Sengehimmel til tremmeseng

køb den bedste sengehimmel til tremmeseng
Lau Christensen

Skrevet d. 17. august 2021 af Lau Christensen

Bedste sengehimler 2022

Overvejer du en sengehimmel til tremmeseng? En sengehimmel til vugge eller tremmesengen giver det søde og næsten fuldendte udtryk. Men en sød sengehimmel ser ikke bare godt ud, den har også et praktisk formål. Den skærmer nemlig for lys, kan fungerer som insektnet og ikke mindst, er med til at skabe en hule der giver tryghed. Og tryghed er hvad, de små higer efter.

Vi har fundet forskellige muligheder fra Linea og Sebra til inspiration. Det kan gøre det nemmere og hurtigere at finde en sengehimmel til din lille pige eller drengs babyseng. Du finder selvfølgelig også andre modeller som himmel til Hoppekids, Baby Dan og andre senge m.m. så der er rig mulighed for at skabe det trygge sted til barnet.

Sengehimmel fra Sebra

Sengehimmel fra Sebra

En anden mulighed kan være den stilfulde Sebra sengehimmel. Prisen på denne model fra Sebra til tremmesengen er dog i den høje ende.

Sengehimlen kommer med en metalbøjle i toppen, så du f.eks. kan fastgøre en uro til babyen eller andet.

Materialet er i 100% bomuld og du får mulighed for at vælge grå, beige, blå eller midnight plum farve. Farverne er bløde, som er med til at give den gode tekstur til børneværelset eller soveværelset.

Du får en elegant sengehimmel i et tidløs og roligt udtryk. Dog kommer denne Sebra himmel også i den højere prisklasse.

 • Størrelse 240 x 52 cm
 • 4 forskellige farver

Filibabba sengehimmel

Filibabba sengehimmel

Et andet dansk brand er Filibabba der ligesom de andre modeller, giver dig en sød sengehimmel til barnets tremmeseng.

Filibabba skaber produkter der lever op til GOTS certificerings krav om fair trade, kemi m.m. Hvor denne sengehimmel kommer i et flot kvalitet af økologisk bomuld.

Toppen af himlen med en diameter på 44 cm. kommer med to lakerede trækugler. Det giver et unikt skær over himlen.

Du får 4 forskellige farvemuligheder der dækker over hvid, lys rosa, grå og dusty rosa nuancer.

 • Størrelse 225 x 44 cm
 • 4 forskellige farver

Liewood sengehimmel

Liewood sengehimmel

Danske Liewood er et andet brand, der udmærker sig indenfor tidløse og søde produkter som sengehimmel.

Her kan denne Liewood himmel der kommer i hvid, grå eller rosa farve, måske være den perfekte over din dreng eller piges tremmeseng.

Stilen er i det tidløse og minimalistiske nordiske design, der giver værelset et roligt og æstetiske look. Materialet er i økologisk bomuld, hvor toppen kommer med pom pom til det unikke udtryk.

 • Størrelse 200 x 50 cm.
 • 3 forskellige farver

Vanilla Copenhagen sengehimmel

Sengehimle fra Vanilla Copenhagen er også blandt de populære modeller. Også denne himmel findes mange søde farvemuligheder, som kan være med til at skabe en hyggekrog for den lille.

Vanilla himlen er fremstillet i 100% bomuld. En model der er let at hænge op.

 • Størrelse: 230 x 50 cm
 • Materiale: 100% Voile bomuld

Roommate sengehimmel

Hyggelige sengehimmel fra Roommate der producerer moderne interiør. Roomate Sengehimlen er produceret i økologisk øko-tex certificeret bomuld.

Modellen er nem at hænge op med strop øverst, og kan købes i forskellige farvenuancer og mønstrer udover den viste med guldprikker.

 • Mål: 250 cm
 • Materiale: Økologisk bomuld

Himmel Linea by Leander

Til babysengen Linea by Leander kan denne himmel være det helt rigtige. En tidløs og sød sengehimmel til den populære danske Leander seng.

Du får en to-delt himmel der kan anvendes på siden eller for enden af sengen.

Materialet er i øko-tex godkendt materiale af polyester og mål, hvor størrelsen kommer i 340 x 170 cm.

Du finder himlen i enten soft pink, misty blue eller hvid farve. Himmelpind skal tilkøbes separat, da denne hverken følger med seng eller himmel.

 • Størrelse 340 x 170 cm.
 • 3 forskellige farver

Jollein Sengehimmel Vintage

Jollein Sengehimmel Vintage

Jollein singlehimle i mange forskellige nuancer til hygge på børneværelset eller ved babysengen. Du får en billig sengehimmel, der er produceret i 80% polyester og 20% økologisk bomuld.

Du bruger himlen ved at monterer den på et stativ der kan placeres over sengen eller vuggen.

 • Længde: 155 cm

Hvorfor du skal vælge en sengehimmel til tremmeseng eller vugge?

Den oplagte grund til at købe en himmel til sengen er det visuelle. Men en sengehimmel er også med til at skabe tryghed for barnet. Det sker ved at skærme for diverse impulser som bevægelser, lys og lyd udefra. Med tryghed får du et barn, som roligere falder i søvn.

Derudover, vil en sengehimmel også hjælpe med til at skærme mod myg og andre insekter, helt ligesom himlen fanger diverse støv der ellers vil havne i sengen.

Hvordan fungerer den?

En sengehimmel fungerer på den måde, at stoffet hænger ned fra en krog der er monteret i loftet over sengen, eller på en sengehimmel pind der sidder fast på sengen.

Det er nemt at monterer en krog i loftet. Det kan dog være nemmere og vil se bedre ud, at købe en pind der sidder fast på sengen og svajer henover sengen. Her monteres stoffet og bredes udover sengen.

Du kan vælge at brugen en sengehimmel over en stol eller udenfor om sommeren også. Hvor den både kan fungerer som skygge og en dejlig hule til barnet.