Nomi Højstole

Nomi højstol
Lau Christensen

Skrevet d. 14. august 2021 af Lau Christensen

Det skandinaviske mærke Nomi laver højstole i verdensklasse. Det er skabt af den norske møbeldesigner Peter Opsvik, som et resultat af mere end 40 års arbejde med børnestole. Det helt store fokus i designet har ligget i hvad vores kroppe har brug for. For mens voksne har godt af stole der bevæger sig, så har børn bedst af stabile stole.

Desuden er Nomi højstole produceret i miljøvenlige materialer og har vundet en lang række designpriser. Forbrugerrådet TÆNK har flere gange kåret højstole fra Nomi til markedets bedste, det samme har sitet BØRN og Mother & Baby.

I 2014 vandt Nomi den prestigefyldte pris Red Dot Award.

Hvornår bruger man højstol?

Typisk kan børn først bruge en højstol når de kan sidde oprejst selv, men det er ikke tilfældet med Nomi højstole. Deres særlige Nomi baby stol kan nemlig bruges helt fra nyfødt, da barnet her ligger i en slags sikker lift, som kommer op i højde med familiens spisebord. På den måde kan hele familien lettere samles til måltiderne.

Faktisk er deres slogan ”fra nyfødt til teenager” i det man starter med at købe selve højstolen og så herefter tilsætter tilbehør efter barnets alder. Man ”bygger selv” stolen, og vælger på den måde selv farve på både stamme og sæde samt det resterende tilbehør. Løbende justerer man let stolen i takt med, at barnet vokser. Mange familier bruger stolen helt indtil børnene nærmer sig konfirmations-alderen.

Pris på Nomi højstol?

En Nomi højstol ligger i den forholdsvist dyre ende, når det kommer til baby udstyr. Priserne starter fra ca. 1600 kr. alt efter hvilket materiale man vælger – hertil kommer det forskellige tilbehør som bøjle, pude, bakke og sele. Man investerer i kvalitet og lækkert design og ikke mindst en stol, som dit barn kan bruge mange år frem i tiden.

Hvor finder man en Nomi højstil forhandler?

Højstole fra Nomi kan købes et væld af steder i Danmark. Alle støre etablerede forhandlere af babyudstyr såsom Ønske Børn og Baby Sam sælger Nomi højstole og tilbehør. Det samme gør flere forskellige webshops indenfor området.

Kan man købe en brugt Nomi højstol?

Grundet den høje kvalitet, så holder en Nomi højstol sig typisk pæn og brugbar mange år frem i tiden. Man kan derfor sagtens være heldig at finde sig en brugt Nomi højstol på brugerbaserede sites såsom DBA eller Gul & Gratis, og på den måde spare en del penge.

Se videoerne nedenfor og lær mere om højstole fra Nomi

Nomi Højstol (Dansk)

Anmeldelse: Nomi Højstol