Guide: Den Klassiske Trip Trap Stol

Trip trap stolen er formentlig en stol, som langt de fleste af os kan huske fra vores barndom. Den klassiske børnestol i træ med de forskellige trin har været, og er stadig, fast inventar hos mange børnefamilier. Den originale højstol staves Tripp Trapp og blev lanceret tilbage i 1972. Den blev så ikonisk, at mange højstole af samme art i dag per automatik kaldes Trip Trap stole af de danske forbrugere. Det rigtige navn i disse dage er dog Stokke Tripp Trapp højstole.

Udvalget af Tripp Trapp stole

Tripp Trapp højstol – Sort

Hvem har designet tripp trapp stolen?

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Tripp Trapp højstol – Serene pink

køb bøjle til tripp trapp stol

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Tripp Trapp højstol – Mosgrøn

grøn Trip Trap højstol kan indstilles i siddehøjde og -dybde

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Tripp Trapp højstol – Valnød

køb samlet trip trap babysæt

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Tripp Trapp højstol – Natur

køb stokke babysæt tripp trapp

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Tripp Trapp højstol – Whitewash

ripp Trapp overholder EN 14988:2006 standarder for høje barnestole

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Tripp Trapp højstol – Grå

køb den moderne grå trip trap højstol

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Tripp Trapp højstol – Hazy grey

Stolen er produceret i dyrket bøg

Forhandler Totalpris Læs mere
1.549,00 Til butik →

Hvornår må baby sidde i Trip Trap stol?

Helt grundlæggende så anbefales det, at man først sætter sin baby i en højstol når de kan sidde selv – det kan de fleste typisk fra 6 måneders alderen. Mange babyer starter dog på grød allerede fra 4 måneders alderen, også kaldet skemad, så her kan det være praktisk, at de kan sidde i en stol mens de spiser.

Prøv dig frem med en solid pude i ryggen, som er med til at støtte baby. Da babys rygsøjle stadig på det tidspunkt er relativ blød, bør de ikke sidde mere end 30 minutter ad gangen i Trip Trap stolen.

Se også: Nomi højstole

Hvor længe kan man bruge en Trip Trap stol?

Det smarte ved en Trip Trap stol er, at den vokser i takt med barnet, da man løbende justerer de forskellige trin. I de fleste familier bruges stolen derfor typisk helt ind til barnet starter i skole i 6 års alderen.

Desuden findes stolen i et væld af farver, både drenge og pigefarver og naturligvis neutrale farver – praktisk hvis stolen skal gå i arv.

Tilbehør til en Trip Trap stol

Der findes et stort udvalg af tilbehør til Trip Trap stole, hvilket især er relevant til helt små børn. Man kan købe både baby – og junior hynde, så barnet sidder mere fast og komfortabelt. Der kan tilkøbes sele, så baby ikke falder ned af stolen. Desuden kan der købes en såkaldt Baby set med høj rygstøtte og bøjle, så både komfort og sikkerhed bliver værnet om.

Hvor kan jeg købe en Trip Trap stol?

Trip Trap stole kan købes hos de store autorisede babyvareforhandlere Som Babysam og Ønskebørn – både online og i fysiske butikker, hvor du også finder Stokke bæreseler, børneborde, børnebænke og andet i kollektionerne fra Stokke.Køber man dem sådanne steder, så har man også en garanti for, at de sikkerhedsmæssigt lever op til kravene på det danske marked.

Som alternativ her til, så kan man vælge at købe en brugt Trip Trap stol. Det solide træ kan holde mange år, og kan nemt shines op med en ny omgang maling.

Oftest anbefales det dog at købe en, hvor man er sikret den bedste stand og kvalitet. Desuden kan man tit finde dem på tilbud på nettet hos diverse webshops, hvorfor det altid er en god ide at tjekke udvalget og priserne her først.

Se videoerne nedenfor og lær mere om trip trap stole

Trip Trap Stol

Playtray til Mad & Leg (til Stokke Trip Trap stol)

Anmeldelse af Stokke Tripp Trapp & Baby Sæt