Julekalender i tv 2020

julekalender i tv 2020
Lau Christensen

Skrevet d. 18. september 2021 af Lau Christensen

Glæder du eller børnene sig til årets julekalender i tv 2020? I år er det DR som laver en ny kalender, hvor TV2 genudsender en populær julekalender fra arkiverne.

Hvilken og hvornår kommer julekalender på tv?

Hvad julekalender viser DR1 i 2020?

I år er det DR som udgiver en ny julekalender. Og årets nye julekalender i 2020 hedder ”Julefeber”.

Årets julekalender der er fremstillet i samarbejde med Det Kongelige Teater, er instrueret af Natasha Arthy der blandt har instrueret Forbrydelsen III, Drengen de kaldte Kylling og andet.

Julefeber handler om 13 årige Bjørn, der spilles af Joachim Fjelstrup. Bjørn bor sammen med sin far og lillesøster Gro på Amager. De har mistet deres mor for år tilbage. Det giver problemer for faren, hvor økonomien skranter og de bliver smidt ud af deres lejlighed.

Faren arbejder på Det Kongelige Teater, hvor far og de to børn flytter ind på loftet uden nogen ved det.

Herfra begynder historien at tage mærkelige drejninger. Bjørn begynder at danse uden kontrol når han hører julemusik. Men lillesøster Gro prøver at hjælpe sin far med alt fra økonomi til kærlighedslivet. Men hun bliver dog hurtig træt, og begynder at forfølge sin egne drømme. Og det giver fatale følger som Bjørn skal hjælpe med at udrede.

En sød, sjov og spændende historie til december.

Hvilken julekalender viser TV2 i 2020?

TV2 har valgt at genudsende Juleønsket fra 2015.

Juleønsket er et juleeventyr om engle og dæmoner. Her drømmer Julie om at holde juleaften med hele sin familie, som ikke ser ud at blive realiseret. Men Julie får opfyldt et ønske, og så går historien ellers sin vilde gang.

Det er også muligt at samle på kort med karaktererne fra årets TV2 julekalender. Du kan købe/få samlekort fra den 15 november når du handler i Coops butikker.

Kl 16:00 får du også en gammel julekalender på TV2. Her kan du få et gensyn med Pyrus Alletiders Jul.

DR Ramasjang viser?

Ramasjang har valgt at årets officielle julekalender bliver et gensyn med Nissebanden.

Men om morgenen kl 7:00 er der også julekalender til børn. Ramajetternes Jul fra 2017 bliver genudsendt som morgenjulekalender til de små