Gurli gris senge

Har du en pige eller dreng der elsker den populære Gurli Gris tv-serie på Ramasjang? Gurli, George, Mor og Far Gris er populære figurer for især børnehavealderen. Og i temaet finder du mange ting som Gurli Gris dukkehus, figurer og andet legetøj til 2 år og op. Helt ligesom du finder børnemøbler med forskellige Gurli Gris senge.

Vi har fundet tre juniorsenge med Gurli Gris tema, som måske kan være det helt rigtige til børneværelset, hvor barnet føler sig tryg og glad for at sove i egen “stor” seng?

 

Gurli Gris juniorseng m. madras

køb gurli gris sengetøj til juniordyne

Forhandler Totalpris Læs mere
1.299,00 Til butik →

Juniorseng i kraftig stål og MDF konstruktion med Gurli Gris temaet. Og netop temaet er selvfølgelig grunden til, hvorfor du skal købe denne eller lignede sjove børnesenge. For umiddelbart får du bedre kvalitet og komfort med mere ”almindelige” juniorsenge.

Gurli Gris sengen kommer med skummadras og betræk. Sengen har madras mål på 140 x 70 cm. Vægten på sengen er 12,8 kg og er let at samle.

  • Mål: 42,5 x 77 x 143 cm
  • Madras mål: 140 x 70 cm
  • Vægt: 12,8 kg

 

Gurli Gris børneseng u. madras

køb gurli gris gæsteseng

Forhandler Totalpris Læs mere
99,95 Til butik →

Gurli Gris juniorseng uden madras ligner de to andre viste modeller, hvor den adskiller sig primært i farverne/figurer på sengen.

Modellen her er uden madras, hvor madras mål er 140 x 70 cm. Sengen vejer omkring 20 kg. og er uden skuffer. Du kan tilkøbe skuffer, da modellen har plads til to skuffer under sengen.

Brug sengen som overgang fra tremmesengen, hvor det ofte sker fra 2 års alderen.

  • Madras mål: 140 x 70 cm
  • Vægt: 20,6 kg

 

Gurli Gris seng med skuffer og u. madras

gurli gris sengetøj junior 100 x 140

Forhandler Totalpris Læs mere
1.362,00 Til butik →

Gurli Gris juniorseng med opbevaring i form af to skuffer under sengen. En sjov børneseng der kan afløse tremmesengen, hvor Gurli Gris temaet giver barnet tryghed, og gør ham/hende i stand til at sove i egen seng uden at skulle sove i forældreseng.

Sengen med standard juniorseng madras mål på 140 x 70 cm. er vist uden madras, men kan også købes med madras.

Køb denne model hvis du ønsker opbevaringsmuligheden med 2 skuffer, hvor der kan opbevares sengetøj eller bruges til barnets legetøj.

  • Mål: 63 x 77 x 142 cm
  • Madras mål: 140 x 70 cm
  • Vægt: 24,9 kg

 

Gurli Gris luftmadras

køb gurli gris sengetøj junior

Forhandler Totalpris Læs mere
399,00 Til butik →

Gurli Gris luftmadras med sovepose (Peppa Pig readybed på engelsk) kan være den sjove tilføjelse der kan flyttes ind i stuen eller måske til overnattede veninde/kammerat. Luftmadrassen har indbygget sovepose som let kan tages af til vask.

  • Mål: 17 x 61 x 150 cm
  • Vægt: 1,7 kg