske Kinder julekalender med det lækre chokolade. Men der findes også mange andre lækre julekalendere med lakridspiber, marcipan eller en af de mange udsøgte kalendere med økologisk chokolade.

Barbie julekalender

Barbie har været et hit i evigheder. Og det samme kan man efterhånden sige om Barbie jule- eller pakkekalenderen. I dag kan du købe forskellige modeller med forskellige temaer.

En Barbie pakkekalender indeholder èn dukke under den første låge 1 december. De resterende 23 låger består af forskellige accessories, fashion m.m. der bruges sammen med dukken. En populær kalender som primært er et hit hos piger.

Schleich julekalender

Tyske Schleich har også skabt populært legetøj næsten for evigt. Og derfor har også Schleich pakkekalendere med heste, dinousauer, bondegård og wild life været populære i mange år. Figurer med heste eller bondegårdsdyr er populær fra ca. 3 års alderen.

Modellerne udkommer med nyt indhold og indpakning hvert år, hvor du dog stadig kan købe sidste års kalender også.

Playmobil julekalendere

Playmobil udgiver nye kalendere med modellerne Tilbage til Fremtiden, Politi Dykningsmission, Magiske Havfruer og Novelmore. Sidste års udgaver kan også købes sammen med de populære julekalendere; Krybespil, Skattejagt, NHL Stanley, Kampen om den magiske sten eller Jul i Legetøjsbutikken.

Hvis drengen eller pigen elsker Playmobil, er en af årets nye kalendere nok blandt favoritterne.

Gurli Gris julekalender

Gurli Gris er en favorit på Ramasjang for mange små piger og drenge. Og hvis du skal finde en julekalender til det lille børnehavebarn, er Gurli Gris genkendelig for alle.

Der findes forskellige Gurli Gris julekalendere. Du kan købe en Gurli Gris pixi julekalender med 24 små bøger. Men du kan også købe den officielle 2021 julekalender, der indeholder små plastik ting i temaet med grise familien. Som voksen kan indholdet virke halvdårligt, men genkendelsen og favorisering af Gurli gør, at de 24 små julekalender gaver til børn er verdens bedste ting gennem december for barnet.

Chokolade julekalender

En klassisk chokolade julekalender har været en bestseller. Dèt er lige siden den klassiske kalender i pap med låger der bød på en tekst eller billede, skiftede til en pakkekalender med forskellig indhold.

Kinder julekalender der kan købes i Føtex, Superbrugsen, Bilka, Netto, Aldi, Fleggaard og mange andre steder, er et hit. Helt ligesom Toms m.m. kan købes alle steder. Men også mere eksklusive chokoladekalendere kan være det rigtige. Her kan du købe den nye Summerbird julekalender til børn, Anker Chokolade eller måske Valrhona kan være det helt rigtige til barnet.

Frost julekalender

Fra den tidlige børnehave alder er Anna og Elsa bare verdens fedeste prinsesser, som mange små piger gerne vil kopierer. Og her er en Elsa kjole nok en bestseller blandt udklædningstøj. Men også alle de forskellige små ting og legetøj med Frost tema og logo er noget, som de små fingre bare elsker at få fat i.

Hvis pigen elsker Frost, kan du give en af de forskellige julekalendere med Frost tema. Helt ligesom med Gurli Gris kalendere og andre, er indholdet ofte små plastik ting med Frost billeder og tema.

Pixi julekalender

Pixi bøger i julekalender til de helt små børn. Dèt kan være en en god kalender uden slik eller små nips ting, som den lille dreng eller pige hellere vil proppe i munden end lege med.

Der findes forskellige Disney, Gurli Gris og andre julekalender indeholdende små pixi julekalender bøger.

Minecraft julekalender

Minecraft til Playstation, IPad eller computer er computerspil som børn fra 5 år og op til voksen alderen elsker at spille. Spillet er ikke nogen stor grafisk oplevelse. Men Minecraft er nemt at gå til, sjovt at spille og alle børn elsker at udforske med at smadre som at bygge ting op.

Hvis du mangler en god og anderledes julekalender til skolebarnet i de tidlige klasser, hvorfor så ikke overraske med en ny Minecraft pakkekalender der indeholder ting til spiltemaet.

Harry Potter julekalender

Harry Potter har mange fans blandt både voksne og børn. Det magiske univers fascinerer, og det gør sig ofte gældende fra ca. 7-8 års alderen.

Harry Potter pakkekalender til ham eller hende kan være det helt rigtige, hvor udvalget dækker over mange forskellige typer. Du kan købe den officielle julekalender for i år, Lego Harry Potter, Funko Pop eller en julekalenderbog.

Baby Born julekalender

Baby Born dukker der kan købes i legetøjsbutikker og supermarkeder, er populært legetøj til primært piger. Dukken er et hit, hvor den lille pige kan efterligne forældrenes pleje af det lille barn.

En Baby Born pakkekalender indeholder forskellige accessories og beklædningsgenstande med juledesign. Derfor er kalenderen kun velegnet til pigen der allerede har den tissende dukke.

Hamas Midi julekalender

Modellervoks eller perler er klassisk legetøj der styrker motorikken, kreativiteten og også socialt legetøj sammen med andre. De fleste børn i institutioner lærer hurtigt at sidde med perler og perleplader. Og det er samtidig sjovt legetøj for aldersgruppen.

