Pusletasker

pusletasker
Lau Christensen

Skrevet d. 26. august 2021 af Lau Christensen

Pusletaske test 2022

Som småbørns-mor eller forældre i det hele taget, er pusletasker alfa omega. Mens babyer er helt små, skiftes der ble helt op til 12 gange i døgnet.

En pulsetaske har du med dig på farten, på tur, på besøg hos venner, så baby altid kan få en tør og ren numse, ligegyldigt hvor I befinder jer.

Du bruger typisk pusletasker fra barnet kommer til verden og indtil det bliver ble-frit i 3 års alderen. Vælg derfor en pusletaske du finder både pæn og praktisk. I nedenstående guider vi dig til, at finde den helt ideelle taske for dig i 2021.

Cam Cam pusletaske

Cam Cam pusletaske

Cam Cam quiltet pusletaske er en smuk model med skidt afvisende stof der findes i flere forskellige flotte farver. Du får en praktisk og rummelig taske der kan indeholde alt det nødvendige. Tasken har store rummelige lommer.

Pusletasken er i et flot design med quiltet ydre og i flotte pastelfarve muligheder. Det gør tasken ganske anvendelige når bleer, klude og andet ikke skal bruges mere, hvor tasken kan være god til mange forskellige daglige gøremål.

Tasken er fremstillet i 100% økologisk bomuld med recycled polyester indvendig. Ydersiden er acryl-coated så den modstår skidt, snavs m.m. Modellen måler 30 x 36 x 11 cm. og kan rumme ca. 16 liter.

Skip Hop Duo signature

Skip Hop Duo signature

Skip Hop Duo tasken er kåret som bedst i test hos forskellige testsider for at være praktisk, slidstærk og samtidig ganske prisvenlig. Hvor eneste ulempe er, at tasken godt kunne have et par ekstra lommer indvendig.

Tasken har smart ophængning på barnevognen med faste remme med klemme. Der er skulderrem og bærehåndtag, og du får 2 indvendige lommer og et rum med lynlås foroven. På ydersiden er der hele 6 opbevaringsrum. Her finder du et flaskerum, et rum med lynlås og 2 rum med magnetlukning.

Skip Hop tasken findes i flere forskellige mønstre og farve muligheder med god rum til udstyret, hvor du med fordel kan bruge mulighederne for gratis babybakker eller de købte startpakker.

Storksak pusletaske

Storksak pusletaske

Storksak fremstiller forskellige tasker i både læder, stof, små eller store modeller. Her er Storsak Luxus tasken en populær taske for både sin kvalitet, funktioner og størrelse.

Luxus tasken er rummelig og inklusiv puslemåtte og mindre taske til madvarer eller lignede. Der er to indbyggende lommer med isolering til flasker.

Tasken har mulighed for at hænge på barnevognen(barnevogn test) med skulderstropper og er en vandafvisende og ultra let taske.

Ida Ising by Voksi pusletaske

Ida Ising Blackbird by Voksi er designet i samarbejde med voksi. Her er der fremstillet Blackbird og Copenhagen modellerne.

Pusletaskerne er fold-ud typen der kan fungerer som det mobile puslebord.

Hvad end du vælger den ene eller anden model, så er udformningen den samme. Her adskiller denne Blackbird pusletaske sig ved at have håndtag af nylon. Hvor Copenhagen tasken er udformet i læder.

Du får en praktisk taske i neutralt design, der dog kun virker velegnet som pusletaske. Den udmærker sig dog ved at være ganske praktisk til netop pusletiden, hvor alting er ved hånden. Der medfølger lagen, puslemadras og stropper til barnevogn.

Skip Hop Greenwich pusle rygsæk

Skip Hop Greenwich pusle rygsæk

Skip Hop Greenwich pusle rygsæk til dig der ønsker den smarte måde at bære tasken, frem for f.eks. at hænge den på barnevogn eller over skulder. Tasken har aftagelige ophængningsramme og kommer med bærehåndtag. Der er 9 lommer, et stort rum med lynlås samt lomme til en puslemåtte eller mindre computer.

Den store fordel ved denne model er de gode bæreremme, som gør den ganske fin at bære som rygsæk.

Day pusletaske

Day pusletaske

Day Birger et Mikkelsen pusletaske i det flotte og sporty look hvor modellen findes i flere forskellige farver. Denne Gweneth model er i den klassiske rose taupe nuance.

Tasken åbnes på fronten via magnetknapper, hvor du kan lyne ned i siderne og bruge den som pusleunderlag. Indeni får du et stort rum, hvor der dog også er tre åbne lommer i den ene side, og en stor lomme på modsatte side. I siderne af tasken er der åbne lommer til f.eks. sutteflaske eller drikkedunk.

Day tasken er med justerbar skulderrem der kan bruges over styret på barnevogn eller over skulderen. Tasken måler 30 x 40 x 12,5 cm.

Cama Copenhagen

Cama Copenhagen

Cama Copenhagen taske med indbygget pusleplads og i stilrent design. Modellen findes i flere forskellige farver som sort, grå og navy. Pusletasken udmærker sig ved at være ganske rummelig og giver dig en mobil pusleplads.

I tasken er der en lille madras som du kan folde ud, så babyen kan ligge og få en tør ble på. Der er god plads til de forskellige ting som pudder, creme, vådservietter, plastikposer, baby termometer m.m. som du skal bruge til at skifte den lille. Indvendig finder du 4 lommer til opbevaring af diverse.

