Derfor Skal Du Vælge En Stork Barnevogn

Stork barnevogn
Lau Christensen

Skrevet d. 17. december 2018 af Lau Christensen

Mange sætter sikkerheden absolut højest, når de skal ud og købe ny barnevogn. Men også funktionalitet og design har stor betydning, idet barnevognen er noget af det udstyr, nybagte forældre får brugt mest.

Gåture, handleture, lure og besøg hos venner og familie bliver alle lettere og mere overskuelige med den rigtige barnevogn. Herunder kan du læse mere om Stork barnevogne, så du blive lidt bedre klædt på til når du selv skal på jagt efter den rigtige barnevogn(se barnevogn test).

Er en Stork barnevogn sikker?

Stork barnevogne lever op til alle tænkelige sikkerhedskrav – bl.a. Dansk Standard for køretøjer til transport af børn. Det betyder at du trygt både kan lade dit barn sove til middag i den og gå lange ture med den. Hertil er hjulene punkterfri og udskiftelige, hvorfor de snildt klare lidt af hvert terræn.

Hvor nem er en Stork barnevogn at transportere rundt?

Stork barnevognene er super nemme at have med rundt. Dette skyldes, at de nemt kan klappes sammen, så de kan være i bilen. Både kasse, lift og stel klappes nemt sammen og foldes lige så let ud igen.

Desværre er barnevognen lidt tung, hvilket godt kan blive lidt af en udfordring, hvis ikke man har mulighed for at have den stående i stueetage (carport, opgang, garage, entré, etc.) Det er derfor en god idé at overveje, hvor du har plads til at have den stående i stueetagen, før du anskaffer den. At den er tung er dog ikke kun en dårlig ting – det er også lækkert med en barnevogn med gods i, da den således er mere stabil og robust.

Hvilke funktioner har en Stork barnevogn?

Stork barnevogne har et væld af praktiske funktioner. Tre indstillingsmuligheder for udluftning, ekstra stor solskærm, justerbart styr, brugervenligt bremsesystem og justerbar affjedring. Der er også god plads til indkøbsvarerne i kurven under vognen og tænkt over brugervenligheden ved hver en lynlås, knap og indstilling. Et godt alternativ kan være den populære Odder barnevogn.

Hvilke designmuligheder har jeg med en Stork barnevogn?

Det er muligt at få Stork barnevogne i 44 forskellige farvekombinationer. Her kan du vælge mellem blå, grå, sorte og brune farver – og du kan vælge farve for både kasse, stel og hjul. Du er med andre ord garanteret, at du får en barnevogn der passer perfekt til din stil. Hertil er alle dele af højeste kvalitet, så du også er sikret en vogn der holder til både det første barn og de eventuelle næste børn.

Hvor kan man købe Stork barnevogne?

Stork er blevet en populær barnevogn, fordi den både er sikker, nem at have med rundt og har et flot og moderne design. De forhandles dog udelukkende hos ØnskeBørn, som heldigvis har butikker i hele landet.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Stork Barnevognen

Barnevognsguiden

ฺBarnevognsguiden til Bilen