Ergobaby Bæreseler

Ergobaby Bæreseler
Lau Christensen

Skrevet d. 31. januar 2019 af Lau Christensen

Livet som nybagt forælder bliver meget nemmere, hvis man har en god bæresele. Vi har set nærmere på den populære Ergobaby bæresele, som har taget de danske småbørnsforældre med storm. Hvorfor er denne model blevet så populær, og hvad kendetegner generelt en god bæresele? Alt dette har vi kigget nærmere på her i artiklen.

De mest populære Ergobaby bæreseler lige nu

 

Sidder dit barn godt i en Ergobaby bæresele?

Det korte svar er klart ja. Bæreselen fra Ergobaby er udviklet i samarbejde med fagfolk som fysioterapeuter og ergoterapeuter, og den helt store force er den eminente ergonomi. Derfor har de også valgt dette navn, for at signalere at dette er deres første prioritet. Nu tænker du måske, om barnet ikke også sidder godt i alle andre bæreseler? Dette gør de dog ikke altid, der er faktisk meget forskel på dette. ’Tænk’ har tidligere lavet en stor test, hvor flere bæreseler fik gevaldig kritik for dårlig ergonomi. Der er dog også gode alternativer som Stokke bæreseler og Babybjørn bæreseler.

Er Ergobaby bæreselen nem at bruge?

Generelt er mange af modellerne der findes ganske nemme at bruge, hvilket er deres store fordel i forhold til slynger. Bæreseler tager man bare på og justere diverse stropper, og så sættes barnet ellers bare i selen og der strammes tilpas ind. Særligt er bæreselen fra Ergobaby enorm brugervenlig for enhver. Slynger kræver langt mere øvelse, da det bare er et stykke stof, som man skal lære at binde på den helt rigtige måde. Selvfølgelig kræver det også lidt øvelse, men det kommer meget hurtigt. Ergobaby har gode stropper, der nemt og hurtigt justeres, så barnet hurtigt sidder i den rigtige position.

Ergobaby bæresele test

I de tests vi har fundet, klarer Ergobaby sig rigtigt godt. Selen bliver naturligvis rost for den gode ergonomi for både barnet og den voksne. Vægten bliver nemlig helt rigtigt fordelt, så barnets krop ikke belastes unødigt. Derudover er den lavet af sunde materialer, så du roligt kan have dit lille barn i selen, selvom det ikke har så meget tøj på. Der er generelt kommer virkelig skrappe krav til produkter til børn under 3 år, hvilket er en super god ting. De helt små børn er nemlig ekstra påvirkelige af eventuel skadelig kemi. Selen er også forsynet med en praktisk sovehætte, som kan holde barnets hoved på plads under søvn. Hætten og selen er lavet i solbeskyttende stof med en beskyttelse på UPF 50+. Dermed er Ergobaby bæreselen god til at gå længere ture, da ergonomien stadig er god, selvom barnet falder i søvn og barnet er beskyttet mod solen. Generelt får selen altså rigtig gode anmeldelser og testresultater. Skal man pege på de største konkurrenter, så er det især Babybjörn og Manduca. De klarer sig også rigtigt godt i tests, samt de har en stor brugertilfredshed.

Køb Ergobaby bæreselen fra starten af

For at få den maksimale glæde ud af bæreselen, så kan du med fordel købe den inden fødslen eller når dit barn er helt lille. Der går nemlig ikke lang tid inden barnet må sidde i denne sele, og det er endda muligt at amme barnet, mens det sidder trygt og godt i bæreselen. Hvis du vil bruge selen helt fra dit barn er nyfødt, så kan du købe en spædbarnsindsats. Den sælges separat og gør modellen ideel helt fra fødslen. Tænk derfor over dit behov og hvilke muligheder du gerne vil have med dit lille barn, og få så ellers bestilt en god bæresele i tide.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Ergobaby bæresele

Ergobaby Bæresele (Til Nyfødt)

Ergobaby Bæresele (På Maven)

Ergobaby Bæresele (På Ryggen)

Babyindsats til Ergobaby Bæresele