Tasken er fremstillet med vandafvisende polyester i yderstoffet, og den måler 33 x 45 cm.

Petit Sofie Schnoor taske

Petit Sofie Schnoor taske

Petit Sofie Schnoor taske i velkendt flot design der går igen med deres kollektioner indenfor børnetøj m.m. Tasken er ikke bare trendy i design men også ganske praktisk i forhold til opbevaringsmuligheder.

Du får en taske med fin plads indvendig, hvor du kan have både dine egne som babyens ting. Her finder du blandt andet et termorum til at holde sutteflasken lun.

Tasken er nem at gøre ren med acryl-coat både indvendig som udvendig, hvor du bare tørrer over med en våd klud.

Emmaljunga taske

Emmaljunga pusletaske er en populær model for sin rummelighed og unisex design. Der er praktiske rum i taske, så du kan opbevare telefon, flasker, bleer, servietter med mere. Der er også medfølgende pusleunderlag som er vaskbart.

Tasken kan bruges fremadrettet, hvor du kan opbevare tøj og andre ting når pusletiden er et overstået kapitel i barnets liv.

Hvilken pusletaske skal jeg vælge?

Hvilken pusletaske man skal vælge, er i høj grad en smags- og vurderingssag. Der findes store avancerede pusletasker, der både har en indbygget puslepude og masser af rum. Der findes også nogle mere diskrete og lette modeller, som blot rummer plads til det allermest nødvendige. Vurder hvad dit behov er og hvor ofte du tænker, at du kommer til at bruge den. Til den sporty og aktive mor, findes der også pusletasker formet som rygsække, som du let kan tage på ryggen i farten. Fordi en pusletaske typisk er med dig rundt over hele din barsel, så går de fleste mødre også op i designet og looket på den. Derfor findes der også flere pusletasker, der mest af alt ligner en stor, moderne dametaske. På den måde kan man stadig se smart ud, selvom man slæber rundt på en praktisk pusletaske til babyen.

Vælg den rigtige taske?

Når du skal vælge en taske, så skal du tage højde for/overveje:

 • Materiale: Skal tasken være i læder, imiteret læder eller måske stof. Her vil imiteret læder være en del billigere end rigtig læder, helt ligesom stoftasker giver mulighed for at vælge en foldeud-taske. Samtidig vil materiale i forhold til hurtigt at rengøre tasken, også være en ting du bør overveje.
 • Opbevaring: En pusletaske skal indeholde mange forskellige ting, og her er designet på tasken selvfølgelig en dejlig ting. Men opbevaringsmuligheder er dog vigtigere. Tasker med et stort rum uden lommer, bliver hurtigt noget rod. Derfor vil forskellige indvendige som udvendige lommer være et must. Og lukning af især ydre lommer vil også være ganske praktisk.
 • Plads til pusleunderlag: At have mulighed for pusleunderlag eller taske i sig selv er underlag, er en ting som du vil sætte pris på.
 • Hænge på barnevogn: At taske kan hænge henover styret på barnevognen er ganske dejligt. Den kan altid komme ned i den nederste kurv, men når den hænger over styret vil du samtidig have alting ved hånden, som f.eks. din vandflaske.
 • Hvor længer bruger du tasken: Brugen og hvor lang tid tasken kan bruges, skal selvfølgelig også tages med i pris og behov. Måske tasken skal bruges til næste barn, eller alternativt, du kan vælge en taske der kan bruges til hverdagen når barnet er udover pusletiden. Her kan du vælge en taske der sagtens kan bruges som weekendtaske eller måske sportstaske.
 • Prisen: Budgettet er selvfølgelig et vigtig kriterie, hvor prisen logisk nok også skal følge behovet. Kvalitet og pris hænger dog ofte sammen, hvor det dog skal siges, at design delen ofte også kan skrue prisen noget højere op end nødvendig.

Hvad skal jeg have med i pusletasken?

Ligegyldigt hvilken slags pusletaske du vælger, så er der en række ting der altid bør være i den. Her får du en lille liste med nogle must-haves:

 • Hav altid en god stakke med bleer
 • Parfumefri vådservietter
 • Zinksalve til en rød numse
 • Håndsprit – så du undgår bakterier og rent tøj i tilfælde af et uheld.
 • Alt efter barnets alder, er det også en god idé at have lidt snacks og vand med i tasken.

Gør det til en vane at fylde pusletasken godt op mindst én gang i ugen.

Hvor køber jeg en pusletaske?

Pusletasker kan købes et væld af steder – i både fysiske butikker og på diverse webshops. Autoriserede babyforretninger er naturligvis det oplagte sted at lede. Men også større butikker og stormagasiner har typisk et glimrende udvalg af moderne pusletasker. Nogle vælger også at købe deres pusletaske, når de køber barnevogn, da man her ofte kan få sæt der matcher. Sørg dog altid for at kigge lidt på de forskellige udvalg – specielt på nettet. På online webshops finder du tit gode tilbud og da udvalget af webshops og produkter her er så stor, så er det netop derfor det oplagte sted at købe til den bedste pris.

Se videoerne nedenfor og lær mere om pusletasker

CAMA Copenhagen Pusletaske

Ida Ising Pusletasker – ‘Falcon’ og ‘Copenhagen’

byStroom Pusletasker – ‘BEA’, ‘JUNE’ og ‘KARLA’