Mamas Midis julekalender med perler kan måske være det gode alternativ til de mange andre muligheder.

Paw Patrol julekalender

Paw Patrol med de seje hunde er et hit hos mange drenge og piger der ser DR Ramasjang. Der findes rigtig meget Paw Patrol legetøj, møbler og forskellige ting med og i Paw Patrol tema. Og det gør sig også gældende med en Paw Patrol julekalender.

Paw Patrol legetøjskalenderen indeholder 24 ting med de forskellige hunde, drengen og forskellige dyr i vintertema. Små ting i plastik som kan være et hit til den lille fan af serien.

Hot Wheels kalender

Hot Wheels biler er ikoniske og har eksisteret ”altid”. De seje biler er et hit. Og med denne julekalender kan drengen få forskellige biler og tilbehør i vinter tema.

Bil julekalender med 8 dekorende Hot Wheels biler og forskellige tilbør bag resten af de 16 låger i kalenderen.

Brio julekalender

Brio legetøj i træ er både sjovt og godt legetøj til de mindre børn. Denne Brio julekalender kan være i kombination med Brio i julegave til barnet eller børnene.

Brio julekalenderen indeholder 24 stykker legetøj der passer til Brio World togbanen. Her får du skinner, tilbehør, dyr, et juletog, julemand m.m.

Disney julekalender

Disney julekalender med 24 små bøger. Den klassiske bog julekalender fra Disney byder på både nye som klassiske Disney historier.

Bøgerne i julekalenderen har hver 24 sider og flotte farve illustrationer. En sjov og hyggelig historie som barnet kan glæde sig til, når han eller hun har fri fra børnehave.

Cars julekalender

Lynet McQueen er verdens sejeste ting for især små drenge. Den ikoniske film, som der er kommet efterfølgere på, er god underholdning for både små og store. Og helt ligesom med mange andre film eller serier, er der udgivet alverdens accessories, legetøj og møbler i temaet. Derfor har du også kunne købe årets nye Cars Julekalender og andre modeller i efterhånden mange år.

I dag kan du købe flere forskellige julekalendere med Cars. Her er Cars 3 julekalenderen en af de nye modeller indeholdende forskellige biler og andet i juletema. Helt ligesom den officielle julekalender består af forskellige små overraskelser.

Samlesæt julekalender

Til de store drenge der ikke gider legetøj, men godt kan lide at nørde med fingre og hovedet, her kan du give en af de eksklusive samlesæt med biler. Samlesæt er også populær som pakkekalender til ham der er voksen.

Samlesæt med den klassiske Porche 911, Mercedes, Mustang eller andet, hvor han både får et færdig produkt, men især får underholdning med at samle bilen gennem december.

Exit julekalender

Exit julekalender er det tætteste man kommer på Escape room brætspil. Julekalenderen er velegnet fra 10 år. Kalenderen kan være perfekt til tweenagere og teenagere der ikke gider legetøj eller andet, men stadig godt kan lide en god udfordring som spil ofte er.

Spillet er på engelsk. Du er spærret inde i en is-hule, som det gælder om at komme ud af. Hver af de 24 låger i kalenderen byder på en ny gåde eller opgave til at opnå det færdige mål inden juleaften.

Abrick Julekalender

Abrick julekalender med byggeklodser er til de helt små. Julekalenderen kan være den gode baby gave, da julekalenderen er designet til børn fra 1 år gammel.

Bag de 24 låger gemmer der sig byggeklodser, som kan være sjovt legetøj for den lille. Jukalender ideen er dog ikke noget, som børn i 1 års alderen forstår. Men tanken er dog sød.

Astrid Lindgren Julekalender

Astrid Lindgren pakkekalender er anbefalet fra 3 års alderen. Bag lågerne får barnet forskellige små og sjove ting som klistermærker, puslespil, aktivitetsbøger m.m. Et godt alternativ til mange andre modeller, hvis Pippi Langstrømpe og Astrid Lindgren favoriseres i hjemmet.

Pyjamasheltene julekalender

Pyjamasheltene julekalender er et andet bud på kalenderen til børn fra 3 års alderen. Julekalenderen er til fans af Pyjamasheltene, hvor barnet får små figurer og accessories bag de forskellige låger i december.

Hvad er den bedste julekalender?

Den bedste julekalender er til barnets aldersgruppe, og hvilken ting der hitter mest lige nu. Den 4 årige pige er nok mere til Gurli Gris eller Frost. Hvor den 8 årige pige måske har set Harry Potter, og derfor er den magiske verden absolut verdens fedeste ting i denne jul.

Oversigten dækker over rigtig mange forskellige kalendere. Her er Schleich julekalender med heste et stort hit hos mange piger. Ramasjang julekalenderen er anden god julekalender til stort set alle af de mindre børn. Til skolebørn er Harry Potter, Minecraft eller måske en slim julekalender noget der virker.

Chokolade eller slik julekalendere er også gode bud på en julekalender. De fleste børn elsker slik, hvor det at komme hjem fra børnehave eller skole og åbne en låge, kan være en dejlig stund i julen for børn.